• mates555

    www.adventura.cz/…y/zajezd.asp?… co vy na to??? Rád bych se někam příští rok s kámošem podíval a hodně sem slišel o tomhle.Mohl by mě někdo říct jestli je to tam tak super jak se všude píše??Jestly je to za dobrý peníze?? Jet tam jen tak naslepo by se nám nechtělo…přece jenom když to tam člověk nezná…Dík předem za odpověď

    0 0
    • pajik  

      no za bajkováním na 80% asfaltu a 20% šotolině a s přihlédnutím k tomu že to má bejt víceméně po rovině až na jednu etapu do 800m je podle mě škoda do dolomit jezdit… Někomu to ale může vyhovovat. Podle mě bajkování v Dolomitech znamená spousty brutálních výjezdů, spousty nádherných výhledů a spousty parádních sjezdů, je tam prostě nádherně :)

      0 0
      • mates555  

        No ten popis terénu mě taky přijde jak pro důchodce …po více méně rovině můžu jezdit tady u nás..ale nic jinýho sem nenašel…neměly by jste nějakej tip???

        0 0
        • Vilém  

          Sedni do auta,naloz kolo a je to

          0 0
          • pepek  

            Nemá eště papíry .

            0 0
            • Vilém  

              Pardon,neprecet jsem si profil:)

              0 0
    • pepek  

      To už máš v 17 letech všecko v Česku projetý? Nebo sou tady na tebe už moc malý kopce?

      0 0
      • hawrda  

        S matně pamatuju,že Adventura měla těch zájezdú do Dolomit hafo a různý obtížnosti.Přece to nevořezali na tenhle jedinej:-O

        0 0
        • mates555  

          No kámoš papíry má …ale přece jenom chtěly sme to s nějakým programem než jen tak na slepo…A k tý ČR doma je krásně a zas tolik toho projetýho nemám ale chtěl sem vidět něco dalšího…nedávno sme byli se třídou v Alpách (oklo Kaprunu) a dost mě to natchlo.teď ale nevim jestly by nebylo rozumnější projet něco tady u nás a takovou větší akci udělat až po maturitě…

          0 0
          • MARIN  

            Teda clovece pred tou maturitou hlavne zapracuj na gramatice.

            Jinak si myslim, ze lepsi je jet a upravovat si program podle sebe nebo party nez podle nejake cestovky

            0 0
            • pepek  

              :-) jo tu gramatyku by taki mšl trochu vipylovat

              0 0
    • RUMcajs  

      I do Svycarska se lze dostat nocnim vlakem vcetne kola!

      0 0
    • vlk  

      Já chtěl letos tady: www.kudrna.cz/…_zajezdy.php?… ale nikdo ze známých se mnou jet nechtěl.Podle toho co o tom píší, tak to by mohlo být zábavnější a náročnější.

      0 0
      • kubad  

        U zájezdů pořadaných hromadně je vždy tenhle problém:

        Poznámka k náročnosti: Jedná se samozřejmě o zájezd, takže program je koncipován tak, aby jej zvládl každý, kdo se MTB trošku věnuje. V případě, že i v průběhu zájezdu zjistíte, že jsou pro vás kopce trápením, lze každou vyjížďku výrazně zkrátit. Stejně tak v případě, že se přihlásí partneři s rozdílnou výkonností. Jeden si objede vše, druhý některý kopec vynechá.

        Proto je lepší takové bajkování si řešit sám podle toho co a jak chceš jezdit.

        0 0
      • tom xtr  

        Tenhle zájezd jsme měli letos taky v hledáčku, ale odradily mě ty kempy. Dřina na kole mi nevadí, ale pod stanem s kolem bydlet už moc nemusím. Nakonec jsme jeli do Swiss s Juhászem a nebylo to špatný. Jen jsem čekal, že na tyhle cyklo-zájezdy jezdí víc zdatných cyklistů. Sám jezdím celej rok a na zájezdech předpokládám poznat nový lidi. To se splnilo jen částečně.

        0 0
    • Glum  

      Ja to jel s dcerou taky s Adventurou tusim v roce 2003, to se to jelo trochu jinak. Ten prvni den to bude asfalt na stezce kolem Adige a roviny (s vyjimkou sotolin z Rovereta – da se tam zajet podivat se na stopy Scipiosauru a Saltriosauru ve vapenci, doporucuju nejen kvuli tem jesterum, je to zpestreni bikersky nudne etapy). Jakmile budete v Rive, muzes se na oficialni program vykaslat a jezdit si svoje (coz bude asi nutny, obtiznost zajezdu je na 1–2, tzn. pohodova turistika). Pokud se rozhodnes pro teren, Riva je dost dobry vychodisko. Ja tam byl tenkrat s patnactiletou dcerou, presto jsme jezdili bud svoje, nebo doporucene etapy protahovali o horske vychytavky (Mt.Velo, Mt.Bondone a dalsi). Rovinu jsme teda nejezdili (denni prevyseni dvakrat slo pres dva tisice metru). Cena zajezdu by mohla byt nizsi, minimalne se ale nemusite starat o snidane, dopravu, kemp.

      0 0
    • Glum  

      Jeste upozornuju, ze toto je z nabidky pro rok 2006, v roce 2007 muze ten zajezd byt jinak. Adventura na vylozene bikove zajezdy rezignovala, byval skvely „Watzman na MTB“. Docela dobry bikovani (i kdyz Garda to neni) za levnejsi peniz je „Polske Karpaty na MTB“ (teren, bahno). Vylozene bikerske narezy dela spis Kudrna (www.kudrna.cz).

      0 0
      • Jenda  

        no v podstate to udelali tak ze pokud nekdo chce na bikovani tak ho pridruzi k zajezdu pesaku a dostane veskery podklady a pruvodce jenom v pripade ze je vic nez asi 5 bikeru. to mates555 u adventury aby sis to poradne uzil je treba ohledat obtiznost spise kolem 3. Jo prekvapive zajimavy bikovani nabizi taky zajezd Do Tokaje na MTB (navic to dobry a levny vino – nejlepsi trenink na maturitu:-)

        0 0
    • BB  

      tohle vypadá docela zajímavě, byl jsem s nima v Lungau a mají to dobře zmáknuté www.ck-trip.cz/zajezd/?…

      0 0
      • mates555  

        Dík za odpovědi,Ale zatím to vypadá spíš na ČR.Každopádně všechny odkazy ukládám a jednou z toho třeba něco vyberu…Rád bych se podíval znovu do Sudet , v létě sem tam byl ještě s rodiči a moc jsme toho neprojeli.Léto je ale ještě bohužel daleko tak je dost času na přemejšlení…Tak to je asi vše , doufám že je tam pokud možno co nejmíň chyb:-)

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce