• vlada1983

    zdravim všechny, nechystáte se někdo na tento závod? www.cyklomaraton-ceskatrebova.cz

    nevypadá to špatně, hlavně možnost jet bud 30 nebo 60, ještě nevim na kterou trat se vydat, uvidim jak budu mít potrenovano, trat má celkem slušný převýšení…

     

    Anketa: Pojedete na cyklomaraton Česká Třebová?

    0 0
    • kámen úrazu1  

      Jo, chystám se. Sice jsem už ztratila naději, že dojedu druhá hned za Jardou Kulhavým, ale co se dá děla, když už nejsme přihlášení jen dva. :-) 

      0 0
      • Howgh  

        Byla to naozaj  příjemná akce. Dík za odkazy na fotky a článek

        Tomysu, to jsme se bavili spolu o té 24 hodinovce na vysočině ? Když zkouším otevřít jejich www, hlásí mně to trojáka, tak to sem radši nedávám. Komunikovat se s nima dá přes mail viking.tour@volny.cz . Jezdí se to pod Žákovou horou – start a cíl v kempu Sykovec – okruh má 20 km – datum : ňák kolem medarda.

        0 0
    • Lázeňák  

      Škoda, že je to pro mne tak daleko, jel bych hned. Jednou jsem tam byl bikovat a moc se mi tam líbilo, vzláště Třebovské stěny mne nadchly to byl dobrej adrenalín. Kopec na kozlov bude na zahřátí taky dost dobrej!

      0 0
    • Howgh  

      už jsem se přihlásil.  Ještě mně do toho může vlézt hlídání psa.  Doufám , že to bude v jiným termínu…

      0 0
    • Bafoon  

      mnojo ale to je hrozně brzy… to já budu ještě pořádnej špík a houby chrt… :-D

      zkusím zorganizovat kamoše, snad to vyjde

      0 0
      • Bafoon  

        vyšlo ;-) ukecal jsem další tři kámoše a světe div se ale i přítelkyni :O) to bude fight

        0 0
    • Vojtas  

      no jestli se v patek vecer moc nestriskam tak se mozna rano pojedu projet :-D a na obcerstvovacku budu jezdit domu :-D

      0 0
    • piskot  

      Kdyby se nejely dva okruhy tak bych o tom možná uvažoval, ale jet dvakrát to samý, to mě vážně nebere (a jezdit někam kvůli 30km sprintu se mě taky nechce).

      0 0
      • Burizon  

        Pravda, 30 km je málo a 60 jsou dva okruhy… To je škoda :-( Jinak bych si to jen tak z ****** dal, když to na pokoj mám kilometr… Uvidíme, co na to řekne počasí :-)

        0 0
        • Vojtas  

          na pokoj? Co tady proboha :-D

          Jinak ja myslim ze tech 30 bude docela makacka, pac to kazdej pozene ale je to dost kopcovity, na Kozlov nahoru,  na Mandl pak takovej sjezd po korenech nic moc, misto pro fotografy :-D tak uvidime no :-)

          0 0
          • Burizon  

            Právě že to 30 každej požene a bude hned po srandě… Tak to raději připlatit jednu stovku a zajet si i další kolečko…

            No, bydlím tu, když tu máme i školu ;-) Ale už jen asi max. 8 hodin týdně, takže si chci, až bude pěkně, přivézt kolo a zjistit, jaké sjezdy na kořenech tu máte :-) Takové odreagování od psaní diplomky…

            0 0
            • Vojtas  

              Tak to si kolo urcite privez a nekam vyrazime ;-)

              0 0
              • Burizon  

                Jo, to jsem zapomněl dodat, že bychom pak mohli někam vyrazit zusammen ;-)

                0 0
    • Eilyn  

      Taky se tam chystám :-)

      0 0
    • klingon  

      Super, ze se nase mesto k necemu takovemu rozhoupalo :-) Jen skoda, ze je to tak brzo :-(

      Vyjezd na Kozlov hned na zacatku bude celkem vyzivnej, pak vice mene vrstevnice, dalsi pekny kopec bude vyjezd k druhemu bufetu. Po sjezdu do Dlouhy Trebovy asi asfalt az do cile. Konec sel udelat i zajimavejsi, takovy vyjezd na sjezdovku Peklak by byl super :-)))

      0 0
      • Vojtas  

        hehe to jo :-) ale ja myslim ze cil na kopci bude stacit, myslim ze zamosti na stary namesti, to bude libovka na zaver

         

        btw proc si stezujes ze je to tak brzo kdyz stejne jezdis celou zimu :-) te docela casto potkavam, kdyz jedu autem teda.

