Bikeři z Českých Budějovic a okolí společné ježdění XI.

402 nepřečtených
  • natureman42

    11. pokračování vlákna o budějckým pivu. Je vedro a začínaj prázdniny. Whats-assove jezdí furt na Haberák nebo na Hradiště, před pár dny Aleš otevřel enduro-flowtrailovy ráj v Sušici.

    Jinak se toho roku nic zvláštního nepřihodilo. Zemřela Vávrová Anežka, podruhyně z č.p.19, a manželům Henleinovým se narodil syn Konrád.

    0 0
    • MnemonicJ  

      Ty nový traily nevypadají zle, pokud to vyjde, tak to možná s Doktorem v neděli prubneme :)

      0 0
    • dr.spiritus  

      Tak ať se synkovi daří :D.

      Sorry za OT, ale tomu nešlo odolat..

      0 0
    • natureman42  

      tak ať to tady taky trochu využijem :'

      • tak jaký bylo Hradiště v neděli? Měl by někdo z Vás uživatelů tohohle trail-bike parku aspoň malou recenzi, co je tam vlastně k vidění a vyzkoušení?
      0 0
      • MirosPikos  

        Hradiště výborné jako vždy. Trochu to prášilo a tudíž klouzalo, ale až na pár výletů mimo trať (jeden Pepovo do stoky vedle skoku do svobody a jeden čísi do potoka, vedle lavice přes potok) se to obešlo bez vážnějších karambolů.

        Včera jsme museli trochu zavlažit jazyky a tak jsme se s Pepou a Petrem trhli do Nové Bystřice, do místního pivovaru. Zbyňo, to by se ti rozhodně líbilo a nám též. Jinak kluci na vleku mají také dostatečné občerstvení. Hambáč, globásu, hermelín…alko i nealko pitivo.

        Ale zpátky k ježdění. Jsou tam víceméně dva hlavní traily. Jeden uhlazený flow, lavice, dvojáky, wallride (jeden od země a jeden ve vzduchu), klopenky…taková parková všehochuť s lavicí přes bunkr.

        Druhý tail – červený? Je trochu techničtější. Hned ze začátku malý dropík, který se může projet krokem nebo skočit, pak takový esíčko, klopená doprava a další drop, kde je třeba hezky projet klopenou, aby člověk nepadal zadním na hranu. Levá klopená a další drop, už od pohledu větší, ale zadarmo do čista. Pak levá pravá klopená a příjezd před zavřený kamenitý klopky cik cak levá, pravá a náskok do levý…výjezd na louku…a nájezd do asi nejtechničtější části trailu. Lávka, kamen, lávka a dvě možnosti. Gap/drop z lávky vpravo nebo skalka/budr vlevo. Budr je v pohodě, lávka pro Jirku. Za skalkou je trail nedodělaný. Bude tam lávka přes takovej bordel…teď se to objíždí klopkama v hrabance a dá se skočit velikej dvoják (asi spíš v budoucnu). Teď se projede hrabanka a naskočí přes šutr do pravé klopenky flow trailu. Tam sou za sebou dva dvojáky, levá klopená, pravá klopená kolem skoku do svobody (na ten se najíždí z prvního dropu myslím), lávka, skok do levotočivé klopenky, pravá a příjezd na lavici přes potok. Konec legrace.

        Na videu by to všechno mělo být vidět. https://youtu.be/leAl6xLQNE4

        0 0
      • Sp6rk0  

        Paradni parcik na nauceni. Zbyno nahod nejakej termin na ty podzimni TT

        0 0
        • natureman42  

          super, díky za reporty.

          ad podzim na TT – on o to má ještě někdo zájem? :) Nějak jsem nepostřehl, že by to někoho ještě zajímalo, poslední dobou je tu stran týhle srandy dost ticho a na ten čertův whats-ass nelezu a ani mě nezajímá – dycky to byla záležitost bf a z týhle strany je ticho po trailu..

          0 0
          • Soreno  

            Musíš s námi taky vyrazit na kolo, ne jen jezdit do hospody :)))

            0 0
          • Sp6rk0  

            No tady vsichni nadrzenci cekaji na termin

            0 0
            • natureman42  

              ok, zamyslím se a dám vědět .. viděl bych to předběžně na polovinu září, stejně jako loni .. ale to ještě potvrdím podle práce..

              kapacita penzionu je jasně daná – tj. 10 lidí max, 3 místa predběžně držím Plzeňský sekci, 1 misto má Hovnous, 1 místo Roman z Prahe .. jestli pojede i otec pluku Ziky je díky jeho nemocnýmu kopýtku ve hvězdách..

              Pokud si Soreno opět vyjedná to ubytování u krizovatky jako loni, tak super, jestli nás pojede víc (12 bych viděl jako maximum, ideálně jen my co se známe, resp. bikeforáci – o neznámý tváře vážně nemám zájem, ať si udělaj svůj vlastní výlet), tak k Hadovi se stejně všichni nevlezem – krom kalírny k ohni, tam se nasáčkovat budeme muset :)

              Odjezd v pátek ráno, odpoledne zhoblovat TTrails, v sobotu „To nejlepší z MTB Trilogy – part. 2“, v neděli zhoblovat opět TT, ev. Vlčku, případně svýho kamaráda, pokud je někdo z duhový komunity.. :)

              https://www.youtube.com/watch?…

              0 0
              • MnemonicJ  

                Doufám, že jsi letos opět nachystal nějakou pěknou sekci na tlačení, ideálně větší sklon a víc výškových metrů než loni :D Myslím že s Doktorem bychom to mohli dát, Sísa se obávám, že nepojede.

