• Smazaný účet

    Ahoj,

    mám vyhlídnuté kolo na e-shopu bikero.cz a chci se vás zeptat, není tu někdo, kdo na tomto webu umí v současnosti pomoc se slevou? Známost, slevový kód apod.

    Pěkně prosím a předem děkuji.

    Pepa

    0 0
    • shauriq  

      v dnesni dobe nedostatku bajku se slevy na kola moc nedavaj.. prodaji to obratem i kdyz zvednou cenu

      0 0
    • scalar  

      A neměl bys za tu slevu taky něco nabídnout?

      1 2
      • Smazaný účet  

        asi jsem naivní, ale věřím v pomoc „bližnímu svému“ stejně jako to dělám sám… předpokládám, že ty slevu nabídnout neumíš, ale i tak dík za reakci, takže s tebou nemusím řešit odměnu ;-)

        1 0
    • milan.v  

      :-D

      2 0
    • Smazaný účet  

      Tak jo pánové, už jste se v prvních minutách pobavili a poměřili čůr**y nad mou naivitou, že se najde mezi cyklisty někdo, kdo pomůže druhému, takže bych prosil všechny, kteří nemají co říct, o ignorování tématu i za tu cenu, že tu žádná další reakce nebude… dík miláčkové

      2 3
    • MatS  

      Jen pro zajímavost, které kolo máš vyhlídnuté a jakou slevu očekáváš?

      U nás v práci máme takové pořekadlo: „Nechci slevu zadarmo“

      Spousta našich zákazníků škemrá o slevy, ačkoliv si je nijak nezaslouží a pak se dovíš, že to jsou vyčůránci, co si pak vozí prdel v drahých autech a pod. Proto se nediv zde, že tu panuje taková nedůvěra i mezi kolegy cyklisty.

      0 2
      • embi  

        To že má někdo lepší auto znamená, že si nemůže říct o lepší cenu? Co je to za ptákovinu?

        1 2
        • MatS  

          Nepochopil jsi. Nechci se v tom vrtat dopodrobna. Zkrátka jde o to, že chtějí slevu při malém odběru zboží, argumentujíc že na tom mají malou marži, že jsou chudáčci a pak zjistíš trošku něco jiného. S tím autem to byl jen příklad.

          0 0
      • Smazaný účet  

        Bavíme se o kole v základní ceně v řádu vyšších desítek tisíc, cena na to přece nemá vliv, o slevu si můžeš říct z nabídky na Dacii stejně jako na Superba.

        Tohle není o důvěře, dokonce to není ani o tom jestli kupuješ drahou nebo levnou věc, je to jen o tom, zda chceš pomoc druhému. Jinak moje zkušenost s kolegy „cyklisty“ je taková, že obzvlášť na fórech mají plno keců k tématům, ke kterým nemají co říct. On je to vlastně odraz společnosti, že nejen na sociální síti je vidět především ta řvoucí sobecká menšina, zatímco ti dobří se nepotřebují projevovat.

        Já nemám problém pomoc druhým a je mi jedno jestli jde o slevu nebo o defekt a např. zrovna u těch defektů moje pomoc určitě převažuje. Schválně se zamysleme, kdy nám někdo naposled nabídl pomoc. Mně se jí loni od desítek lidí nedostalo, ani když mi loni leželo kolo v trávě a odřený jsem se držel u cesty za zlomený loket. Upřímně předpokládám, že tohle vlákno dopadne stejně, ale proč se nezeptat…

        0 1
        • BabbaJagga  

          Tak ses pochválil, politoval, ale odkaz na vybraný bicykl nebo alespoň značku a typ zase nikde. Tož good luck!

          2 1
          • Smazaný účet  

            To jaké chci kolo není podstatné a řádovou cenu jsem uvedl ačkoli není důležitá. Bude to bajk a pokud ho koupím, tak ho určitě nebudu vystavovat na internetu. Ale až spolu pojedeme na pivo, tak ti ho rád ukážu. Ještě něco? Pokud ne, tak dík za další nesouvisející odpověď.

            0 2
            • BabbaJagga  

              Kamarád tam ještě nedávno pracoval při studiu, no nemáš zájem, Tvůj boj.

              3 0
            • jeniiiik  

              Cena důležitá je. Něco jiného je prodávat kolo za kilo s nějakou marží a něco kolo za dvacet s procentuálně stejnou marží. S obojím stejně ******.

              2 0
              • skillzthatkillz  

                Taky když jsem to jednou řešil ,tak kontakt ,který pracoval v cykloshopu chtěl vědět přesný model,aby mi byl schopen říct přesnou výši slevy.

                1 0
                • jeniiiik  

                  Navíc na nějaké značce může mít prodejce x% a na něčem 2× tolik…nebo taky 2× méně. Kolo z předobjednávky, nebo drahý dokup během sezóny atd. Těžko střílet od oka a typkovi napsat že deset procent mu na tohle a tohle dají.

                  0 0
        • Mustafa  

          Tady je ale trochu nešťastné, že ti prodejci atp. jsou často také cyklisté, takže pomůžeš-li skupině cyklistů z jedné strany pultu, zároveň tím nepomůžeš skupině cyklistů ze strany druhé a naopak :) .

          Ad. popsané zranění – mohu-li si dovolit komentovat – imho moc lidí ( ,,Mně se jí loni od desítek lidí nedostalo" ). Všichni počítali s tím, že se o to postará někdo jiný. Kdyby tam krom Tebe byl jen jeden, s největší pravděpodobností by Ti pomohl.

          1 0
        • JachymP  

          Jestli chceš konat dobro, kup si kolo za plnou cenu. Pomůžeš cykloshopu, který to teď fakt nemá jednoduchý. Chtít v této době slevu – to není etické.

          1 1
          • milan.v  

            Nezasekl ses v době cca dva roky zpátky? Prodeje kol a všeho kolem jsou enormní, celosvětové rekordy, prodá se i to, co by dříve leželo ladem a nikdo by to nechtěl…

            1 0
            • jeniiiik  

              Někteří ale nemají co prodávat, protože velkoobchody jsou prázdné. A kdo neobjednal předem má smolika.

              0 0
            • JachymP  

              Jenže oni nemaj už moc co prodávat, zvlášť ty menší. Žijou z marže, čím míň prodejů, tím hůř. Podle mě budou krachovat…

              0 0
        • AussigBiker  

          U BMW a MB ne e: https://byznys.hn.cz/…4b17ef6d4399

          A nejspis asi ani u ty Skodovky. U Dacky netusim.

          Ale jinak hodne stesti.

          0 0
    • Smazaný účet  

      Jinak do budoucna pro ostatní: sám vím, že na bikero se dá na netu najít cashback, např. přes Tipli, ale ta sleva není nijak výrazná a je třeba zakládat účet na platformě, o kterou člověk běžně nestojí.

      0 1
      • bikerGT  

        Vyškemrej si slevu od pánaboha.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce