• dee.k

    Už jste někdo stačil objednat a přišlo?

    https://www.canyon.com/…-6/3016.html?…

    Nějaké pocity s řádně prodlouženého konceptu a co to udělalo s obratností?

    Tenhle bike vs. cena mi dává snad po všech stranách smysl…

    0 0
    • andrle  

      Objednal jsem a přišlo před pár dny. Zatím jsem vyzkoušel jen krátce. Nevím jestli ti pomůže moje zkušenost, srovnání mám jen se starším HT a z tohohle pohledu je to úplně jiná liga.

      Prvni dojmy – Posez pohodlný, pohodlnější než jsem čekal. Kolo jede – z kopce, do kopce, po rovině. Při šlapání jsem necítil žádné houpání. Na ovládání si budu muset trochu zvyknout, je to prostě delší než jsem zvyklý, ale prvni pocity jsou takové, že kolo zvládne víc než mi dovolí hlava.

      Vybral jsem ho z podobných důvodu co píšeš. Poměr cena výkon a v době objednání relativně rozumná dostupnost.

      2 0
    • Smazaný účet  

      mě by hlavně zajímalo srovnání klasickej lux vs lux trail.. zvažuju totiž, že střelim karbonového XC HT a pořídim fulla, abych ulevil zádům.. ještě mám giant trance, tak mě to žene spíš do klasickýho luxe.

      0 0
      • snas89  

        Je klidne mozny, ze az poridis downcountry fulla, tak posles pryc i trance (zalezi jak je starej) a zustane ti jeden univerzal.

        3 0
        • Smazaný účet  

          zajímavý postřeh, ono tak to možná opravdu dopadne, protože takový byl i původní záměr, aby když už se konečně rozhodnu vytáhnout bike, nebudu řešit který, občas je to fakt dilema, navíc to zabírá místo.. dvě kola sice neujezdím, ale zatím je mi trance (2020) líto poslat pryč, odjel jsem na něm během 4 dní 300km a vůbec nic mě nebolelo.. na druhou stranu je to pro mě až zbytečný kladivo a do kopce je to občas trochu utrpení.. pak taky kdy bude příznivější doba pro prodej..

          0 0
    • Pasrovec  

      Nenašel by se prosím někdo z Brna či okolí, kdo má Lux v M nebo L? Potřeboval bych zkusit velikost..

      Případně prosím tip, mám 177 a rozkrok cca 83.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.