                0 0
                • natureman42  

                  jasný, s tím Sísou si něco říkal posledně..

                  ad tlačící sekce – jj, ve Vraních horách (Gory Krucze) se toho najde hafec.. :)

                  0 0
              • MirosPikos  

                Za sebe mohu až ten pátek 20 dál. Důvody jednoduchý. 4. jedou naši do Bulharska za azbukou a já budu hlídat barák, stavbu a taky nějaký děti :)

                0 0
                • natureman42  

                  pak už zase nemůžu já a hlavně v penzáči maj od 20.9 na pár týdnů zavřeno, nebot Hadi si berou dovolenou a odplazí se někam do tropů na pláž… Tohle je defacto poslední volnej termín, kdy ještě bude trochu letní čmuch.. pak už přijde slzavej podzim, ten si už radši užiju tady a v Sušici…

                  0 0
                  • LRRTM1  

                    Jo, Schüttenhofen je taky v plánu. cca za 14 dní :-)

                    0 0
                  • MirosPikos  

                    V pořádku, tak se mnou letos nepočítejte. Kdybu náhodou dám zavčasu vědět.

                    0 0
              • Hovnousek14  

                Za mě 19.-22. září je ideální datum.. jelikož týden předtím se chystáme s rodinkou někam ke Stachum, takže to vypadá že s Ondrášem budem brousit sušický trejly. Pak ještě můžu 5–8.9. hawk

                0 0
                • natureman42  

                  o dva prispevky vyse pisu, ze to uz je v penzionu zavreno aneb abych volně parafrázoval strejdu Fučíka – LIDÉ ČTĚTE! :-)

                  ******* je v tom, že VŽDYCKY bude někdo, kdo nebude moct .. hele zrovna tvoje neúčast mě bude mrzet (samozřejmě mě mrzí neúčast prakticky každýho z loňský grupy)- dycky ty RZety musí někdo odpálit a ukázat ostatním bezdušákovým dámičkám zač jsou toho 3 atmosfery ve ztvrdlý gumě loket! :-)

                  Ale tak třeba pojede jeho Velebnost a ta tě myslím v tomhle může důstojně alternovat :-)

                  Takže wocassové – termín poloviny září jsem už poptal k rezervaci u majitelů, jestli mi ho Petr potvrdí, tak odpálím přihlášky, po naplnění stavu uzavírka + max. si seženete alternativní ubytování jako Soreno loni..

                  Jen rovnou říkám – nechci tam lidi, co neznám – ta naše hovadská chemie funguje právě proto, že se známe a už tak nějak víme co od sebe můžeme čekat. + nechci to zbytečně nafukovat 10–12 lidí optimum, víc lidí už bejvá oser ..

                  Comprenons-nous messieurs?

                  0 0
                  • Hovnousek14  

                    neboj já to čet.. jen sem tě chtěl ******..:-D.. 3 Atmosféry jsem tam neměl.. jen 2,5. Každopádně mě to mrzí.. loňský TT byli super a letos bych mohl i víc šlapat do kopce a pláště mám taky nový neztvrdlý. A kdyby někdo měl chuť a nejel na TT mužem se potkat v Sušici.

                    0 0
                    • natureman42  

                      tak to přehod ne? Dyk do Sušice můžeš jet s rodinkou o týden dřív nebo pozdějš, ne?

                      0 0
                      • Hovnousek14  

                        Bohužel to nejde… Pobyt už máme zaplacený a jedem tam ještě s jinejma 2 rodinkama… Huraaaa to bude zábava (rozuměj „PEKLO“).

                        0 0
                    • MnemonicJ  

                      Provedl jsi nějaký upgrade převodů, že bys mohl líp šlapat do kopce? :) Jinak jsme se bavili o tom, že se případně přijedete mrknout na Krkavec a okolí, je to stále v plánu?

                      0 0
                      • MirosPikos  

                        Krkavec cestou na nebo z Klínovce bych to viděl. Kdo se hlásí?

                        0 0
                        • Sp6rk0  

                          Jajajaja

                          0 0
                        • MnemonicJ  

                          No to asi podle toho, kdy máte ten Klínovec v plánu :) Ale jinak nejsem proti

                          0 0
                          • MirosPikos  

                            Plán zatím není, cca ale 3 týden červenec za mě? Musím vyhnat paní a dětma do Asie.

                            0 0
                            • MnemonicJ  

                              To se mylsím jede v Rakovníku dowtown, chtěl jsem se tam vyrazit podívat a nabrat inspiraci :) Ale uvidíme, ještě je to daleko a kdo ví co bude.

                              0 0
                              • MirosPikos  

                                To je už za 14 dní, myslím. V neděli říkal ten Kluk, co ho známe, že má tajný plán – vyhrát a oslavit narozky :) Evidentně má formu. Možná že za 3 týdny je downtown Dačice, ale jsem línej se podívat.