        0 0
        • klingon  

          Kdyz se od Skuhrova dobre rozjedes tak na Starko vyjedes i setrvacnosti :-)

          Priprava na letosni sezonu je pekne napytel, 3× jsem mel pauzu kvuli nemoci, spousta prace, a kdyz uz se to dalo nejak doporadku tak napadne to hnusne bile swinstwo… Tri stehy v oboci mi jako varovani stacilo...... Budu rad, kdyz se dam trosku do kondice do Mastali a Rampusaka, tenhle zavod bude opravdu jen jako rychly trenink. Zitra mam v planu silovy trenink na Andrlaku (1× od Usti, 3× z Retuvky) tak se muzes pridat (nakole, ne v aute!!!! :-D )

          0 0
          • Vojtas  

            nj prave ze je ten bilej bordel, ale zitra sem chtel nekam vyrazit, ale letos sem byl na svihu dvakrat tak ti nevim :-) :-D v kolik to planujes?

            a prave ze se tam nejede ze skuhrova, ale jenom od zamosti ne :)

            0 0
            • klingon  

              Silnice jsou uz konecne cisty. Vyjizdet bych chtel kolem 6 p.m., na rozjeti prez Semanin a Trebovice, pod Andrlakem cca v 7.

              0 0
              • Vojtas  

                hehe, mno tak jestli chces za hodinu jet pres semanim a trebovice az do usti tak to asi pojedu sam :-D navic chci jet pres den kdyz je tak hezky a nemusim do prace ;-) tak treba jindy :-) jdu spat tak at ti trenink vyjde :-)

                0 0
    • prvniodkonce  

      Dost brzo to je, možná si dám těch 30 jen tak aby se neřeklo :)

      0 0
    • ferko11-XC  

      Já už se přihlásil na 30km :) Přece jen jsem zvědavý na ten závod, ale abych jel jeden okruh 2× to by mě nebavilo. :) Proto těch 30.

      0 0
    • Mongoose71  

      Koukám na trať, ten výjezd na Kozlov je celkem dobrej na zahřátí :-) Pak je to celkem pohoda až k Antoničkovi, ten sjezd na Mandl je docela prasárna je to tam dost vymletý a ty kořeny to bude něco, jo byli časy že se to tam nechalo celkem v pohodě sjet, ale ted je to tam hodně vymletý!! a samozřejmě bude mokro a přes ty kořeny to je tak na ustlání… další stoupání na Andrlák ta část před Zabitým je dobře nakloněná rovina!!! takže tepovka půjde na maximum :-)pak už skoro odpočinek až do cíle…tak to vidim na tyhle tři useky kde se bude lámat chleba…no uvidím jak na tom budu že bych si to taky objel :-)

      0 0
      • Howgh  

        my se ti nebudem smát když nevyhráš.. 8-))

        0 0
        • Greeen_day  

          V pravde musim priznat, ze totozny 30 km okruh jezdim jako mistni vecelku pravidelne a 60 km si nejspis pojedu vyzkouset jen co se vykopu z pelechu. :) Jak to bude 18 dubna s kondici jeste netusim ,jelikoz zatim volim pripravu v teniskach po vlastni ose. Ale snad 60km zvladnu bez vetsich skvrn na cti :)

          0 0
          • Vojtas  

            tak to ja na 60 prdim, 30 bude stacit bohate :-) dvakrat za den se mi ty krpaly slapat nechtej :-D a jestli bude blato tak to bude libozni, hlavne na Kozlov a na Mandlu

