Jakou MTB odpruž.vidlici do 4tis. korun?

9 nepřečtených
  • Detař

    Zdravím,

    chtěl bych poradit od Vás, zkušených bikerů s výběrem MTB odpružené vidlice. Projížděl jsem zde spoustu topiců a hledal jsem. Odpověď na své trápení sem však nenašel. Rám mám Apache Blackhawk Rush. Sháním vidlici do 4tis. korun, jezdím většinou každý druhý den, cca 25km, jednou – dvakrát týdně nějakou tu trochu větší vyjížďku (50–70km), vážím 70kg, jezdím převážně v terénu, tudíž je odpružená vidlice nepostradatelná. Nyní mám nějakou velice levnou Suntourku 80mm zdvih, už dva roky starou. Co mě uní trápí, tak to je fakt, že je opravdu hodně „tvrdá“. Jelikož poslední dobou jezdím více než předtím, a bike se pro mě začíná stávat více a více příjemnou věcí, chci si jízdu ještě více užít. Není to samozřejmě jen o komponentech ale o technice a schopnostech každého jedince. Chtěl bych také poradit, jaký zdvih vzít. Předem děkuji za Vaši ochotu.

    0 0
    • prodi  

      vzal bych Epicon od Milana

      0 0
    • kali222  

      ja bych vzal meho recona 327 solo air za 4000,– :) najeto 250km

      0 0
    • Hejdik  

      Do 4000 kč? Tak to bych volil asi tuhle variantu

      http://www.tandem-bike.cz/…-302-soloair

      0 0
    • Detař  

      Děkuji za všechny rady. Nakonec jsem se rozhodl – Suntour EPICON RLD  100mm 2008. Za vynikající cenu – 3390,– Kč. Až ji budu mít, dám vám report z jízdy. Myslím, že za tu cenu je to opravdu dobrá koupě. To se ovšem ověří při jízdě. Díky.

      Detař

      0 0
    • Detař  

      Zdravím všechny bikery,

      vidlici Suntour Epicon 100mm (ne od Milana) :-D , mám nyní na kole, a s klidnou hlavou Vám mohu sdělit, že lepší jízdu jsem nikdy nezažil. Předtím sem měl nějakého Suntoura za 1200,–Kč. A to jsem pořád nevěřil, jaký je rozdíl mezi špatnou a dobrou vidlicí. Už vím.. Velký… Tak jak mě pružil předtím starej Suntour, teď pruží zamčenej Epicon :-D. Ještě musím dát větší projížďky, a ještě se ozvu.

      Detař

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.