                                0 0
                                • Soreno  

                                  nn ten je až v září a prej se dá vše objet :)))) říkal to ten kluk co ho známe :)

                                  0 0
                                  • MnemonicJ  

                                    Předpokládám, že nemá v plánu to vyhrát objížděním :)

                                    0 0
                                • MnemonicJ  

                                  Jo, je to za 14 dní. Což je 3. víkend v červenci… Když jsem byl mrknout na DT v Příbrami, tak to bylo docela zajímavý, mám to odsud do Rakovníka kousek, tak bych se zajel podívat

                                  0 0
                        • natureman42  

                          nemůžu, já až to září.. Teď max. Sušici..

                          0 0
                      • Hovnousek14  

                        JJ trochu jsem to poladil na novou sezonu.. nohy slábnou..

                        0 0
                        • Soreno  

                          Já taky :)) – Le Roi est mort, vive le Roi!

                          0 0
                        • MnemonicJ  

                          40 zubů, to sis teda moc nedopřál :)

                          0 0
                          • Hovnousek14  

                            Staci.. zas tak starej nejsem abych potreboval vvic.

                            0 0
                            • MirosPikos  

                              Taková leštěnka :) Co ty kliky, v pohodě?

                              0 0
                              • Hovnousek14  

                                Nojo jw treba to jwdnou za cas umejt hlavne kdyz se upgraduje.. kliky jsou fajn.. drzi .. a tocej se dokola..

                                0 0
              • Ziky0072  

                Ahoj, good idea, předběžně bych jel, ovšem definitivní rozhodnutí bych nechal na začátek září. Samozřejmě nejspíš s tím, že Epic Easy cyklo výlet za kouzelnou Horalkou bych vynechal.

                Pokud by však nastala situace s přetlakem zájemců, přenechám rezervaci fyzicky zdatnějšímu jedinci.

                Bajku zdar a sejdeme se na Bajk O' nuru

                0 0
              • natureman42  

                Termín 13–15.9 potvrzen, penzion zabookovan.

                Predbezne potvrzení členové výsadku :

                • já, Roman, 2× plzenska sekce, jeho Velebnost + pocitam s Martinem = 6
                • rezervaci k potvrzeni do zacatku zari mají Ziky + Standa = 2

                Penzion má kapacitu 10 lidi, takze zbyvaji 2 místa. Soreno – Miros?? + muzou byt 2 nahradnici-cekatele za Zikyho a Standu.

                Dodatecne s ubytovanim „u krizovatky“ bych pocital max. se tremi? lidmi, resp. 13 lidi beru jako pevnej strop, nema smysl to nafukovat..

                Takze kdo se hlasi napevno, varianta „možná“ resp. „budu vědět až tak tejden před akcí“ apod. v tomhle případě jako obvykle neexistuje..

                0 0
                • baboon  

                  Dal by nekdo odjezd z budejc uz ve ctvrtek? Prechrapat treba v liberci a dat dopoledni jested? Nebo v Trutnove a pojezdit vlcku? Chrapani nelde nadivoko, stan nebo sirak.

                  0 0
                • natureman42  

                  nic, odjizdím na dovolenou, tak si to nějak rozmyslete a co nejdřiv dejte vědět, když o to byl takovej zájem, páč kdo dřív přijde…

                  S pozdravem (viz. fotka) se loučí Führer výpravy :)

                  0 0
                  • natureman42  

                    ok, takze prihlasky na TT se souborem kreténů uzavřeny, budu se těšit na září.

                    0 0
          • LRRTM1  

            Co takhle někdy v druhý půlce srpna? Nechystáš se navštívit Heimatland in Trautenau? :-)

            0 0
            • natureman42  

              do mý rodný jeskyně ve Vlčí rokli jedu příští weekend a pak bůhví kdy .. kdyby náhodou tak dám vědět, ty tam budeš?

              0 0
              • LRRTM1  

                Vypadá to tak. Možná všechny tři poslední srpnový wejkendy :-)

                0 0
    • Sp6rk0  

      19–21 planujem asi Klinovec a okoli, kdyby nekdo chtel

      0 0
    • natureman42  

      jedna z dneška – na tajném místě..

      (to Soreno : drž, mlč! :-)

      0 0
      • Sp6rk0  

        Paradicka! Mas Trekouse nejak v lesku!

        0 0
    • frbiker  

      Čau bando, hodím to i sem: na víkend 13.-14.7. plánujeme brigádu na trati Pazdřivce. Už mi psal Soreno, že nemůže, Ziky je samozřejmě omluven. Je fuk, jestli by se vám víc hodila sobota nebo neděle, případně samozřejmě oba dny, my se přizpůsobíme. A protože už se nahlásila rodina Kleboňů na ten další víkend (20.-21.7) tak nabízím předběžně i tento termín. Pivo a buřt pro brigádníky! Helfnete nám? Díky

      0 0
    • Hovnousek14  

      Zdravim všeci krutopřísný bajkery tu. Vypadá to že 27.7. se chystám na lipenskej bajkpark. Nemel by chuť se nekdo přidat. Případně se otevřen jiné variantě, např tu již zmiňovaný bikepark Hradiště.

