• Ali.g.i1

    Ahoj, mám di2, kde byly přehozeny jinak funkce tlačítek, to se udělalo velice rychle, ale nelze mi nastavit původní nastavení tlačítka na vrchu páky pro přepínání D-FLY (garminu). Při přehrávání hodí hlášku The following cannot be set for ST-9170-L D-FLY následně hodí chybu i pro pravou páku The following cannot be set for ST-9170-R D-FLY a nic se nenastaví. Vše předtím než jsem měnil konfiguraci řadících tačítek fungovalo. Pokud tlačítka nastavím aby řadili tak fungují v pořádku.

    0 0
    • atty  

      Odpojit a připojit baterku (na chvilku), restore to defaults či komplet reset si zkoušel? Předpokládám, že ano, jen přemýšlím nahlas, co bych vyzkoušel… :)

      Ještě – dělal jsi to přes E-tube BT (telefon/tablet) nebo přes PC připojené USB? Firmware u všeho aktuální?

      0 0
    • André Vebr  

      Jak píše atty – přes PC udělat upgrade programu E-Tube, pak firmware komponentů. Zkusit default, pokud to nepomůže, je to vofbytý.

      0 0
      • Ali.g.i1  

        Ahoj, baterie vytahnutá na pár minut Realizováno na pc s novým software, aktuální firmware. Reset nevím jak se dělá, zkusil jsem podržet tlačítko na slučovači po dobu 10s, ale nic se nezměnilo. Zkusím ještě někoho s chytrým telefonem.

        0 0
    • nzg  

      A modul ew-wu101 tam mas? Jinak to s Garminem nepropojis.

      0 0
      • milan.v  

        Event. novější WU111

        0 0
      • atty  

        Prodává ho na bazaru, takže možnost ho připojit tedy asi má :)

        0 0
        • Ali.g.i1  

          Jo mám dokonce dva ew-wu101, výstup z di2 na garminu mám (vidím jaký je převod apod.).

          Původně vše fungovalo, jen byly přehozeny tlačítka na řazení, v e-tube jsem přehodil,ale hodilo to tu chybku: The following cannot be set for ST-9170-R D-FLY, tak jsem nastavil horní tlačítka na řazení a přehrál do pák. Vše řadí jak má, ale nedokáži zpětně nastavit horní tlačítka, aby ovládaly garmin. Myslím, že bude jen nějaký technický problém, protože jsem to zkusil na sadě co mám 9070 a tam to taky nefunguje, mám ještě druhou nabíječku, tak to zkusím přes ni.

          Díky

          0 0
    • Ali.g.i1  

      Ahoj, kdyby se to někomu stalo, tak je třeba připojit přes mobilní aplikaci a tam už to jde, je tam i nabídka na aktualizaci ew-wu101, kterou pc nenašel.

      Díky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse