Červená z Hvozdu k Hraniční uzávěře (Kammloch)

10 nepřečtených
  • Bumerangista

    Zdar, kvůli Loudání 2014 řešíme, jak vede v terénu červená z Hvozdu, zda je to dle Shocart nebo dle Mapy.cz. Konkrétně, jestli je červená nyní souběžně s modrou, nebo jestli je červená proti dojezdu k vrcholové prémii závodu Malevil Cup.

    Má o tom někdo jistou páru?

    0 0
    • McBlacky  

      s tím souvisí otázka jestli na Loudání jet podle papírové mapy na 100% (viz třeba Třemšín 2012) i když je značka v reálu jinudy. Neboj jet po značce/barvě která odpovídá papíru ale v reálu pak jedeš jinudy.

      Nekdy teda nejde sledovat původní značku vůbec (červená Orlík -zvýkovský most-Kučeř) V mapy.cz aktuální, v papíru Loudačky podle vody, v reálu zarostlé totál.

      to je totiž zásadní otázka, pro penalizace důležitější než kudy to vede v reálu :)

      0 0
      • Bumerangista  

        Bohužel mapy pro Loudání nejsou dost přesné aby se podle nich dalo jet nezávisle na značkách. Jinak pravidla nabádají dodržet mapu v případě změny barvy, ale již neříkají, co dělat v případě přeznačení v terénu například z důvodu nové oplocené školky atd. Asi to není jednoduché to určit dopředu, protože některé přeznačení jsou jen drobnosti, jidne jde o změnu trasy komplet.

        0 0
        • McBlacky  

          právě, jenže pro penalizace je to pak zásadní. Si představ, že někdo se zblázní a fakt se prokouše hustníkem, přeleze na soukromý pozemek a přebrodí řeku, aby dodržel starý zákres. Potom ostatní dostanou všichni penál.

          0 0
          • Bumerangista  

            Recht. Navíc čím větší tužku jede chvost, tím větší penál. ;)

            0 0
            • karliner  

              Bych se vrátil ke své úvaze z jiného vlákna, že se Loudačka dostala úplně někam jinam, než jak byla v začátcích plánována.

              0 0
        • Pán z Dubu  

          Před několika lety vedla červená samostatně jako na Shocart, a bylo to tak i na papírové mapě KČT. Modrá byla tuším německá a červená česká – a ta důsledně kopírovala hranici, aby nevstupovala „hluboko do cizího vnitrozemí“. Samostatný vršek červené byla pěšinka s tendencí zarůstat, domnívám se, že značení tam zůstalo – tzn. pokud v současnosti červená doprovází modrou, bude tam paralelní značení původní a současné. To jen abys to měl jednodušší a vzal v úvahu ještě aktuální platnost značení ;-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.