• 3000HP

    zdravim, tak mi tedka dovezli strokery, ale páka prední brzdy ma docela podle me velkou vůli a kvůli tomu se z pístku ozývá takový zváchavý zvuk… nevite nekdo co s tim?

    0 0
    • kycis  

      No s vuli neudelas nic, ja ji sice nemel hned od zacatku, ale po chvili provozu je tam tak. Ale neni to nic hroznyho a na funkci to nema vliv :-) Nevim co je zvachavy zvuk, me predni pri stisku malinko jakoby vrzala, namaznul jsem silikalem ten cep ve kterym je stelovani vzdalenosti paky  a taky tahlo pistku, a prestalo to.

      0 0
    • CindyQ  

      Ahoj.Potřebuju radu.Mám na biku rydery,přivezl jsem je ze servisu,měly být odvzdušněné a doplněné.Čtyři švihy brzdily a při pátém se opět objevila věc,kvůli které jsem je dával servisovat.

      Obě páky naprázdno klinkají a brzdy brzdí v posledních 2 mm před dorazem.Je to opakující se záležitost.Myslel jsem,že někde dochází k úniku brzd.kapaliny či se do brzd dostává vzduch.

      Pístky včetně hadiček však jsou čisté a mechanik v servisu řekl že brzdy jsou plně natlakované.Přesto brzdí na hovno a páky mi chrastí na řidítkách…Setkali jste se někdo s tímhle problémem???

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.