      0 0
      • baboon  

        Jestli bude dira v kalendari tal se stavim! Ale zatim nemohu potvrdit. Hradiste bohuzel nejezdi pravidelne a kdyz uz ano, tak tp zatim byla vzdy nedele.

        0 0
        • Hovnousek14  

          Vyborne.. ozvu se.. koukal jsem na mapy a to hradiste fakt maly…

          0 0
          • MirosPikos  

            Malý ale zábavný.

            0 0
          • baboon  

            Skoro si myslím, že fun-factor je podobnej jak na lipně který je 5× tak dlouhý. Ale nevím, na lipně už jsem 2 roky nebyl, tak třeba je to tam lepší.

            0 0
            • Hovnousek14  

              Videl jsem nejake videa a vypada to opravdu zajimave a dokonce to vipada ze se tam da litat vzduchem.

              0 0
      • Hovnousek14  

        Mozna by se dalo jeste 20.7. ale zalezi jak si rychle poradi kluci z dajsportu se servisem vidle a prepletenim zadniho kola.

        0 0
        • baboon  

          pojeď s náma na klínovec :)

          0 0
          • Hovnousek14  

            Tak to asi bohužel nedám vzhledem k tomu že teprve ráno pojedu pro kola do budějic, ale pak bych to rovnou natáh na Lipno – pak jedu směr Kaplice..

            0 0
    • LRRTM1  

      Do Sušice se někdo v nadcházejících dnech nechystáte?

      0 0
      • MirosPikos  

        Příští týden to vidím…pokud expeduju ženu a děti do Asie.

        0 0
      • Soreno  

        27.7. se chystam

        0 0
        • MirosPikos  

          Počítej se mnou. Měl bych být „eloun“.

          0 0
        • LRRTM1  

          Spíš jsem myslel dřív a ve všední den. Aby tolik lidí nevidělo moje zoufalství. Ale i 27. by mohlo klapnout.

          0 0
          • MirosPikos  

            Mohu i v týdnu Mírku!

            0 0
          • Soreno  

            Si nevidel jeste me. Becka sadla nahoru tlaci a dolu se boji.

            0 0
        • natureman42  

          28.7 bych jel, 27.7 nemůzu..

          0 0
          • Soreno  

            Nedele je pro mne pase.

            0 0
            • natureman42  

              jasný, pro mě zase sobota

              0 0
              • LRRTM1  

                A já to zatím vidím na pátek… Je důležitý, že Budějce tam budou mít zastoupení každej den :-D

                0 0
              • LRRTM1  

                Tak mě to dneska tak nadchlo, že se tam asi krátce otočím i v neděli :-)

                0 0
    • Hovnousek14  

      Vypadá to že na Lipno zítra nikoho neurvu, ale prý v neděli bude jezdit hradiště, tak nechtěl by někdo zalítat? nebo někam jinam v neděli odpoledne třeba někde kolem budějic bych se rád podíval..

      0 0
    • natureman42  

      btw: v nedeli jedeme se Standou do Susice, kdyby se chtel nekdo s vlastnim autem pridat, tak muze. Budeme vyrazet brzo, abychom si to stihli projet jeste bez vedra..

      0 0
      • LRRTM1  

        Kdypa se tak asi budete pohybovat na Sedle? Rád bych se přidal na chvilinku.

        0 0
      • MnemonicJ  

        Ahoj, hele my budeme v Sušici asi někdy v sobotu navečer, zakempujeme asi na Sedle nebo pod ním, dáme pivka a ráno vyrazíme. Nevím kde a kdy budete začínat, ale my to asi pojedeme proti směru endura… Nebo se můžeme nějak synchronizovat

        0 0
      • baboon  

        Optám se doma, jestli mě pustí. Pokud ano, tak se máte na co těšit, mám poslední dobou vyložene pozitivní vliv na spolubajkery :)

        0 0
        • MnemonicJ  

          Aha, nechtěl bys teda radši zůstat doma? :-D

          0 0
        • MirosPikos  

          Jirko abych ti tu teorii trochu nezboural :) A nebo se přiznej, že si měl včera masku divokého prasete cestou z maškarního.

          0 0
        • natureman42  

          přesně, málo chválí pána aneb věř a víra Tvá tě ochrání.. :-) Já naštěstí vím, kde je při tvým „kázání“ moje místo (tj. na chvostu a mimo skákací lajny) a takze mám slušný šance, že tu bohoslužbu s Tebou přežiju ve zdraví.. :-)

          btw:Standa možná bude mít místo v autě, tak by tě mohl vzít .. jinak kchár vlastní

          bbtw: jinak na neděli hlásí od dopoledne i na Sušici přívaláky, taxnad to vyjde .. ono jezdít v řece, která si z trailu udělala svoje koryto, není uplně „me gusta“.. :-)

          0 0
          • baboon  

            Jak koukám na předpověď tak asi vynechám. Já teď měl větší či menší mud-párty poslední dva víkendy a už mě to fakt nebaví mejt :)

            0 0
            • natureman42  

              no ono je to tam spis o hrabance, takže tam bych se bahna asi nebál… spíš mokrejch šutrů a kořenů, s těma se moc nekamarádím a ač MaxxTerra na předku, tak přesto hnědej pruh zevnitř na prdeli.. :)

