Horské XC kolo Race 740 s karbonovým rámem

9 nepřečtených
  • Sovik

    Zdar borci, jen tak pro zajímavost má někdo zkušenost s tímhle modelem od Decathlonu, docela zajímavá cena https://www.decathlon.cz/…_/R-p-323483?… přemýšlím pak za nějaký čas. Jelikož je možnost nechat tam u nich na vykoupení to moje kolo, co jsem u nich kupoval.

    0 0
    • adam1  

      Šel bych raději do canyonu ,nyní je levnější a plnohodnotný pohon 1×12 (10–51) ,SLX brzdy

      https://www.canyon.com/…-5/3435.html

      2 1
    • FOSA  

      To zelené vypadá na nový model, levnější a lépe osazený než původní. Bacha, aby to nebyla startovací cena, protože spousty kol z gravel a silničního spektra zdrazili…

      Za mě nevypadá vůbec špatně, slušné osazení, úplně dostačující na normální ježdění, pokud ti tato kategorie kola vyhovuje.

      Já jezdil XC900 a bylo super, lehké kolo za super prachy. Bál jsem se brzd a po výměně destiček za galfery a s lepším kotoučem, to bylo úplně na dostačující.

      0 0
      • Sovik  

        Ty jo nechci kecat, ale mě se zdá že ne. Jen nechápu tu cenu, jelikož furt čumím na stránky a vím že i to zelené kolo stálo jako to bíle skoro 43 tis, a včera jsem to sledoval a cena k 40tis. A mělo by mít i lepší vidlici než má to bíle, což taky nechápu, jedno kolo má tohle a změníš barvu a má takové komponenty. A docela mě láká i nějaký lepší mtb místo toho co mám ted, mám právě Rockrider xc100 model 2019, a s tím když bych šel do toho zeleného mohl bych tam nechat na protiučet to moje kolo.

        A má to i zajímavý osazení aspon si myslím, i když u horáku nevím moc ještě po čem se dívat. Silnici budu mít osazenou 102shimano a full karbon.

        0 0
      • bluerider  

        Decathlon zdražil i některá MTB kola. Zdá se, že jdou proti trhu, protože ostatní zatím drží předsezónní slevy a takový Trek určitě zdražovat nebude, protože zavírá fabriky a propouští lidi. Nejspíš má plné sklady, což i ostatní producenti. Jak byl Decathlon výhodný v poměru cena/kvalita, už to úplně neplatí a je asi čas podívat se po jiných značkách.

        0 0
    • Baf13  

      Za tu cenu bych teď radši šel do Procalibera 9.6 a pro začátek na něm zatím vymenit brzdy, za nějaké Shimana se Servo Wave (např. 6100)

      1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.