• Tomkac

    Ahoj, potřeboval bych hodinky jen pro navigaci na kole.. Měření tepu, externí senzory, výpočet VO2 max atd. není potřeba.. Zjistil jsem že Suunto 7 a 9 se dá pořídit za pár peněz.. Má je někdo? Jak jste spokojení? Nikdy jsem Suunto neměl v ruce. Měl jsem GF 5X a teď se mi fakt nechce utrácet za 6,7..

    0 0
    • Tomkac  

      A Instinct se mi vzhledově absolutně nelíbí..

      0 0
    • Singlespeed  

      Mám Suunto9 a Fénix3. Fénix je uživatelsky o parník jinde, Suunto mě drtivě zklamalo.

      0 0
    • natureman42  

      hele a proč zrovna hodinky, který máš na zápěstí? není uživatelský komfortnější a a ergonomičtější nějaká malá GPS cyklonavigace, která je na představci nebo ridítkách přímo před tebou? jen se ptám, no offense..

      0 0
    • Smazaný účet  

      Když se ti nechce utrácet za Fenix 6 nebo 7, tak si kup znovu 5 nebo 5X v bazaru.

      Suunto je absolutní shit výdží, funkčností i systémem.

      Jinak nerozumím tvému záměru – na navigaci na kole bych logicky koupil přístroj k tomu určený, starší Garmin z bazaru. Nějakou 520.

      Že se dají Suunta pořídit za pár peněz je právě důsledek toho, jaký je to aušus …

      Než Suunto, tak raději nějaký Android telefon za 3 000,– a jezdit s Mapy.cz …

      0 0
      • kubad  

        Měl sem Sparťany teď mám 9 a vše funguje. Na rozdíl od Garminu 5X ale uzivatelsk slozitejsi To jo

        0 0
      • 01carbon  

        10 let mam na ruce suunto ambit2. Na to na co jsem je porizoval stále fungují OK. Problem s pace nebo vyskovym ustrelovanim reportovaný na F5,6,7 nepozoruji a jako hodinky mi i po 10letech vydrzí 3 tydny :-)

        0 0
        • McBlacky  

          Ambit rada byly posledni slusny suunta. Mel jsem 1ky ted mam 3ky a novy uz budou garminy. Ta znacka neni jeste tak mrtva jako treba Polar, ale smeruje tam taky.

          Funkcne jsou dneska v zaklonu.

          0 0
          • 01carbon  

            vono zalezí – funkcema jasne 1 ale funkcnosti v tech spor. aktivitach jak to tak ctu problemy nebo min kompromisy. Blbe je ze stejne jako s krabkama Gramin – co jiného. Ale kdyz bych se dneska rozhodoval tak taky G.

            0 0
            • Singlespeed  

              Suunto se vůbec neposunuje kupředu. Třeba model 9 se od prehistorického modelu X9 liší de facto jen výdrží baterie a dotykovým displejem, jinak je sto let za opicema. Pořád je to stejně uživatelsky složité a softwarově kostrbaté. Garmin do toho šlápl úplně jinak. První Fenix na rozdíl od prvního Ambitu byl nepovedený, pomalý a nespolehlivý, ale uživatelsky velmi příjemný, jednoduchý a interoperabilní. A v tomoto trendu Garmin stále pokračuje a rozvíjí ho na rozdíl od Suunta. Finové jsou na dnešní dobu úplní mimoni.

              0 0
              • ceo  

                Nemám ani jedno, takže teorie než praxe, ale když jsem vybíral hodinky, tak suunto jako jediné ukazovalo epoc,R-R a další metriky. Mělo to hezky popsáno a člověk se dozvěděl co to je a jak to bylo spočítáno. Garmin to „dohnal“ zavedením pro mě úplně matoucích a nic neříkajících indexů, kterým BFU jako já zdánlivě rozumí, ale fakticky je vůbec nechápu…a způsob výpočtu je asi firemní tajemství

                Nevim, jestli suunto s přechodem na sportstracker o výhodu nepřišlo.

                Druhou věcí jsou mapy. To je *******, že topo mapy maji jen suunto 7. Na druhou stranu, pro mě jsou možnosti locusu uplně jinde než mapy v garminu.

                Bohužel výdrž suunto 7 s gps je 12 hod…

                0 0
    • jmaselnik  

      a 5X Ti nefungujou? Ani nový Suunta se 5X nevyrovnají.

      0 0
    • vandavanda  

      Ahoj, jdu si pro radu – nemáte někdo zkušenosti se Suunto Vertical Solar? Použití primárně na horských túrách a taky na silničce a gravelu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.