• xp3

    Zdar lidi, podařilo se mi nějakým způsobem ohnout brzdový kotouč a nějak si nejsem jistý, jestli to dovedu srovnat. Tak než se do toho pustím hrubou laickou silou, nemáte někdo radu, jak s tím naložit?

    0 0
    • Lone1  

      Je na to speciální forichtung na rovnání.Ale musí se to umět.

      0 0
    • vitek_83  

      take jsme s tim mel problem a celkem vpohode se mi to povedlo srovnat rukou – mel jsem normalne nasazene kolo a podle desticek jsem sledoval, na kterou stranu hazi …da trochu prace, ale pri trose peclivosti to jde. je dobre nesahat na kotouc rukama, aby se ti nezamastil.-)

      0 0
      • xp3  

        No už jsem to docela srovnal, ale právě že jsem na to šmatlal rukama… Sice jsem před tím neměl v prackách žádnej mastnej salám, ale asi to nebylo úplně košer na ten kotouč… Nějak si říkám, jak velkým přínosem mi ty kotouřovky jsou proti véčkům. Mám BB5, žádná sláva to není. Při brždění musím na tu páku dost tlačit, takže mě při jízdě z kopce bolí prsty. Destičky jsem měnil 2 měsíce po koupi, protože se mi do nich dostala mastnota a je mi zahadou zkama. A ted krivy kotouc… Nějak jsem jim prostě nepřišel na chu't + k tomu mám ještě shitku vidlici, která se mi při brždění ohýbá. Je to celkem brutalita se na to koukat, tak se na to raději nekoukám:-)

        0 0
    • jIrI___  

      Ja jsem tez mel ohnuty kotouc a to tak, ze se mi dotykal vypletu. Protoze jsem tehdy jeste chodil na strojni prumku, tak jsem kotouc dal mistrovi v dilnach at s tim neco udela. Prihodil jsem k tomu jeste 3 lahvace :-)). No a druhy den si pro neho jdu a byl rovnejsi nez kdyz byl uplne novy. Vubec jsem to nechapal, tak jsem se ho ptal co s tim udelal. Pry to hodil pod hydraulicky lis, to se jakz takz vyrovnalo a potom to jeste normalne vyklepal v kovarne velkym kladivem pres hadru. A to ten kotouc nebyl nijak poskozeny.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.