ht: rb crr, scott scale 20-35, prosba o radu

6 nepřečtených
  • biker122

    Zdravím, prosím bikery o radu.

    Na novou sezonu plánuji zakoupit nové kolo – ht. Budu to mít především na delší vyjížďky převážně terénem, resp. lesní cesty apod. cca 50–70 km + nějaké maratony. Měřím asi 190, váha 85 kg. S ohledem na to, že bych si chtěl koupit něco slušnýho? uvažuji o investici cca 35–40 tis. Za tyto peníze se dá, podle mě, koupit celkem dobrý poměr výkon/cena/případně design.

    Z mnoha možností jsem skončil na tomto výběru:

    1. Rám rb crr, brutal finish (do té barvy jsem se zamiloval), vidle reba, kola (dt 4.2. ráfky, novatec 711 náby), brzdy avid juicy 5, případně elixir, kliky xt, řazení +přehazovačka+přes­mykač x.9, ostatní truvativ.

    V této sestavě bych se mohl dostat cca na 35.000,– Kč. (pláště, sedlo, pedály bych měl vlastní)..

    Uvedená sestava by mi snad plně vyhovovala – lehká funkční vidle, kvalitní kola, rám ok. Přičemž preferuji sram, takže taky super.

    2. Nicméně kdyžuž jsem v této cenové relaci, trochu mě nahlodala nabídka scott scale 20–35 z bazarů. Uvedená kola jsou relativně málo jetá a cena se pohybuje cca kolem 35–40 tis. dle stavu a výbavy. Přičemž pověstný karbonový rám scott scale bych celkem bral. Snad bych i překousl, že většinou jsou na kompletní xt sadě.. vidle povětšinou fox, reba..

    Co myslíte, že je lepší volba? Za současné situace jsem tak 50–50?

    Dík moc za postřehy!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.