Hlávko + Středové na Author A5500

6 nepřečtených
  • CharVito

    Ahoj jestli jsem založil něco co tu už někdy bylo omlouvám se ale něco sem hledal ale nenašel přesně..

    Včera jsem rozebral silničku (Author A5500 na hlíně) kterou vlastním od Září a zjistil jsem že předchozí majitel asi moc údržbu nedělal…

    - Jako první bych se rád zeptal na kompatibilitu šlapacího středu. na internetu jsem našel tabulku a selský rozum mi říká že to kompatibilní bude ale hloupý kdo se nezeptá.. :) Měl jsem tam střed „již za zenitem“ od FSA MegaExo 68/70 na 24mm osu a chci se zeptat zda ho můžu nahradit středem od Shimana, přesněji Shimano BB-RS500 .

    Sadu 105 volím protože MegaExo je jednoduše drahé jako blázen a silnici mam osazenou 105 až na kliky které jsou teda FSA…

    - Druhá otázka bude k hlavovému složení které bylo ač funkční tak ale totálně zprasené od rzi ( pouze spodní miska) – fotky přiloženy. Spodní misku jsem vymlátil a sundal kroužek z vidlice, zde přichází první otázka na vidlici byl kroužek z gumovou podložkou nasazený ještě na jednom kroužku. Ten kroužek který je vyfocený na vidlici tam zůstává nebo musí taky dolů a nahradit novým? nebo jednoduše nasadím kroužek již na tento kroužek?

    - Dále bych rád dostal radu k spodní misce, rád bych tam dal něco na průmyslech ale vůbec nevím jak se v těch hlávkách vyznat a ze zkušenosti z horáka mam trochu strach protože jsem si musel nechat dosoustružit vymezovací kroužek k předraženému ale zase nesmrtelnému hlávku od cane creek když jsem kupoval rám. Spodní díra má průměr 42mm ( měřeno metrem, posuvku jsem neměl).

    Všem moc děkuji za radu :)

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.