• zemoš

    Ahoj, vybiram si kolo do 20/25000 v jednom shopu kde maji znacky Trek, Kona, Gary fisher a Specialized. Merim 198 cm a tak mi prisla vhodna znacka gary fisher kvuli prodlouzenemu ramu ale lide v obchodu zase rikali ze pak bude problem s obratnosti v terenu. Jaky na to mate nazor a jake kolo byste mi z uvedenych znacek jinak doporucili? Jezdim spise rekreacne casteji ve volnem terenu nez na silnici. diky Tom

    0 0
    • vlkouš  

      GF Paragon jsem jezdil cca 6 let. Obecne bych v tvy cenovy relaci sahnul urcite po jinym kole. U GF platis mimo jine i znacku. Opravdu kvalitni kolo od nej koupis zruba za 2,5 tolik. Je spousta dobrech kol za dvacku suprove osazenejch. V.

      0 0
    • vlkouš  

      Co takhle Ravo Racing XC? Kamos ho ma, meri kolem 185. Koupil ho lonskej model za necelejch 15 k. Jestli chces, poslu vice mejlem. V.

      0 0
    • Vevoda  

      Na 198cm určitě 29" kola, je pořadnej parník!!!

      0 0
    • MAJX  

      No voni ti soudruzi v obchodě pozapomněli něco málo říct o tý geometrii GF (měl sem vod GF Supercalibra,Pa­ragona,mám Sugara a skorožena ma sugara) – von sice ten rám je delší – ale kompenzuje se to kratším forbecem,takže ovladatelnost je stejná – akorát je to znát při jízdě do kopce,že předek víc drží při zemi.Tohle sem registroval asi první tejden při přesedlání ze Suprcalibra (klasika geometrie) na Paragona – kterej už byl v Genesis geometrii.

      0 0
      • JSt  

        imho delku ramu nejde kompenzovat predstavcem. pokud to ma velkej rozvor, nenadelas nic. ale nevim, dzenesis geo jsem nikdy nejel.

        0 0
    • dydy  

      Mam GF HKEK (viz profil) a muj subjektivni dojem je opravdu, ze to kolo je delsi (ve srovnani napriklad s konou, o ktere jsem take uvazoval), coz mi maximalne vyhovuje (jsem zvykly ze silnicky), ovsem, ze by bylo hure ovladatelne v terenu to bych rozhodne nerekl.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.