• tele

    Ahojte,

    pocas bicyklovania ma postupne vzdy zacina bolest chrbat v driekovej [spodnej] oblasti. Cim vyssia intenzita jazdy tym skor a tym viac.

    Po bicyklovani doma, ked sa zaklanam, nejako takto http://www.theage.com.au/…2467165.html tak vzdy mi tam [v driekovej oblasti chrbta] nieco pukne.

    Posed mam dobry, takmer pretekarsky, mierne dlhsi.

    Vopred dakujem za odpovede

    0 0
    • ˘Ö˘ Krab  

      Takže posed nemáš dobrý, protože Tě z něj bolí záda. Nebo špatně šlapeš. Nejsi schopen šlapat jen nohama, zapojuješ nadměrně další svaly, které k tomu nejsou připraveny ani určeny.

      Posed zkus dočasně odambicióznit, zvedni řídítka nebo je přibliž nebo obojí. Můžeš sedět jako závodník, ale když Ti to neumožní podat výkon, tak je to k ničemu. Důsledně protahuj a kompenzuj jinými aktivitami.

      0 0
    • Yura  

      Heh ja když se protahuju po jizde, tak me taky krupe v zadech, když si jezdim pateri po balu, nebo delam rotace, nebo ty zaklony.. Protahuj se i na kole. Podle me skoro kazdyho zacnou chytat spodky zad, když to drti dlouho v jedne poloze po rovine. Polad ten posed, protahuj se, cvic bricho a hluboke stabilizacni svaly..

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • jonys  

      Posed máš dobrý, takmer pretekárský…no, otázka je, k čemu je takový posed dobrý. Rozhodně ne pro páteř teda. Je to pro ni nepřirozený, tlak na obratle je hrozný. Pretekár po dojetí lehne na masérské lůžko, dělá spoustu kompenzačních cvičení, posiluje hs břicha aby ochránil páteř…

      Takže pár masáží aby se ty zatuhlý bedra trochu uvolnila, pak cvičení pilates, sm systém, pěnový válec (ale nechat se odborníkem poučit jak správně používat). A s tím zakláněním opatrně!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.