• sorak

    Ahoj,

    neměl byste někdo tip na jednoduchoučký tachometr pro děcka?

    Našel jsem jen viz dole, funkčně by úplně stačilo, ale vadí mi ten zpatvařený displej a taky si myslím, že něco z číny o 4funkcích (celková a denní ujetá vzdálenost, aktuální rychlost, hodiny) by mohlo být levnější jak za pětikilo :)

    Jsem teda ve fázi zvažování – chápu, že možná to bude kontraproduktivní bo děco má čučet na cestu a ne na řidítka, ale třeba se mýlím :)

    Dík.

    Sigma My Speedy

    0 0
    • Alojs01  

      Ja kdysi kupoval cacoram Sigma baseline 500. Maji je cca 5 let, baterku jsem tam jeste nemenil (zas tolik nejezdi) a funguji jak maji.

      3stovky za kus mi neprijde takova investice, abych musel resit nejakou cinu :-)

      0 0
    • BabbaJagga  

      Když vezmu, v jakem veku jsou děti schopné nějak ta čísla na displeji vnímat a vyhodnotit a jak dlouho/krátce to pak trvá, než se s takovýmhle designem budou cítit trapně a vysmívaní od kamarádů, raději bych to poresil jak tu radí kolegové-normální základní levný model. A jinak, děti jsou přece drahý špás, to ti před tím (schválně píšu rozděleně) neřekli?

      0 0
      • sorak  

        :D to jsou zas kecy..

        add cena – az budu videt, ze to vyuzije, tak ji klidne koupim GPS tachometr, ale proste jsem si rikal, ze treba cinani prodavaji neco se 4 funkcema za par susnu.. ale asi skoncim u te Sigmy bo vsechno ostatni ma na tom displeji az moc informaci a moc funkci (matouci pro decko)

        0 0
    • kycis  

      Koupil jsem malymu (6 let) zakladni bezdrat od Force asi za 4 stovky. Malej ma radost ze se mu tam meni cislicka ktery mu zatim moc nerikaj a je to dalsi motivacni nastroj na konci kouknout, kolik „kilaku“ tam pribylo. Bezdrat je podle me pro prcka o dost lepsi, s tim jak se furt nekde valej by podle me kabliky za chvili urval. Tachac samotnej je trochu vetsi, takze sance ze ho nekde ustreli je celkem velka, ale uz vydrzel dost, a za 4 kilca…

      0 0
      • xtonda  

        Dobrá investice, dotazy „kolik sme ujeli“ každýho půl kilometru mi někdy lezou na nervy :-)

        0 0
        • BabbaJagga  

          Co mi to jen připomíná…

          Tati, kdy už tam budem?

          Jak často tudy jezdíme k dědovi a babičce?

          Každé 3–4 týdny.

          A ty ani po 10i letech nevíš, kde jsme a kdy už tam budem?

          Nééé.

          0 0
          • xtonda  

            Na kdy už tam budem je jednoduchá odpověď, „Čim víc si máknete a budete šlapat, tím dřív tam budem.“ občas to i zabere a sklapnou a zrychlí, na chvíli. Horší je „Kolik je hodin?“ každý dvě minuty. Takže tachometr musí mít i hodiny.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.