• Atilla

    Ahoj,

    potřeboval bych poradit s výběrem googlesek do helmy(jak full, tak do XC škopku). Problém je v tom, že mám hodně úzký obličej a málo co mi sedí. Zase nemám mentálně na to jet do Prahy a celý den tam lítat z obchodu do obchodu.

    Požadavky: Co nejužší

    : co nejtenčí

    : s největším zorným polem

    : bez problémů sehnatelné náhradní skla

    Líbí sem mi 100% acurri nemáte někdo? Díky

    0 0
    • JSt  

      proc nenapises bryle, kdyz nemas jasno jak se to pise englicky? :-P

      0 0
    • lutte1  

      Mám Oakley MX Crowbar a jsou teda obrovský. Taky mám menší obličej ale sedí mi. K XC helmě jsem je použil jednou a celkem v pohodě. Možná bych zkusil být tebou SPY. Jsou menší ale výhled pořád dobrý, nějak se moc nemlží a jsou docela pěkný :)

      0 0
      • Atilla  

        Ty crowbar bych asi ani nedal do helmy mám Sko.

        Jsem teď projížděl reakce na 100% a asi půjdu do té nejvyšší verze. Jsou k tomu normální + zrcadlová skla a 20 strhovaček.

        Na prd je že se nadají zkusit, maximálně bych je vrátil.

        0 0
        • lutte1  

          Tak uvidíš, s těma nemám zkušenost ale vypadají velice dobře. Já dřív nosil taky malý brejle, mám užší obličej. Helmu mám M a ty Crowbary jsou super. Asi první brýle co mi nijak nevadí při ježdění. Mají super optiku, která nezkresluje a to je důležitý, když chceš odhadnout rychlost a vzdálenost.

          Rozhodně se vyplatí si připlatit za pořádný brýle. Začínal jsem s kšuntama za 500 a už bych to na sebe nevzal. Strhávačky jsou dobrá věc, vozím je v podstatě nonstop. Dost to šetří skla a když ti kydne bahno na brejle, tak se nemusíš bát to setřít rukavicí za jízdy. Když to uděláš na sklech, tak to nechá malinkatý škrábance a za měsíc můžeš koupit nový skla.

          0 0
          • Atilla  

            Mě právě ještě žádné brýle pořádně nesedli i sluneční musím nosit dámské:) Teď mám ixs storm s poškrábaným čírým a 5× nové kouřové sklo, které nevyužiju:)

            Na těch 100% se mi líbí jak mají vyřešené uchycení pásku a že náhradní skla jsou za 250kč. Asi to zkusím max je pošlu zpět.

            0 0
    • Pedro404  

      Co se týče slunečních a dioptrickejch, tak mám asi nejužší ksicht na světě, ale Crowbary mi sednou úplně v pohodě, helma 661 Comp II v Sku.

      0 0
      • Atilla  

        Díky, pokud mi nesednou 100% tak je taky zkusím, problém v tom, že to chce vyzkoušet. A užší než já asi nemá nikdo:)

        0 0
        • Pedro404  

          Dioptrický nosim už asi 5 let jedinej model, protože sem nenarazil na jiný, v kterejch bych nevypadal jak dítě, takže asi tak:)

          0 0
        • alinceb  

          Nevim jak u MX/bike brejli, ale u SNB dela Oakley tzv. „asian fit“, coz jsou bryle specialne pro lidi s uzkym oblicejem. Daji se koupit na ebayi a byvaji i levnejsi nez klasicke velikosti…;) Ja mám opacny problem – sirsi oblicej. Treba Oakley Wisdom mi byly dost uzke, to same Arnette. Spy Omega mi sedi o něco lip.

          Vyhodou Oakley je perfektni zorny uhel. Mlada ma bryle od Anonu a Oakley A-frame a ty ma radsi kvuli lepsimu zornemu uhlu dolu i do stran…

          0 0
    • Elwing  

      Já bych vzala nějaké Dragony

      Akorát, že je asi nevyzkoušíš. Já je kupovala na Hibike a můj požadavek byl, aby byly taky úzké a tenké. A to podle mě jsou dost.

      0 0
      • Atilla  

        To máš tyhle?

        Vypadají suprově jen ta cena 2,5tis už je docela dost, ale mít možnost je vyzkoušet, tak se jim nebráním.

        0 0
        • Elwing  

          Ty bohužel ne. Já mám nějaké ty obyč MDX s čirým sklem. Mně do helmy (O´Neal) neseděly brýle Blur, které pro ni byly přímo určené. To jsem nechápala a to mám normální velikost M. Tak jsem hledala a Dragony mi přišly takové minimalistické oproti ostatním, tak jsem je koupila.

          Ale asi najdeš i nějaké Foxy, ty taky nejsou tak veliké.

          0 0
          • Atilla  

            tyhle? Ty by potěšily moje dredaté srdce:)

            0 0
            • Elwing  

              Nemůžu najít žádnou fotku, protože si ty brýle hned všude sundavám. Letos už je právě nemají, ale jsou takové bíložlutomodré. Něco jako tyhle

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse