• tomcaat

    Zdravím, sháním mtb tretry do 2000,– nemusí bejt extrémně sportovní, spíše abych se v nich dalo ujít i pár metrů- zkoušel sem a příjemné jsou:

    Specialized Sport

    Shimano SH-M085

    zřejmě bych se nebránil ani Shimano M076 (pokud jsou krom přezky jinak stejné jako 85-ky)

    Měkčí podrážka u mě není na závadu-nejdu na výkony

    Díky

    0 0
    • GaGy  

      Upřímě ?? zajdi do obchodu a zkoušej … trety ti prostě musí přesně sednout… Z netu bych todle zboží osobně nebral.

      0 0
      • misaxxx  

        Jsem novacek a ma tady pan pravdu…tretry si musi ozkouset a musi ti presne padnout…tretry (tedy ty zavodni) se moc nijak neseslapnou protoze to ma velmi tvrdou podrazku…mozna se vyrabeji ktere jdou zatepla natvarovat ale prave vzhledem podrazce je kazda rada (jaky model koupit) nesmyslna…druhy fakt je VAHA!..che to opravdu lehke tretry…pokud pojedes zavody je v botech velmi veliky rozdil…oproti turistickym (ty prave maji mekou podrazku) a zavodnim (tuha pevna)..nedochazi tak k ubytku energie…

        0 0
    • Mobidyk1  

      Sporty jsem tři roky jezdil, nejlepší tretra kterou jsem měl. pohodlná, trvanlivá a skvěle padne. Shimana jsou prej taky moc dobrý.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Sporty jsem tedka koupil a uz s etesim az si rozbiju hubu:) Na mojeloko je maj za hezkou cenu (az sem si dal facku, kdyz jsem to nasel…a to stacilo se projet o dve zastavky salinou)…ale urcite vyzkouset! Na vykony nejezdim, ale pokud se nehodlam nikde prochazet (max tak pro pivko), tak tvrdsi tretra poskytne lepsi pohodli pri jizde-prodavam jak jsem koupil.

      0 0
    • šlapatko  

      Ty shimana jsou pohodlné a v prstové oblasti dost široké.Pohodlnější jsem na noze neměl.

      0 0
    • tonik666  

      Přesně jak někdo psal – zkoušej a pak se rozhoduj mezi těmi, co ti dobře padnou.

      Třeba na mojí úzkou nohu mi ty Shimana(076,086) nepadly, nepadly ani Spešly Comp, Spešly sport byly docela ok, a nakonec nejlíp padly Shimana M182.

      Jinak pořád taky vozím svoje staré Shimano M034, nejlíp padnoucí, zvenku nezničitelné (uvnitř bohužel rozedřené od chůze).

      0 0
      • jonti  

        Stejna zkusenost, 182 jsou super, ted mam 230 a jsou sirsi a az tak dobre nesedi.

        0 0
    • gdak  

      Řešil jsem teď stejný problém, Spešly Sport mi absolutně nepadly, Comp byly lepší, ale nechce se mi za ně dát tolik. Nejlíp mi seděly Northwave Lizzard, nakonec jsem ale vybral Shimano m086, sedí taky perfektně, velikost akorát, ve špičce je hodně místa, chodit se v nich dá nejlíp a ta rářnová přezka drží perfektně, cena/výkon myslim ideální.

      Nejsem žádnej závodník tak to beru čistě rekreačně.

      0 0
      • tonik666  

        To máš nejspíš hodně širokou nohu. Northwave Lizzard jsou ty nejširší boty co jsem zkoušel.

        0 0
        • gdak  

          Hlavní problém u mě byl, že 45 byla moc velká a 44 moc malá. Jedině právě Northwave a Shimano mi sedí akorát. Spešli comp už maj číslování po 0,5 ale jak říkám, nechce se mi za to dát tolik.

          0 0
    • Corbett  

      Také jsem říkal že boty přes net kupovat nebudu, ale když ty ceny jsou tam o dost lepší. V kameném obchodě jsem je vyzkoušel, na netu koupil a jsem spokojenej – http://www.kupkolo.cz/…86_4577.html

      0 0
    • quaero  

      V jakém kamenném obchodě v Praze mají Shimano tretry?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.