• LM3

    Ahoj, může mi prosím někdo poradit, jestli je toto kolo přiměřeně kvalitní na popojíždění a občasné krátké výlety?

    https://www.insportline.cz/…-5-6-0/white#…

    Nejsem žádný velký jezdec a nechystam se na nějaké velké cyklo túry. Prostě občas se projet se synem, popojet na hřiště a pod.

    Měřím 170 cm, váha 80 kg.

    Budu ráda, když mi ještě poradíte jestli je lepší rozměr 27,5 nebo 29 palců.

    0 0
    • Tomcat  

      Ano na uvedený účel stačí, ale to bude stacit i za 5000,– bazarové.

      Uvedeny kolo ale bude malý a je dámské

      1 0
    • cyklista86  

      Ne. Az Kellys gate 30 je nejlevnejsi model ktery splnuje vsechny parametry moderniho horskeho kola a chces rozhodne 29 kola..

      1 3
      • Tomcat  

        On ale nepíše že shání horské , nebo moderní horské kolo. Na vedený účel bude stačit i kolo z přelomu tisíciletí a nejen horské.

        0 1
        • Tomas_82  

          Na konci píše budu ráda… Tak je to pravděpodobně žena…

          0 0
        • cyklista86  

          V tom pripade mu staci stary olpran z bazaru s pevnou vidlou kolem 4 tisic. Kupovat nejaky zmetek za 15 s pruzinovou vidlou jsou vyhozene penize.

          2 0
    • Azmir  

      Je to šmejd, ale jak už padlo, na popojíždění stačí asi cokoliv. Tohle je dost blbý rozpočet a doba na nákup kola. Dva měsíce zpět si za to mohla mít luxusní kolo bez kompromisů z výprodeje.

      Kdybys chtěla něco na úrovni, stále to není ideální, ale je to o dvě třídy jinde https://www.bike-discount.de/…r-team-7.0-6

      0 0
    • cyklista86  

      Pokud nechcete prolezat bazary a nebo idealne pozadat nekoho kdo se v kolech trochu vyzna, aby vam nejake trochu slusne kolo za par korun nekde na bazaru poridil, tak doporucuju zajit do decathlonu a tam si nechat poradit a neco poridit. Jejich pomer cena/kvalita je super..

      1 1
    • LM3  

      Diky

      0 0
    • scalar  

      Na popojíždění se dá pořídit kolo levněji. Nebo naopak tisícovku dvě přidat a koupit rozumné kolo se vzduchovou vidlicí a Deore 1×11.

      0 0
    • rimuln  

      Manzelka meri 165 a vaha do 70kg.

      Ma Kellys Desire 90 2019 v Mku coz je predchudce dnesniho Mystery. Je to vyssi rada nez Vanity. Kolo ma okolo 13–14kg. Zkousela v te dobe i damske Rock Machine a Superiory. Na Supovi ji vadil sportovni posed kdy si prisla dost natazena dopredu a ani zmena predstavce z negativu do pozitiv ji nevyhovovalo. Rock Machine nebyl spatny, ale byl tenkrat myslim jeste 2× neco zatimco ten Desire uz 1×12 na NX.

      Vyhral tak ten Kellys a v zari 2019 se slevou, takze ac puvodni plan byl nizsi model v rade nakonec nas ten vyssi stal podobne.

      S kolem spokojenost rafky KLS Disc dokonce zvladaji i bezdusovy provoz. NX kazeta nicmene mela vakl, takze po par letech vymena vnitrku naboje Novatec a predelano na XD orech a GX kazetu.

      No a ted me ceka vymena prevodniku. Jelikoz ma jeste starou NX hazku co nepobere 52 zubu a rada by lehci nejlehci prevod, tak z 34 dame 32. Dole na 10pastorku to moc neovlivni stejne ted na 34×10 skoro nejezdi a nahore lehounce zlehci.

      Predchozi kolo bylo nejake CTM 26" za 5KKc z let 2005–2010 a ten rozdil byl mega a s tim se zvedla i jeji chut na kole jezdit. Z temer 0 na cca 1000km za rok +/- nejaka stovecka. Blizi se k celkovym 5000.

      Takze souhlas s ostatnima 29 bych se s 170cm u damskeho Kellyse nebal. My meli puvodni plan tenkrat 20–25 a skoncili u kola co bylo tenkrat katalogovych 33 ale nas plan jen lehounce prekrocili. Akorat nez Vanity, tak radsi ten Mystery.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.