Dira pro ventilek v ráfku - ničí duše

7 nepřečtených
  • payus

    Zdravim vsechny,

    dnes se mi stala neprijemna vec, nejak se obnazil kov v rafku v dire pro ventilek a zacalo to nicit duse…zlikvidoval jsem 3 nez jsem se dostal do civilizace… Problem je, ze to potrebuju rychle a spolehlive vyresit a nemam cas na nejake experimentovani.. navic ty duse lezou do penez :) Resil jste to nekdo? Postaci tam dat treba naplast…?

    Diky moc za rady

    0 0
    • juli  

      Nová kvalitní velovložka je nejlepší. Nouzové řešení je 2–3 vrtvy elektrikářské pásky. Teda nouzově na silničku. U biku je to na věky :-)

      0 0
    • Zdenda CUBE  

      Nejlepší je vyměnit pásku v ráfku, nouzově jde díru přelepit kobercovkou a udělat průřez na ventilek, do kterého vtlačíš ty špičky od proříznutí a ještě jedna varianta je, ze staré duše si ustříhnout proužek a dirkovačkou do něj udělat dirky, (je to akorát na ventilek) a nastříhat podložky, které navlíkneš na ventilky než je nasadíš na ráfek …

      0 0
      • zichis  

        proč by nestačilo jenom tu ostrou hranu díry v ráfku prostě vobjet nožem? Ledaže mu ty duše neřeže ráfek, ale ta posraná páska.

        0 0
    • Vilém  

      Necim odstran ostrou hranu diry. Pokud budes pouzivat autoventilky, tak by to nemelo nic delat. Pripadne redukce a galuskovy.

      0 0
    • art1  

      ničí to to ta páska

      0 0
      • drtyc  

        jestli znicil 3 duse, tak at rizne nebo nuzkama strihne jednu z tech znicenych kolem dokola na sirku od kraje ke kraji rafku udela v ni diru na ventilek. idealne pokud mas kousek presah, tak udelat diry na ventilek na obou koncich a tim to ukotvis a budes mit i dvoji vrstveni v tom miste, kde se ti to tedkom sere. a mas na veky vystarano nez se srat s nejakou paskou, ze v zime je uzsi nez dira v rafku a v lete je sirsi a zdviha se a reze duse. ze se vyzvejkala kolem diry na ventilek a kdo vi co jeste. pokud to neni na zavody, tak jedina dobra rada je dalsi vrstva jeste nikdy nic nezkazila. teda dokud jde nasadit plast…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.