• cat

    Muj stavajici 90mm dlouhej predstavec mi prestav vyhovovat- oproti nejake 40 na dirtaku je to uz relativne znat. Zvlast ve sjezdu se kolo chova jinak- ne tolik citlive.
    Predstavoval bych si neco kolem 70 mm. Ovsem merim 183 cm, ram 18". Sedlo jsem posunul z „tovarniho nastaveni“ jeste trosku dozadu- ve vyjejezdech sem se protahoval az skoro za nej.
    Ted je vsak otazka jestli tech 70 nebude malo a pri delsich trasach me nebudou bolet zada a jiz vyse zminovasne"pro­tahovani posedu".
    Jezdim dost mismatch- jeden den xc s kamarady (obcas tlacim), druhej den lehkej FR/bikroska. Na rane mam zatim Easton Vice 65mm. V uvahu prichazi i 80mm. Takze nake poznatky od zkusenych enduristu? Pripadne doporucte konkretni model. O cenu zas tak nejde- je to drobnost tak si chci udelat radost (nemyslim tim vsak RF diabolus:). Predem dix.

    0 0
    • KubaBajk  

      …aaaa pro to jsem při téměř stejné výšce jak ty(181) vzal u Gianta rám 20.Jinak já mám dobré ohlasy na Syncros(sám jsem jej nejezdil)a pújdu do něj,ovšem do té délky 90,mám 105

      0 0
      • cat  

        Hm, ale ja mam asi gianta na neco jinyho nez ty.. na xc bych vzal taky vetsi.

        0 0
    • pitos  

      Tak já mám představec 80cm.,měřím 182 a pohoda. Klidně bych mohl mít i 70cm. Bike- profil.

      0 0
      • KubaBajk  

        mám rád nataženější posed a po srovnání s mou staro Meridou mi vyšel rám 20..když si představím rám 18 a ještě představec 80,no sedlo by šlo asi dozadu-hodně.18tku bych bral,ale s představcem aspoň 100(já pro můj styl jízdy),ale protože Giant nemá tak živý hlavúhel jak moje old Merida,jdu do 90mm.

        0 0
    • Misiak  

      prepac za offtopic, ale pobavilo ma slovko „vyjejezdech“. spomenul som si na madarskeho spoluziaka zo strednej ako sa raz ku mne otocil a chcel mi nieco povedat. „z z z za za za… za z z z. pici!“ :))

      0 0
    • kolin  

      měřím 182,mám taky 18"(605 mm efektivní délka trubky).Mám tam ted 80mm syncros AM.Styl ježdění podobnej.Docela mi ta délka vyhovuje…možná bych snesl i kratší…ale tohle je takový,že na tom ujedu pohodlně i pár desítek km

      0 0
    • L_i  

      čím menší tím lepší podle mých zkušeností… nezpomaluje, ale zlepšuje řízení a hlavně těžiště… jen podle mě

      0 0
    • L_i  

      no ale jak vidím v profilu asi to znáš…

      0 0
    • vifon  

      179 cm, L-ko SC Blur LT, 70 mm predstavec a davam na tom tripy standardne okolo 90 km, naposledy do 130 km…Chce to sice trochu zvyku na poriadne stupaky, ale davam ich dokonca vyssie ako partaci na XC. Vidlicu nechavam stale na 140 mm. Je to trochu aj o kondincke.Presiel som z 90 mm predstavca, chcel som zivsie kolo.

      0 0
    • vojtechposmourny  

      Easton vice 80mm mám. Jen se, tuším, dělá jen pro normální průměr řídítek, ne v oversize. Jinak, taky jsem přemejšlel nad 65mm verzí, ale mám pocit, že už by na tom nešlo jezdit do kopce, dost by se to zvedalo.(Stejně ty kopce tlačim, tak nevím, co mě trápí :-)

      0 0
      • cat  

        Oversize riditka nemam. Takze 65 nebrat? Neni to zvlast na fluida moc dlohy? Fakt nevim, chtelo by to sehnat nakou peknou 70ku, ale ten vice se mi libi. Nemas naky foto kola z boku? Dix

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.