              0 0
              • baboon  

                No ofiko traily (ne RZ) jsou vysypany prosivkou, takze material kterej se ve spojeni s vodou dostane vsude a pak krasne vrze, brousi atd :)

                0 0
              • LRRTM1  

                Zrovna probíhá zavlažování :-)

                0 0
            • MirosPikos  

              Měkkoslav :) Jo to já mít kolo, jedu v sobotu hned :-D

              0 0
              • natureman42  

                Jezdím na co mám a co mě baví .. zlomený kosti praveze moc ne.. je to úhlu pohledu :-)

                0 0
            • skls  

              Jj, kvuli pocasi po domluve se Zbynou prelozeno na neurcito ;-)

              0 0
              • LRRTM1  

                Srabi.Zítra to bude absolutně bezprašné. Podám report :-)))

                0 0
                • baboon  

                  Hmm, uz ted lituju :/

                  0 0
                  • skls  

                    Jj, taky jsem zpětně nasranej, že pořád těm rosničkám věříme… :(

                    0 0
              • Ziky0072  

                Není špatný počasí, jen špatný oblečení, zas to vyhrála preventivní předposranost 

                0 0
                • MirosPikos  

                  To se nám to invalidům nebo bezkolákům machruje :)

                  0 0
                • Koli13  

                  Kdo umí na mokru ten pak není zaskočenej při závodě jako 400 lidí na Blinduru na Lipně :)) jezdit ve slejváku není žádná slast, ale takovej příjemnej letní deštíček je lepší, než ty vedra! Nám v sobotu celej závod chcalo a byla to pohodička :D

                  0 0
                  • rc fox  

                    Koli tady nikdo nezávodí, proto nejezdí ani v dešti a nejhorší jsou louže :))

                    0 0
                    • Ziky0072  

                      Tak podle současné situace by možná nebylo od věci přejmenovat toto fórum na : Alkoholici z Budějic a okolí a společné chlastání I. 

                      0 0
                      • natureman42  

                        neříkej 2×, založím :-)

                        bohužel tam vidím velký špatný, páč :

                        1. všichni alkoholici a nemocný pacičky jsou na wocassu
                        2. sem už stejně skoro nikdo nepíše, tak se obávám, že tam by to bylo mrtvý uplně..
                        0 0
                        • LRRTM1  

                          Neházej všechny alkoholiky do jednoho pytle! Třeba já sem chodím! :-D

                          0 0
                        • skls  

                          Neříkej ani třikrát a raději sem někdo pište… co o víkendu. Nedáme tu odlouženou Sušici? (odpadly mi rodinné Alpy)

                          0 0
                          • natureman42  

                            to netuším, možná bych se jeden den utrhnout mohl.. budu vedet tak v patek..

                            0 0
                            • baboon  

                              Dejte vědět, pokud neděle, tak by mi to i mohlo vyjít časově.

                              0 0
                              • skls  

                                Ty voe tebe s sebou? Ty ses poslední dobou zlá předzvěst a pozvánka do špitálu ;-):)

                                0 0
                            • skls  

                              tak mi pak brnkni…

                              0 0
                    • Soreno  

                      A ti co zavodi vetsinou nedojedou :)

                      0 0
                      • rc fox  

                        Pokud je to narážka na mě, tak já vždy dojel.

                        0 0
                        • Soreno  

                          A Zadov? Nechci zmrdit, ale vis co :)

                          0 0
                          • rc fox  

                            1+ na ten bych zapomněl. Tam jsem odjel pouze trénink a večerní prolog.

                            0 0
                          • rc fox  

                            Jsem nevěděl, že jsem tak sledovaný.

                            0 0
                            • Soreno  

                              Mam notysek a vse pisu na vsechny, jednou se to otoci :) a informace maji cenu :)

                              A jinak Pazdrivce asi nejedes co? Rehabilitujes nebo uz je to ok.

                              0 0
                              • rc fox  

                                Pazdřivce letos nepojedu. Zatím na to nemám a registrace už je uzavřena, tak to ani neřeším. To je holt daň za registrace dopředu ( buď to klapne, nebo přídeš o peníze ). Pro všechny stejné.

                                Další víkend mám domluvený Camp v Trutnově a ten bych chtěl. Pokud to půjde. Zatím na tom makám. Každopádně podzimní Blinduro už chci naplno ( tam už mám i zaplaceno ).

                                0 0
                  • baboon  

                    Že nezaboduji na Blinduru mě budí ze sna každou noc :)

                    0 0
      • MnemonicJ  

        Udělali jste chybu, že jste nevyrazili… Ze soboty na neděli trošku sprchlo, ale nic zásadního a v neděli ideální počasí na ježdění :)

        0 0
    • LRRTM1  

      Začíná to prášit ;-)

      0 0
    • Hovnousek14  

      Zmínil tady někdo Pazdřivce?.. skýmpak se tam potkáme?

      0 0
      • MirosPikos  

        S pár invalidama a bezkolákama. Já se hlásím bez bicygelu. Ale děti mi půjčí možná odrážedlo.

        0 0
        • rc fox  

          To bys na ty dětský letos musel zabloudit

          0 0
          • MirosPikos  

            Po dostatečném osvěžení se to klidně může stát :)

            0 0
      • Soreno  

        Ready to play.

