• MaroshCZ

    Ahoj,

    potřeboval bych na tomto kole: Ghost riot lector 7 vyměnit ložiska a čepy na zadní stavbě, protože už v ní je velký „vakl“. Nevíte někdo, kde bych mohl sehnat potřebné náhradní díly?

    Stejně tak je potřeba udělat repas pro tlumič: Fox Float CTD BV, boostvalve performance series 2015

    a vidlici: Fox 32 Float CTD Evolution 2015. Je reálné sehnat díly a udělat si to doma, nebo lépe vyjde využít službu nějakého servisu, viz. např. foxracing

    0 0
    • Kouba_2005  

      Určitě si to můžeš udělat doma … a vidlici s tlumičem pak pošleš do servisu :-) Díly si servis obstará sám a tobě tahle kratochvíle odpadne.

      0 0
    • Chiron  

      S tím ti asi pomůže jediné nějaký servis, který prodává Ghosty. Případně zkusit napsat dovozci o sadu. Ale upřímně, výměna je solidní opruz a doma bych to nedělal. Já ložiska na Riotovi měnil dva nebo tři roky zpátky a čekal jsme na ně asi měsíc. A to jsem potřeboval i jednu podložku k ose a tu se mi ani sehnat nepodařilo.

      0 0
      • MaroshCZ  

        A odkud jsi ty díly měl?

        0 0
        • Chiron  

          Řešil jsem to v servise, kde jsem kolo i kupoval v Rožnově pod Radhoštěm. Ti to pak řešili s dovozcem. Celou sadu mi měnili oni, doma jsem dělal jen běžnou údržbu, rozebrat, vyčistit a složit a to ještě ne všechny čepy.

          1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.