            0 0
            • vlada1983  

              Zdarec,

              tak včera jsem si projel první polovinu okruhu a žádné průšvihy jsem neviděl. Stoupání na Kozlov lesem, suchá cesta. Lesáci zřejmě prořezávali křoví, leželo podél cesty. Poblíž rozhledny přes širokou a suchou cestu dva větrem vyvrácené smrky, předpokládám, že budou odstraněny. Z Kozlova po vrstevnici směrem na Kohout, široká polní cesta. Jediný problém, uvnitř lesa, hodně ve stínu, na cestě asi třicetimetrová kaluž. Jezdím tudy často, takže vím, že tohle místo úplně nevysychá ani v létě. Při troše pozornosti a šikovnosti se dá objet,  člověk se nenamočí. Pokud současné počasí vydrží, nevidím problém, bude to pěkný závod v krásném prostředí podhůří Orlických hor. Jinak se asi uvidíme na velikonoční projížďce v pondělí 13. dubna. Na koledování se už necejtim, tak se radši projedu. Sraz o půl desáté na Starém náměstí v České Třebové. Vlada

              0 0
              • Vojtas  

                Projetí tratě je podle mne velmi dobrý nápad, rád bych se toho zúčastnil, navíc se mohou při této příležitosti lidé domluvit na nějaké další společné akci, ale nevím přeci jen Velikonoční pondělí…  Obejít aspoň pár příbuzných a známých, trochu podpořit tradici.

                Počasí je na dobré cestě tak že to vypadá na parádní závod, možná budeme za tu kaluž rádi.

                Snad mi to pondělí vyjde, nerozumím totiž moc trase, tedy hlavně návratu do Třebové, zejména té části s podjetím hlavní silnice ( podjezd silnice I. třídy č. 14 (pod mostem podél řeky), výstup po schůdcích, ihned odbočka vlevo, přes mostek na cyklostezku ).

                0 0
    • Vojtas  

      Tak co? Byl jste nekdo na te Velikonocni projizdce trati? jak to vypada?

      0 0
      • Werwolf  

        Ahoj, projížďku jsem jel, vzhledem k tomu, že bydlím kousek od Ústí nad orl. tak sem si to nemohl nechat ujít :-). Co se trati týče v pondělí byla docela suchá, bláta skutečně málo. Žádný technicky složitý sjezdy nečekej. Ale byla to docela sranda, vedoucí projížďky trati píchnul, pak se mu při výměně duše povedlo urvat ventilek, akže jsme cpali bikovou duši do crosse :-)

        0 0
        • Vojtas  

          muzes mi prosimte rict jak je to s tim podjezdem hlavni silnice pri navratu ? pokud to ma byt pod mostem u Sorenu tak to potes protoze tam se nevejdu :-)

          0 0
    • Bumerangista  

      Zítra se tam jedu projet na dlouhou. Z Prahy v 9h aby se stíhala prezentace, zpět po dojetí (na bednu nebudu asi čekat). Pokud se chce někdo přidat/sdílet náklady na benzín, tak tel viz můj profil.

      0 0
    • Bafoon  

      tak co jak se vám jelo? Já se bál počasí, honilo se to tu mraky od rána ale nakonec být jen o trochu tepleji tak paráda :-) s přítelkyní a kámošem jsem splnili cíl – dojet poslední. Po prvním stoupání na Kozlov mě cestou překvapilo kolik zná Lucka sporstých slov :-) vykosťovák to byl pěknej :-) pak byl celkem zajímavý ten úzký prudký sjezd přes kořeny a největší zážitky mám asi ze sjezdu přes louku -tam to fičelo solidně a když jsem čekal na Lucku těsně  pod Andrálek tak jsme dostali kolo od Kulhavého a spol – jejich rychlost do stoupání mi vzala dech :-)

      velkou odměnou pak mi je prohlášení lucky v cíli že to bylo fajn že pojede zas :-)