        0 0
    • LRRTM1  

      Chlapci a děvčata, kteří rádi zavítáte na Orty, pospěšte se rozloučit. Minimálně s horní částí. Nevím, co se tam chystá, ale #endurospecific to zřejmě nebude :-(

      0 0
      • natureman42  

        viděl jsem minulej týden, přišlo mi to jako těžba, i když ten novej nájezd do kaňonu vypadá výhružně.. :(

        0 0
      • babkanakole  

        V plánu ochrany životního prostředí na roky 2018–2027 je vybudování umělého odvodňovacího koryta. Nemůže to být tohle? Podle mě to do toho kaňonu má být svedené.

        0 0
        • natureman42  

          tak že by konečně pořádnej flowtrail ala bobová dráha? :)

          0 0
          • LRRTM1  

            :-D Bezpečný a EU certifikovaný :-D

            0 0
      • raw 4  

        Škoda pěkného korytka..

        0 0
    • Ziky0072  

      Na Pazdřivce se uvolnilo 10 míst pro dodatečnou registraci, kdyby měl někdo nutkavou potřebu být tam. 

      0 0
    • Ziky0072  

      Chtěl jsem se zeptat chlapců bez wocasu, zda našli o víkendu koule a vyjeli na tu Sušici.? Twl já bych vojel Eponu, že by to bylo slyšet až do města, jak by řvala blahem :( :))) a já ještě více

      0 0
      • natureman42  

        moje koule si zabrala žena, takže já byl rodinný typ :)

        • v sobotu Chýnovská jeskyně a okolí, v neděli Landštejn a Česká Kanada .. ale malý psí oko jsem hodil, když jsme míjeli odbočku SJEZDOVKA HRADIŠTĚ a na chvíli jsem jí ze silnice i zahlíd..

        Co ty – nedáme někdy malé protočení klik směrem Hluboká?

        0 0
      • LRRTM1  

        Já byl na houbách nedaleko. Ale počasí v neděli bylo luxusní ;-)

        0 0
    • natureman42  

      Známí (Lojza Org. s Oldou, nekteri asi znáte) byli ted o víkendu tady – Singletrail Wurzeralm a prej se dobre pobavili, Bikepark Wurbauerkogel (na stejnej bikecard) uz nestihli.. Nevyrazime taky nekdy???

      https://skisport.com/…ountainbiken

      +

      http://www.wurbauerkogel.at/…gel/bikepark

      0 0
      • Soreno  

        Wurzerslm je o hovne, zeptej se standy.

        0 0
        • rc fox  

          Pokud si pamatuji, tak když jsem říkal jestli někdo pojede do Sušice, tak to také bylo o ničem ( jen příklad ). Za rok a půl tam nikdo nejel.

          Teď se někomu líbí něco jiného a je to zase špatně.

          Buď držím hubu nebo příjmu fakt, že se líbí někomu něco jiného než ta Vaše klasika a Haberak, kde si víc jak půlka lidí vozí prdel a není ochotna odhodit ani větev.

          Netahejte sem ty hovadiny z WhatsApp

          0 0
          • Soreno  

            Pepo s tebe se po operaci stala Pepina, ze mas kramy? Proste jse napsal svuj nazor na Wurzeralm.

            0 0
        • skls  

          Hele, asi potvrzuji, ze za me to tak nejak je a to rozhodne nejsem od jiste doby na nejake ratatata jezdeni. Ale je to takovy divný, uzky, casto nizky klopky......

          2 hod bych kvuli tomu nejel, kdyz jeden a pul hodiny je Susice. No a kdyz potrebujes utracet za pojisteni do ciziny, to bych radeji omrkl Geiss. No a nebo jeste hodinu a pul pridat a jsi na Saalbachu ;-)

          0 0
      • Koli13  

        Tak Wurzeralm je na nějaký rychlý trailový kolo, ale pro člověka co nemá v oblibě mrdanice ale spíš flow tak dobrý. Wurbauerkogel je docela fajn bikepark i s dost těžkou sjezdovou tratí.., kámoši si to tam docela chválili.

        0 0
        • natureman42  

          jo, tak nějak to popisovali .. ne každej vyžaduje imrvére ratatanavrata a naopak někdo čas od času rád i uhlazený věci typu Singltrail Mor.kras či obligátní SpS..

          0 0
          • Ziky0072  

            I like SPS :)) Jsme v hajzlu je Best CD :))

            Ale ten Wurz je opravdu pouze jedna lajna a z toho celej den nevyžiješ.

            0 0
            • Soreno  

              Leda by se zlil nahore v hospe. Vis kterou myslim. :))

              0 0
              • Ziky0072  

                Docela by mě zajímalo, jaká by po Erdingeru byla opička :))

                0 0
                • Soreno  

                  Tak tam hlavne ******** draha :)

                  0 0
            • natureman42  

              no – na Klínovci jsme brousili furt dokola Rubin (jo 2× Barona) a taky to šlo..

              Jinak BIkepark ve Wurbauerkogelu je jen pul hodiny jizdy a bikepass z Wurzu ti plati i tam..

