• Marshall

    Ahoj. Objednal jsem Propain Tyee 5 27,5. Přijde s ráfky Stans No Tubes S2. Na Spindriftu jsem měl S1 a zadní ráfek prasknul sám od sebe, tak z toho mám krapet strach. Na Spindriftu mám DT Swiss EX532, což teda taky není žádná hitparáda, ale drží dobře mě i kámošovi. Otázka zní, zda myslíte, že jsou Stans S2 spolehlivé a snesou občas hrubší zacházení, nebo je prohodit s DT Swiss ze Spindrifta.

    Anketa: Jaké ráfky na Tyee 5 CF?

    0 0
    • suslos  

      Za mě máš dvě varianty. Dojezdit do smrti origo kola co na tom kole přijdou – a pak přeplést ráfky za DT EX471/551 nebo FR541.

      Nebo rovnou nejetá kola prodat a zaplést si/nechat si zaplést pořádná kola hned od startu.

      5 0
    • Marshall  

      Hlavně mě zajímá, jestli ty S2 někdo zná a je na ně spoleh.

      0 0
    • Marshall  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • MirosPikos  

      Za mě, pokud máš pochybnosti, prodat jako nová kola a zaplést něco, čemu budeš věřit. Já to tak udělal naposledy. A podle rozpočtu doporučované EX nebo FR a pokud by sis chtěl udělat velkou radost, tak nechat zaplést od Tomáše E!E v carbonu. Tak jsem to udělal já. Je tam sympatická 3letá záruka, kterou jsem ťuk ťuk zatím nemusel řešit.

      0 0
      • goofy  

        Na ty S2 taky dává NoTubes 3 roky záruku + 1 rok crash replacement. Taky je neznám, ale možná by to takové bláto nemuselo být. Spíš asi budou těžší.

        0 0
        • Marshall  

          To bych nejradši, kdybych je nemusel vůbec měnit. Chtěl bych si je nechat, jen proste mi předchozí praskly a kamos říkal, ze Stans ráfky moc nedrží.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.