• rammstei

    Zdravim,

    chystam si koupit nejakou masinku, ktera umi zmerit vsechno co si umim predstavit. Tzn. rychlost, kadence, BMP, nadmorskou vysku, teplotu, klesani… a eventualne k ni pujde do budoucna dodat nejakej wattmeter. Vyber se mi zatim zuzil na Garmin 500 a Polar CS500. Nutno dodat, ze chci aby zaroven fungovala na 2 kolech. Pro garmin je cena a gps. Pro polar zase design, polarpersonaltainer a to ze ted mam polar cs200. Jake maze zkusenosti s temahle vecickama, popripade jakej jinej computer bych mel vzit jeste do uvahy? Diky za tipy.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Minulý týden jsem si pořídíl Garmin Edge 705. Po týdnu ježdění na silnicích, polňačkách i v lesích si na něj nemůžu stěžovat. Vše funguje jak má a za sebe můžu říct, že je dokonalý :)

      Oproti tomu polaru má gps (pro mě klíčové)(k tomu polaru bohužel jejich gps sensor nejde připojit), obrazovku s mapou (už mi několikrát pomohla) a myslím si že do terénu bude lepší Garmin (nevím jestli jezdíš terén).

      Dál má garmin pěkně zpracovaný web http://connect.garmin.com/ kde vidím mapu kudy jsem jel a dál grafy rychlosti, nadmořské výšky, kadence, HR, atd… Možnost exportu dat do různých formátů, do google earth atd… fakt hodně pěkně udělané (pro mé potřeby).

      Jo a ještě, víc kol to umí a návod říká, že wattmeter tam připojit lze.

      Za mě doporučuju Garmin Edge 705 s kadencí a HR.

      0 0
    • MaPa  

      Pokud bys uvažoval i o Forerunneru 305, tady je pár postřehů z užívání, byť netrénuju ale používám ho jinak, tak jak to třeba ani Polar ani 500 neumí.

      0 0
    • johnny_B1  

      Zdravím. Vybírám nový cyklocomputer s možností analýzy jízd a tréninků. Rozhoduju se mezi Garmin Edge 500 a Polar CS600. U Garminu se mi libí zaznamenávání projetých tras, virtuální partner, případně i jednoduchá navigace a taky design. Polar má zase lepší software pro analýzu dat na PC a tréninkové funkce (fitness test, test proti přetrénování apod.). Rád bych zjistil především vaše praktické zkušenosti s těmito přístroji. Díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.