              0 0
    • natureman42  

      predbezne – nekdo v nedeli nekam za hranice vsednich dni? :)

      0 0
      • Soreno  

        Hele jsem s klukem na dobrodružství pod stanem/širákem dle počasí.

        0 0
      • skls  

        Bohuzel, máme navstevu, ktere se musim venovat… cekal jsem, ze se ozves minuly vikend. Ted jsem dalsi dva pase…

        0 0
    • Soreno  

      Jinak co zítra někdo na kolo v pomalém tempu, co Pepo nebo makáš?

      0 0
      • natureman42  

        bohužel nemůžu, mám doma odpoledne řemeslníka .. (jmenuje se Helmut a přijde mi spravit pračku.. :-)

        0 0
      • rc fox  

        Stále marodím. Ale na kolo nic moc. Rameno bolí a zatím stávkuje.

        0 0
        • Soreno  

          Na ten kemp bys ses mel ******. Jinak se nezhojis, furt to budes pretezovat.

          0 0
    • natureman42  

      nabídka – neměl by někdo zájem se po Pazdřivci jet trochu vyrelaxovat na flowtraily Moravskýho krasu a Mariánskýho údolí s případným výjezdem na Trail of Life?

      Počítám tak na 3–4 dny – tj. asi pondělí až čtvrtek 19–22.8 – spaní u alkokamaráda u Boskovic zajištěno.

      0 0
      • LRRTM1  

        Tak to já mám v hlavě tou dobou spíš Říčky, nebo Dolní Moravu. Máte někdo zkušenosti?

        0 0
        • Ziky0072  

          Na Dolní Moravě jsem byl loni, ovšem traily byly mimo provoz, takže pouze stezka v oblacích, či jak se ta kokotina jmenuje. Všude kolem rozbagrováno ve velkým stylu. Letos už tam Prokop něco pořádal v rámci své série „Mlýnek na peníze“ tak snad už jsou tam traily v provozu. Možná jestli by nebyly lepší Kouty nebo Kopřivná, je to tam všechno kousek. Ale zas na Dolní Moravě epesní epic easy mtb po hřebenech. Standa by mohl vyprávět, dodnes má z toho mokré sny :)))

          0 0
          • LRRTM1  

            No já koukal, že zatím maj oficiálně jen jeden trail. Kouty a Kopřivná jsou na mě už moc daleko. Chci tam zajet na otočku z východních čech. No ještě uvidím. Nehledám vysloveně bikepark, ale líbilo by se mi nějak prostřídat TT s nějakým místem, kde je lano . Holt už mám léta. :-D

            0 0
        • skls  

          Za mě byla Dolní Morava pěkná, taková uživatelsky přívětivá, ale zábavná. Jenže byl jsem tam ještě kdysi v počátcích, když ještě nestála na vrcholu ta dálnice do mraků. Pak jsem byl na Kraličáku, když už tam ta ********* stála a to jsme raději před tím davem u lanovky ujeli na hřebeny (původně jsme si to chtěli před tím taky sjet, ale vysrali jsme se na to). Aktuální info ti ale nedám.....

          0 0
          • LRRTM1  

            Neva. I tak dík za info. Trochu mám strach, že to bude taková masovka.

            0 0
            • Ziky0072  

              Můžeš ještě zkusit Bukovou horu, to je pod Králíkama, kousek od Červené vody. Ale nemám žádný info, krom jednoho videa a to bylo taky epic.

              0 0
      • Ziky0072  

        Twl já bych jel, až bych brečel, ale zatím můžu tak max do Libniče na lahváče :((

        0 0
        • natureman42  

          .. a to ještě sis musel přivézt vlastního..

          0 0
      • skls  

        lákavý, ale nemohu

        0 0
    • natureman42  

      and now for something completely different ::

      Doporučí někdo hospodu, který splní následující parametry??

      • je v okruhu cca. 30–35km od ČB
      • má otevřeno v neděli od 10–11 dopoledne a vaří tam
      • není to žádná cool&overpriced záležitost ala Kněžínek, která bude narvaná rodinkama s dětma na nedělním obědě, ale pokud možno klasická venkovská hospoda s normálníma cenama a slušnou kuchyní, kde si člověk vklidu sedne na zahrádku s bajkem poblíž sebe. Usměvý personál jako bonus potěší.

      (Teď v neděli jsem vystavil nevermore Bizoní farmě v Rožnově, Česká Kanada – kdyby aspoň napsali na webu, že doporučují rezervace, tak se tam jak debil netáhnu těch 10 kilometrů zbytečně)

      • jede se tam ideálně lesníma cestama, terénní vložky samozřejmě vítány

      Vaše tipy?

      0 0
      • MirosPikos  

        Žumberk, Pension Marie.

        0 0
        • natureman42  

          díky za tip, le znám, byl, no v neděli bude narváno.. (rovnou škrtnu Borovanský mlýn, to samý)

          Něco víc venkovštějštího, bez davů?

          0 0
          • babkanakole  

            Narváno nebo za luxusní ceny bude všude, jinak se jim nevyplatí kuchyni v neděli provozovat. Při troše smůly bude jak narváno, tak za draho a ani jídlo nebude stát za moc.

