Bundy Spyder z Aukra - zkušenosti?

29 nepřečtených
  • Mám potřebu zimní lyžařské bundy, zaujaly mě bundy Spyder z Aukra, ale jsou nějak podezřele levný, máte s tímto nákupem někdo zkušenost, doporučujete nějakou jinou alternativu. Dík

    http://www.aukro.cz/…_vel_xl.html

    http://www.aukro.cz/…_vel_xl.html

    0 0
    • Zdenda CUBE  

      BACHA NA TO, taky jsem nad těmito bundami přemýšlel před loňskou zimou, a když jsem to pak dostal do ruky, tak jsem zjistil, že je to nějaká pirátská napodobenina, která zdaleka nedosahuje vlastností originálních bund. Pokud jí budeš používat jen na cestu do práce a tak podobně, tak za ty prachy asi ujde, ale jakmile od toho budeš chtít vlastnosti opravdu lyžeřské bundy tak asi nepochodíš .....

      0 0
      • Smazaný účet  

        no vypadáto podezřele ale celkem věrohodně, Normálně ta buna stojí 3× víc.

        0 0
      •  

        Bohužel, potřebuju bundu na lyže a to kvalitnější, jestli je to napodobenina, raději nebrat, ale co sehnat za rozumnej peníz?

        0 0
        • Zdenda CUBE  

          Já nakonec skončil u Hannah, ale kvalitní věci vyráběj tady, ale nevím jak dlouhé mají dodací lhůty, nebo jestli mají něco skladem, zavolej a uvidíš … http://www.donquiet.cz/

          0 0
        • Smazaný účet  

          zajdi do sportisima nebo jakéhokoliv jiného sportu a zkus něco vybrat.

          Pokud chceš jen na lyže, tak ve sportisimu nebo v helii maji lyžařské bundy blizzard, vypadají celkem pěkně.

          0 0
        • dieegoo  

          Mam tuhle od Blizzardu v modro bílo černé barevné kombinaci, vypadá velmi pěkně  a zatím spokojenost největší. Vodní sloupec 10000mm, prodyšnost 10000. Bunda není nijak extra tlustá, ale zima v ní rozhodně není. Nepromokavé zipy, sněhový pás s očky pro pevné spojení s lyžařskými kalhotamy, odpínatelný fleesový límec (dá se prát samostatně a nebo když není tak velká zima, tak ho prostě necháš doma), odpinatelná kapuce, všité „rukavičky“, mnoho vnitřních kapes, napoleon kapsa – vnitřní kapsa s přístupem z vnějšký bez rozepínání bundy, větrací zipy v podpaží, reflexní prvky na zádech, rukávech i na předním dílu.

          Chystám se k ní koupit kalhoty ze stejné řady, mají stejné materiálové parametry a jsou za fajn cenu, takže…

          Odfotím ti ji když tak naživo, kdybys měl zájem.

          0 0
    • Včelda  

      Určitě bych do toho nešel. Kvalitní bunda od Spydera stojí od cca 10.tis (spíše ke dvaceti). Je to stejná třída jako Vist, Phenix,  Kjus apod.

      Do 10. tis (5.tis) bych se díval na výprodeje nebo na Alpine Pro, Hannah nebo Blizzard (už bylo zmíněno).

      Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Pokud to s lyžováním myslíte vážně, časem se stejně dopracujete do nejvyšších pater. Ale to už je téma na jiné fórum. Jen se chtěl varovat před Spyderem za dva litry.

      Skol

      0 0
      • Smazaný účet  

        co znamená to SKOL? já vím že je to lyžařskej pozdrav, ale co to znamená? proč skol?

        0 0
        • DaSnail  

          ať skolíš každýho prďolu kterej jede pomelejc než ty…

          0 0
        • Včelda  

          Našel jsem toto:

          Skol je tradiční lyžařský pozdrav původně používaný v severských zemích, který se ovšem velice rychle rozšířil i mezi české „lyžníky“.“

          Vidim to docela jasne: Kdysi pred valkou navstivili cesti lyzari Skandinavii – mozna zavody na Holmenkollen. Po zavodech byla oslava, kdy nejcasteji pouzivanym slovem bylo „Skol!“ (psano foneticky po cesku). Logicky, musel to tedy pro Cechy mistniho jazyka neznale interpretovano jako pozdrav. A samozrejme, na lyzarskem vecirku tedy lyzarsky pozdrav.

          Skol – Na zdraví :-)

          Výhodou je, že to můžete používat jak na lyžích, tak po lyžích v baru.

          PF 2009 všem na zdejším fóru!

          0 0
    • miki  

      A co skusit koupit Spider na Ebay?.Sám jsem tam 2 bundy spider kupoval a nepřišel mi žádnej plagiát.Cena do 4000 kč.

      0 0
    • fultom  

      Mel by jsi zajem o Columbii Titanium Icefield? Je to velikost M, barva modro-cerna. Je to top model od Columbie, material Omni-tech (obdoba Goratexu) patentovane Columbii.

      Je uplne nova, nikdy nenosena.

       
      0 0
      • scret  

        „obdoba goratexu“  goratexu mozna, ale goretexu urcite ne:) je to jenom reklamni masirka od Columbie… Omni-techu maj nekolik a jen ten nejvyssi trochu ujde…ale na gtx to zdaleka nema!

        0 0
    • padlos  

      Mozna je dobry precist si komentare kupujicich. Nekolik jich tam uz poukazuje na to, ze zakoupili zbozi neoriginalni. Tak to tak nej bych rek mluvi za vse.

      0 0
    • fultom  

      Nepisu, ze je to totez jako goretex, ma to vsak podobne vlastnosti. Ta bunda stala $300 a za tu cenu lze jiz poridit kvalitu. Cena bund Spyder na Aukru je skutecne podezrele nizka, za ty penize by jsi mel problem tu bundu koupit i v USA. To by skutecne musel byt dobry deal. Nekolik sezon uz mam bundu Spyder, ale nejsem s ni prilis moc spokojeny.Za $230 jsem ocekaval od te bundy vic. Samozrejme zalezi na konkretnim modelu a materialu, ale s tou moji bohuzel nejsem spokojeny.   

      0 0
    • padlos  

      Ja bych mel na prodej peknou bundu Colmar na lyze, velikost 54 za pulku co stoji. 100% original kdyby jsi mel zajem.

      0 0
      •  

        dík za nabídku, nevím kolik je vel. 54, potřebuji XL a bunda „musí“ být nová. Vypadá to, že letos tu zimu už zkousnu ve starý a koupím něco ve slevách na jaře

         
        0 0
        • padlos  

          XL to je a nova je taky.

          0 0
          •  

            No, ta by se mi líbila, ale tý bílý barvy je tam na mě moc, nemám ji moc rád, jaká je cena?, zeptám se dál jestli by ji někdo ze známých nechtěl.

            0 0
            • Kebo  

              zkus lyzarna.cz kdyz sem tam kupoval tretry tak mi tam porad vyskakovaly bundy Spyder,Jinak mam Columbii s nenavidenym Omni-techem a nahodou je uplne supr,jinak zkusenosti s colmarem taky jen ty nejlepsi myslim ze firma na urovni:-)

              0 0
            • padlos  

              Hele ja ji mam taky presne tuhle, byly tam zas tolik neni. Ma vevnitr teplomer a takovy ty ruzny picovinky, zima v ni neni. Necham ji za 4500,– Kdyztak cinkni 607 573 537

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse