• Lokotka

    Jakým způsobem lze z Garminu, či jeho z Conexu, či Expertu, dostat konkrétní projetou trasu (nikoli celou aktivitu) a přes co neplaceného ji pak zobrazit a třeba poslat, či nasdílet mimo prostředí a přátele v Garminu?

    0 0
    • jenda95  

      Pokud chapu dobre, tak chces nekomu poslat trasu treba do navigace, ale nechces aby videl jak rychle jsi ji projel?

      to jde treba jako export z Garminu/cehokoliv a odstranit vsechna krome pozice – napr ‚strip non location data‘ na https://www.reuneker.nl/files/gpx/ (takovych nastroju bude asi vice)

      (pripadne pokud tvoje rychlost neni tajna, tak jim to posli i s rychlosti/te­pem/kadenci/.­., vetsina nastroju jako planovace to stejne bude ignorovat)

      0 0
    • MTBIKER doporučuje

    • Velomiwookie  

      vyexportuj gpx z connectu nebo stravy, naimportuj do mapy.cz a posli jim link

      0 0
    • Lokotka  

      Děkuji všem za inspiraci. Celej problém byl pouze v tom, že když jsem to před podáním dotazu zkoušel v PC, tak mně to zádnej soubor v .gpx nevyexportovalo.

      Světe div se, dnes naopak při naprosto stejným postupu napoprvé!

      Nevím, jestli to třeba není způsobený tím, že můj PC odmítá dokončit aktualizaci Expresu a radí spustit instalátor znovu a znovu se stále stejným výsledkem. Takže nevím, jestli není lepší to celý odinstalovat a poté nainstalovat tu novou verzi. Trošku se obávám, že se mi nepodaří úplná odinstalace tý původní verze, že něco zbyde v registrech, či jinde a vlastně si nepomůžu. Má s tím někdo zkušenosti?

      Podpora garminu funguje sice skvěle, ale na tento dotaz je vlastně odpovědí – vyzkoušej všechno možný a možná něco zabere. připomíná mi to léčbu chorob u lékaře.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.