• krepa1

    Ahoj všem,

    potřeboval bych poradit. Manželka vlastní garmin Vivoactive 3. Je tedy zvyklá na dotykové ovládání a platby kartou. Trochu zlobí baterie, tak bych provedl upgrade. Víceméně ji stačí základní aktivity jako běh, cyklistika, lyžování, kroky…

    Mám možnost vzít cca 3 roky použité Fenix 6s pro ve velmi slušném stavu za 6 tis. Bez poškrábání, baterie stále cca 7 dní. Nově pro ni jen tlačítkové ovládání.

    Výměnou za její VA 3 mi nabízí Garmin nové Venu 2S za 4900 Kč.. Amoled displej, dotykové ovládání. Jak prosím v reálu funguje ten amoled displej? Dočetl jsem se, že lze vypnout režim AOD, pak je výdrž také na úrovni cca 7 dnů (myšleno v režimu chytrých hodinek bez aktivit). Aktivace displeje je možná poklepem, tlačítkem i gestem? Někdy by jen ráda při psaní na PC nebo vaření mrkla, kolik je hodin. Stačí rukou máchnout stejně jako pro rozsvícení displeje na mých F6×?

    Poslední možností jsou Venu SQ 2 music. Mohu mít mírně použité se zárukou za cca 4500 Kč. Hranatý displej, také amoled, dotykové ovládání. Má někdo? Jaká je zde výdrž?

    Není založením vrcholová sportovkyně, slušná výdrž na GPS by se hodila v létě při celodenním cyklovýletě… Sama si nemůže vybrat, dle jejího názoru jsou všechny moc hezké…

    Díky předem za rady

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.