      Pak jsem tam viděl samozřejmě spoustu krásných kol (Charon byl ale nej) a taky tlupu Vinohradských šlapek – Šutříka? :-)

      0 0
      • kankrlicek  

        Šutříka určitě, prý bedna! Takže gratulace Šutříkovi

        0 0
        • Medunka  

          jaký prý, prostě na ní byla :-)

          0 0
          • kankrlicek  

            No, já ti ani nevím. Byl jsem s ní v neděli na vyjetí a z toho co povídala, jsem měl dojem, že ten závod totálně projela, všechno bylo špatně :). Teprve později od jiných lidí jsem se dozvěděl, že měla být 3. :)

            Tak nevím. :)

            0 0
            • kankrlicek  

              Ještě přidám s křížkem po funuse pár obrázků z neděle, kdy Šutřík vyjížděla závod :)

              foto1: Katka nedala jinak, než že musí trefit pěknou cestičku, :) pěkná byla, ale jinde, než chtěla.

              foto2: Cestou na scuk jsem se vyfotil, inspirován předchůdci :)

              foto1: Ten strom mi nedal, musel jsem zastavit.

              0 0
              • kámen úrazu1  

                Ta třetí se mi moc líbí. Prvé dvě jen líbí. :-)

                0 0
                • Howgh  

                  Kameňu, můžu sem dát fotku tvé modřiny? To by byl důkaz, že nekecáš, že to fakt bolelo.

                  0 0
                  • kámen úrazu1  

                    Podle mě nic zvláštního, velkýho, takhle modrá jsem furt, i mnozí další. Ale je mně to jedno, jestli chceš, tak to sem klidně hoď.

                    0 0
                  • kámen úrazu1  

                    Ale jak koukám na fotky, co si mně poslal, tak ji sem radši nedávej. :-) Díky.

                    A díky za poslání foteček. Snad se uvidíme na Šele.

                    0 0
        • Bafoon  

          tak to přidám gratulaci

          byla první z BF kterou jsem od začátku své registrace poznal takříkajíc na živo :-) takže jakožto osobu mediálně profláklou jsem si dovolil trochu paparazzi :-)

          0 0
          • kankrlicek  

            To je předstartovní nadšení, nebo pocílové těšení se? :)

            0 0
            • Bafoon  

              pocílové :-) ten pán co dělá rozhovor byl nejstarším účastníkem tuším 63let

              před startem mám taky foto :-)  startovala z opravdu zadních pozic, asi ráda loví ;-)

              0 0
              • kankrlicek  

                asi ráda loví ;-)

                Mám se začít bát? :)))

                0 0
                • Bafoon  

                  to já nevim :-) ale který závodník si stoupne na konec start. pole aby pak dojel třetí? lovec… :-D

                  0 0
                  • Howgh  

                    koukni na výsledky a bude ti to jasný.  Stačilo dojet.

                    0 0
                    • kámen úrazu1  

                      Přesně tak. Není co slavit, z čeho se radovat. Prostě minimálně jedna baba (kamarádka) vzdala a tak jsme dojely v kategorii jen tři. Jinak jsem skončila úplně na konci. Na což jsem zvyklá u maratonů, ale u půlek ne. Ale nejelo se mně špatně, to ne. Pocity dobrý, nohy nebolely (až na čerstvou naraženinu). Jen jsem byla pomalá, možná ještě trochu unavená z předchozího víkendu, vím já. A trať nci pro mě. Hezká, ale jindy než v dubnu, kvěntu bych ji nejela. Rychlá, netechnická, furt po rovině, jen dva kopce.

                      A ke startu vzadu – tak jezdím pořád. Až na pár výjimek. Nemám potřebu se na startu cpát někam, kam výkonnostně nepatřím. A krátký tratě postupně odbourávám, na maratonech mně pak nevadí, že startem vzadu přijdu o pár minut, pokud někde dojde k zacpání trasy. Na týhle šedesátce to bylo znát, ale na pořadí v kategorii by se stejně nic nezměnilo. :-)

                      0 0
                      • kankrlicek  

                        Jak říkám – úžasná radost, nadšení… :)

                        Já bych se tloukl do ramene, až bych ho měl o pár čísel níž, ale náš Šutřík to bere z jiného konce :)

                        Už jsem ti to psal v sms: Historie se neptá! :)

                        0 0
                        • kámen úrazu1  

                          Já jsem v tomhle realistka. Nebo pesimistka? :-) Ty vidíš třetí místo, já poslední s velkou zrátou na první babu.

