• risa78

    Stal se mi dnes problém, nevím jestli to spolu souvisí. Při cestě z práce se mě asi třikrát stalo že při prudkém zatočení doleva sem slyšel, jako by přední kotouč o něco lehce zacinkal. Pak to zmizlo, tak sem tomu nevěnoval nějakou velkou pozornost.

    No a teď navečer že se pojedu projet a asi po 2 km mě změkla přední brzda, tzn. když zmáčknu brzovou páku tak jde až skoro k řidítkům. A ta nádobka na brzdovou kapalinu je taková lehce mastná, jakoby z ní něco prolínalo. Sou to moje první hydrauliky, tak nemám zkušenosti.

    Je něco co můžu sjednat sám za nápravu? Nebo radši hned do servisu, kolo je tři týdny starý, tak ať to pořeší. Jde o to aby jim to netrvalo, v sobotu jedeme na cyklodovolenou :-(

    0 0
    • Kouba_2005  

      No bez brzd by sis cyklodovolenou asi moc neužil, ne? Takže jestli se na to necítíš, tak hned do servisu, ať na to mrknou a máš klid.

      0 0
    • vsn  

      k řidítkům by určitě chodit neměly (resp. brzdy by měly mít obě cca stejnej chod, zadní občas má trochu delší) … je možný že nádobka byla mastná už když jsi to koupil a nevšiml jsi si toho.

      nebo dej nádobku do roviny a povol šroubky a opatrně sundej víčko a podívej se kolik tam je kapaliny … pokud nejsou sjetý destičky (jsou skoro nový) tak by měla být „nádobka“ skoro plná růžovýho oleje

      cinkání na to vliv nemá, to je vlastnost kotoučovek

      0 0
      • Markony  

        Tak dnes jsem poprvé odvzdušnil zadní brzdu , jsou to mé první hydrauliky , vše pečlivě nastudovaný ale trvalo mi to cca 20 minut paka šla stále na doraz zapoměl jsem dolévat jsem kapalinu do nádobky pak jsem začal a bylo to v pořádku , ale pak se vše srovnalo a paka ma stejný chod jako předek.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.