Dětský šlapací traktor ú auto

6 nepřečtených
  • Mr.Dawe

    Jelikož se na B-F objevují různé dotazy i mimo cyklistiku, připojím i svůj dotaz.

    Pokud by někdo měl pocit, že tento dotaz na B-F nepatří, může být topic smazán.

    Na druhou stranu mám pocit já, že trochu se šlapáním souvisí a ještě ke všemu je založen pro to, aby za nedlouho měl jeden malý cyklista radost.

    Teď k tématu. Malý (4,5 roku) má velké přání a já bych mu ho jako pyšný rodič chtěl splnit. Chtěl by k Vánocům dostat šlapací traktor / auto. Máte vy jako rodiče zkušenosti s výběrem vhodného modelu? Jsou nějaké věci na které by si člověk měl dát při výběru pozor?

    Děkuji.

    0 0
    • gerrard  

      Dal bych mu elektrický. To šlapací moc nejede.

      0 0
      • DejfSejf  

        Máme holky dvojčata obě mají šlapací traktor. U traktorů je velký problém, že mají krátké kliky šlapátek, potažmo furtšlap který je přestal bavit. Řetěz jsem musel shodit a traktory taháme na špagátu… Celkem pruda když chceš děti unavit…

        0 0
        • Potkan007  

          Viděl jsem něco podobného u kolegy. Krátké kliky, bez cvrčka, single speed, dítě musí ušlapat sebe, vozítko k tomu a jak to má univerzální velikost, nemá v tom zrovna ideální prostory a úhly šlapání pro vyvinutí síly, kterou zvládne třeba na kole. Leží mu to na chatě v rohu, kluk radši jezdí ve vozítku na elektriku a já se mu nedivím.

          0 0
          • Mr.Dawe  

            Děkuji za reakce. S tou elektriko to promyslím, ale prvoplánově jsem chtěl vozítko, ve kterém bude třeba vyvinout i nějaký pohyb. Pravdou je, že pokud to dítě neušlape, tak je to akorát věc, která bude ležet v koutě.

            0 0
    • gerrard  

      Jinak teda, kdyz uz tak retro. :)

      https://www.youtube.com/watch?…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.