• zbartos

    Známému chybí 2 účastníci k naplnění cyklozájedu na Taiwan. Nemáte někdo zájem ?

    Více viz http://www.kudrna.cz/…na-kole.html.

    Fotky viz http://www.kudrna.cz/…na-kole.html.

    Fotgalerie průvodce zájezdu http://goo.gl/Uk7Uv .

    0 0
    • karliner  

      Nedovedu si představit, co by mne lákalo méně, než jezdit na kole po Tchajvanu..

      edit: navíc s cestovkou..

      0 0
      • mr.antik  

        https://vimeo.com/…eos/39971869

        Ale kvůli kolu bych tam teda neletěl…

        0 0
        • zbartos  

          Známý mi ještě poslal pár dalších informací:

          "Prší zde docela často a vlhko je furt. Ale na podzim po období tajfunl, kdy bude ten zájezd, je to OK. Na kole se tu dá jezdit celoročně, zimu tu neznáme, jen to chce dost prodyšné a semtam nepromokavé oblečení.

          Na MTB tu to ale zas až tak skvělý, jak třeba v okolí Brna a Krasu není – hory jsou strmý, všechno klouže a je zarostlý. To video mě teda hodně zaujalo a hned bych někam vyjel!

          Jinak je to tu ale best na silničky a trekingový kola – vláda zde vráží moc peněz do stavby cyklostezek a služeb pro cyklisty, takže se v současnosti dá Taiwan objet z 1/2 okolo po cyklostezkách, druhá polovina vede po tichých a pohodových silnicích. K tomu krásný pobřeží a pohodoví lidé…"

          0 0
      • Ivan  

        Nevím, jakou kdo má představu o Taiwanu. Moje byla, že tam jsou všude paneláky, fabriky a sem tam rejžový pole. Jo, možná na severním pobřeží, ale už kousek na jih od Taipei začíná úžasná příroda a strmý hory, přes který vedou úzký, ale celkem kvalitní silnice. Byl jsem překvapenej, kolik jsem tam viděl silničářů. Po horách jsou na národní parky a v nich kempy, kde se dá pohodlně přebývat. Za sebe mohu rozhodně doporučit, jen pozor na komáry, je tam horečka dengue. A pro zajímavost, kola tam stojej polovinu co u nás.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.