                          Ale jak říkám, jelo se mně pěkně, bez problémů. Vyjela jsem vše, co jsem chtěla. Ani bych podle pocitů nečekala, že skončím na úplným chvostu. :-) Na to, že jezdím venku teprve od poloviny března, jsem spokojená. Jen bych tu nezdůrazňovala tu bednu, fakt je naprosto nezasloužená. A do­konce mně chvost chlapů neujížděl po rovinách, a že jich tam bylo jak smetí. Na to nejsem zvyklá, přijde rovina a chvost mi mizí, přijde táhlý kopec a chvost předjíždím.

                          0 0
              • Howgh  

                zdar, ten intervijúovanej su já. Na dlouhé jsem dojel na 7. fleku !  (od konce)

                 Na fotce je krom Šutříka i Yeti z Šlapek

                0 0
                • Bafoon  

                  tak tohle počítání se mi líbí ;-) já jsem byl na krátké 3. :-D

                  0 0
                • Bumerangista  

                  Tak nějaká reportáž na Cykloserveru, ne? Nebo už nepíšeš?

                  0 0
                  • Howgh  

                    zrovna se na ňu chystám. Mě to stojí vždycky velký úsilí, než něco sesmolím. Ale pak to stojí zato :-))

                    0 0
          • kámen úrazu1  

            :-))

            Jak to vy, paparazziové, dokážete, že na těhle momentách všichni vypadají ..ehm.. prapodivně? :-)

            0 0
            • Bafoon  

              chce to pořádnou techniku z tesca :-D

              0 0
              • kámen úrazu1  

                :-) A ta předstartovní vypadá asi mírně šíleně, když si sem hodil tu „dobrou“, co? :-)

                0 0
                • Bafoon  

                  mno jo, tam mi tě pořád někdo překrýval ale hádám tě všichni poznaj :-)

                  ale nejvíc "nejhorší foto máš tady ":http://behisje.vyjimecny.cz/…4184568.html:-) každá bota jiná a vůbec – radši bez komentáře :-D

                  (běhys promine :-) )

                  a víc tvých fotek už fakt nemám

                  0 0
    • Eilyn  

      Tak mě se ten marathon líbil hodně, na to že to byl první ročník se jim to povedlo. Sjezd po těch kořenech a přes tu louku byl parádní. Jinak ta trať ani moc technicky náročná nebyla =) Kdo by měl odkaz na nějáké fotky tak sem s ním :-P =D

      0 0
      • Bafoon  

        mě by spíš zajímalo video – natáčeli tam jak vztekli ;-) fotky určitě budou, musíme vydržet

        0 0
      • Vojtas  

        presne tak doufam ze naky fotky se najdou, bylo to dobry, ac sem jel jenom kratkou trat protoze to byl muj prvni zavod tak dobry :) ale na tech 60 bych se vubec nechytal, cas kulhavyho kdy je na kolo rychlejsi o pul hodiny to je dost narez :-)

        Jina kdyz si tak uvedomim tak vicemene koho jsem nepredjel pred Kozlovem ten uz predemnou zustal. Startoval sem uplne zezadu protoze prvni zavod se nebudu cpat dopredu ze, ale na chvili sem to prehodnotil a zacal se drat dopredu jeste nez se dojedlo k serpentynam protoze tam uz se pak predjizdet moc neda.

        0 0
        • Vojtas  

          Opravy:  :-)

          ,ale za chvili… :)

          …nez se dojelo k serpentynam… :-)

          0 0
      • Vojtas  

        Tak fotky co sem zatim nasel tak clanek na Bikebase.cz a na strankach zavodu

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.