• tomikhatatitla

    Dobrý den, mám 2 měsíce staré silniční kolo najeto cca 400 km. Bohužel mám problém s hlavovým složením. Při jízdě nejeví žádný problém a však když zmáčknu přední brzdu na místě a šahám na hlavové složení, cítím poměrně velkou vůli. Snažil jsem se ji dotáhnout ale vždy je to stejné, přitom vše vypadá dobře. Nevíte v čem by mohl být problém, popřípadě podrobný návod, jak se toto složení dá co nejlépe stáhnout.

    Nemůže to být třeba naschvál ?

    Děkuji za odpověď.

    0 0
    • Johny.Merida  

      A je tu další kousek bez distanční kuželové vložky v hlávku…dokonce je tu o tom obsáhlé vlákno.

      0 0
    • novas752  

      Nevytahuješ dotahováním hlávka náhodou expander z vidlice?

      A je to určitě v hlávku – není to vůle destiček ve třmenu nebo nedotažený kotouč?

      Pokud obojí ne tak tam něco chybí nebo nesedí.

      0 0
      • tomikhatatitla  

        Bohužel já vůbec nevím teď zrovna nemám kolo při sobě, jedine co jsem udělal když přišlo kolo nově tak ze jsem tu hlavu rozebral a namazal ložiska a sestavil zpět tot vše

        0 0
      • Hlavis  

        Take se priklanim k vytahovani expandru z vidlice (moje sava to delala – vyreseno delsim expanderem, do bratrovi expander nesel strcit – musel se vnitrek krku lehce zbrousit) nemaji u te vidle presne tolerance. Nebo chybejici vymezovaci podlozka (takovy ten krouzek mezi hornim loziskem a vickem co doseda na ram). Nam na 3 kolech nechybel ani jeden, ale dle jinych vlaken to ostatni meli jinak…

        0 0
    • Tomcat  

      1. povolit představec 2 dotahovat složení 3 dotáhnout představec . Ale… …vzhledem k vysoké kvalitě Sava zjednodušeně špatný usazený, lisovaný, namontovány atd… složení nepořesite a dejte jim to do servisu, třeba jako reklamaci.

      0 0
    • Vrci  

      V čem by mohl být problém: málo podložek, moc dlouhý krk, nízký představec, málo povolený představec, chybí něco v hlavovém složení, špatné obrubené dosedací plochy v rámu, špatná instalace „ježka“ (vyjíždí).

      1 0
    • Vilém  

      Kde ja to jen videl, asi ti tam neco chybi :))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.