• vladaza

    aneb chcete vidět mamuta? Protože se stále globálně otepluje a doma už se začínáte silně pařit, tak vám nabízím trochu předjarního vzduchu do plic. Sjedeme se v neděli 13.1. v 10 hod. u zvonkohry v Brodku u Přerova a pak pojedeme / kdo chce může, samozřejmě, běžet/ obhlídnout avizované,dočista zkamenělé, zvíře. Ujedeme nějaký kilometr vlažným tempem, abychom získali tu správnou žízeň. Za organizační výbor mohu slíbit – bude,mrška zákeřná,uhašena. Pozn.: Tipnul bych to na Zubra, protože to je jeho teritorium.Třeba budeme mít kliku a narazíme na plnotuk.

    0 0
    • vladaza  

      podle množtsví kladných reakcí se na náves v Brodku ani nevlezem… ale máte pravdu, v zimě se na kole přece nejezdí, to už bych ve svém věku mohl vědět:-)

      0 0
      • Stancek  

        Jak moc vlazne se pojede? Jsem po nemoci, tak lehce bych vyjel, v Brodku sraz, predpokladam mamut v Predmosti, tam bych vas opustil a valil dom…

        0 0
        • vladaza  

          mamuta odhaduješ velmi dobře, ano bude takovým motivem vyjížďky… jinak já jedu na kole s převodem 42/20/ což je taky převod jediný/, takže si můžeš představit, že tempo bude opravdu vyhlídkového rázu, vyšší rychlostní průměry si necháme na hlavní sezonu, jestli ti to vyjde, rád tě uvidím/ uvidíme – zatím vím cca o 4 zájemcích/

          0 0
          • Martin  

            pokud nebude mokro, tak se taky přijedu podívat…

            0 0
            • vladaza  

              buď v klidu, mokro jistě bude díky tajícímu sněhu

              0 0
              • Stancek  

                Tak pokud nezaspim, budu tam :-) Ale vytahnu facko a to jezdi tuze pomalu, tak ne ze mi ujedete…

                0 0
                • vladaza  

                  dneska bylo fajnový počasí, člověk by řekl „skoro jarní“, pokud jsi zaspal, tak jsi nejspíš přišel o docela pěknou vyjížďku, sešlo se nás pět, navštívili jsem ZUBR arénu i mamuta a byli maximálně spokojení! Příští týden pokračujeme, sezona nekončí anezačíná.

                  0 0
                  • Stancek  

                    Cau cau, ja se rano nejak nemohl vymotat z baraku … vyrazil jsem az skoro v 10, tak uz jsem na misto srazu ani nejel a namotal si lehkych 35 po okoli, neco po lese, pocasi fakt luxus.

                    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce