Kellys Gate 30,50,70,90 rok 2021 velikost

13 nepřečtených
  • Kmoda

    Prosím mám objednané kolo Kellys Gate 50 2021 ve velikosti M. Měřím 182 cm, výška rozkroku asi 80 cm. Podle výrobce bych měl mít velikost M. Všude se píše že to má Kellys posunuté. Ale když koukám na geometrii letošního modelu, posunuté mi to nepřijde. Sedlová trubka 440 mm a vodorovná vzdálenost hlavové a sedlové trubky 600 mm odpovídá loňskému modelu velikosti S. Loňskému Mku odpovídá spíš letošní velikost L. Rozvor kol je tedy u 2021 delší díky více položené vidlici, ale to si myslím že není důležité vzhledem k tomu jak se na tom bude sedět. Co si o tom myslíte?

    0 0
    • Tomcat  

      L

      0 0
    • MTBIKER doporučuje

    • Kmoda  

      Máte tady někdo rezervovaný některý z Kellysů řady Gate 2021?

      0 0
    • libisenuj  

      Za mě jednoznačný L. Mám teda jiný kolo, ale geo se ošidit nedá…

      Na obrázku je geo modelu 2021

      0 0
      • Pavell  

        Dívám se blbě, když to vychází na M-ko ?

        0 0
        • libisenuj  

          Tyhle tabulky jsou podle me uplne k ničemu…182cm vysokej kořeň se na Mko nějak prašivě poskládá, ale nebude to ono…Mám taky 182cm, podobnou geo, jak Lko Kellys a na Mko bych se rozhodně neposkládal komfortně. Mám relativně kratší trup a delší nohy (86cm).

          Mám Focus Raven 29

          0 0
      • Kmoda  

        Právě že podle těch rozměrů je L u Kellys klasické L. Nic posunutého kako předchozí ročníky. Ale vyrobce i prodejci mi doporučují M. Nejhorší je, že v dnešní době se nabízí kola, která nejdou vyzkoušet, protože nejsou vyrobená a dají se rezervovat jedině podle tabulek a doporučení. Nakonec to dopadne že opravdu člověku nesedne, bude malé a větší už budoh rozebraná. To aby člověk rezervoval dvě velikosti a pak vzal to které sedne a druhou rezervaci zrušil…

        0 0
        • libisenuj  

          Ano, nic posunuteho to neni a L vychazi jako u normalnich znacek L. Myslim si, ze ti bude kratky a budes to honit dlouhym predstavcem. Ja sem u Ravena chvilku laboroval s Mkem…uplny nesmysl. Nedovedu si to vubec predstavit…ale chce to zkusit. Jejich predchozi Mko byl takovy paskvil pro lidi nasi vysky…klasicky presne mezi…o fous maly a o fous velky.

          0 0
    • Pe.koudy  

      Mám úplně stejný problém akorát měřím 179 cm a nevím zda M či L.

      0 0
    • Kmoda  

      Tak řada Gate je na světě a jeden kousek u mě doma. Nakonec jsem vzal L

      2 0
      • cyklista86  

        Pekny kolo. Ja mam 2020, kde sem jeste stihl dvouplacku.. :) Btw jestli nemas problemy se zadama a chces sportovnejsi posed, tak doporucuju vyzkouset dat vsechny podlozky nad predstavec. Me to tak kupodivu prijde pohodlnejsi a jede se na tom mnohem lepe..

        0 0
      • mirra66  

        Tento týden mám jít taky pro tohoto krasavce, je to pro manželku. Na kolo čekám od už nevím kdy a je to na příběh (od Kellys Gate 30, přes Ghost Kato, pak Ghost Nirvana až nakonec přišel tento Kellys Gate 50). Při výběru jsem tápal u velikosti, manželka kolem 174 možná 175cm a dle Kellyse by to mělo být S, ale prodejce se spíše klonil k M, tak jsem rezervoval M (ale měli bychom mít připraveno k vyzkoušení jak S, tak M). Podle geometrie se ale kloním spíše k M. Připadá mi to, že tabulka doporučených velikostí je stále nějak tvrdošíjně zahleděna do minulosti k předchozím modelům se starou geo. Tak ať Ti to jezdí!

        0 0
    • Kmoda  

      Přesně tak, tabulka doporučených velikostí je skoro stejná jako loni a přitom ta kola jsou teď číslovaná jako u konkurence a ne o číslo jinak jako dřív…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.