            0 0
            • natureman42  

              nesmysl…

              Myslel sem něco jako tohle a snad to i funguje :

              https://www.facebook.com/…88333316749/

              • jen zrovna tim směrem se mi moc jet nechce, leda to vzít po hrebenu pres Kluka a dál směrem na Holašovice..

              Dál?

              0 0
              • Ziky0072  

                V Tejně Loďka (Zlatá loď) výborný hotovky, nebo Všeteč-Všemyslice Penzion U pštrosa, ale tam asi jezdit nechceš. :))

                Ale ono v Holašovicích maj o víkendu taky hotovky v obou hospodách a špatný nebyly a ceny taky ne. Ovšem nějaký ten pátek jsem tam nebyl. V té spodní mívali výbornou koprovku. A teď tam maj místo Plzně Bernard. Dnes jsem jel okolo autem.

                0 0
              • Ziky0072  

                Nebo Munice Krčma, o víkendu jen minutky, ovšem ceny příznivé, leč porce vražedné.

                0 0
      • Soreno  

        Zajdi do mekace nebo KFC takle brzo tam nikdo nebude :)))))))) A nebo kup kus poradnyho hoveziho a flakni s nim o stůl a zařvi na zenu K… Ja uvarim milacku

        0 0
        • natureman42  

          Jasný :-)

          0 0
        • Ziky0072  

          Hmm… každá skupina je tak silná, jako její nejslabší článek, ale tenhle článek nám vyloženě kurví i průměr.

          Kámo ty si fakt asi nepobral zadání ;)

          0 0
          • natureman42  

            no vzhledem k času (1:44 po půlnoci) bych tipl, že zadání těžce přebral.. :-)

            0 0
            • LRRTM1  

              Já bych ještě dodal, jak krásný je, když skoro ve dvě, téměř přemožen démonem alkoholu, a přesto se snaží o dobrou radu na BF. To je na metál :-D

              0 0
              • Soreno  

                Snazil jsem se mu pomoc, aby to mel bez namahy.

                0 0
      • natureman42  

        Ac jsem byl lákán do Sušice na mrdání šutrů, tak nevyměkl jsem a splnil si co sem si predsevzal ::

        • lesni cesticky i asfaltky s nulovym provozem, kochacky do kraje, prakticky prázdná zahrádka/hospo­da/pivovárek v požadovaný vzdálenosti od ČB a jako bonus pučená baterka s odblokovaným střeďákem do 35kmh…
        0 0
        • Soreno  

          Buko bar tak tam se mrda asi neco jinyho ne :)))

          Urcite si tam byl se zenou?

          0 0
    • LRRTM1  

      Zdravím z TT. Je to peklo a jsem rozpolcen. Chvíli jsem uvažoval, jestli nedám modřínovej bez helmy a nebudu sbírat houby :-D

      0 0
      • Soreno  

        Jj ty vyslapy me taky nebavi. :)

        0 0
        • LRRTM1  

          No jsem spíš měl problém s houbama. Je mi za těžko nechat v lese tak pěknej kousek. Dokopec je ještě v limitu. Zvlášť co udělali ve střední části ten stoupací trail. Ale už se porozhlížím, kde je v okolí lano :-)

          0 0
      • natureman42  

        Zdravím z Moravy, jako výuka skocku fajné

        0 0
    • rc fox  

      Tak je konečně doma a už jsem také postižen štěrkoletem.

      0 0
      • Soreno  

        Dat tam rovny ridla, teleskop a sirsi gumy, tak to bude fajn kolo :))

        0 0
        • rc fox  

          Na to mám jiné kolo.

          Teleskop ta je :))

          Já teď do terénu nemůžu, ale potřebuji alespoň točit nohy a na to je tohle kolo pecka.

          0 0
        • LRRTM1  

          :-D

          0 0
      • natureman42  

        pěkný, na to na co to chceš určitě musí stačit…

        0 0
      • Koli13  

        Vidíš, můžeš s námi na podzim jezdit cyklokrosy! Aspoň bude fyzička :D

        0 0
        • rc fox  

          Určitě. Už se těším.

          V neděli chci volnou kolem Lipna. Moc to tam neznám, tak snad trasa z mapy je ok.

          Nebo případně jestli může někdo doporučit.

          0 0
          • Soreno  

            Jestli tě baví jezdit s elektrikářema, Zikyho nemyslím :)), tak asi jo z náhledu je vidět prd. Jinak je tam spousta silniček, ale kvalitní asfalt tam moc nebude. To bych ti doporučil druhou stranu v Rakousku.

            0 0
          • Koli13  

            Takhle nepoznám co máš přesně naklikáno, ale nenech se odradit. Asfalt je tam docela pěknej na většině míst a kde není, tak na tvoje kolo je to úplně v pohodě. Většinu mám projetou, i když takhle dokola sem to ještě nejel. Tak se rozjezdi a něco vymyslíme, já teď musím doléčit borelku a nemůžu pořádně na sluníčko. Kdyby bylo o víkendu pod mrakem tak bych se, ale klidně přidal, stovečka je v pohodě :)

            0 0
          • baboon  

            Byli jsme si to objet v pátek a popravdě bych asi volil něco jiného a lipno nechal až bude skutečně mimosezóna. Nebylo to tak zoufalé jako v plném létě (jak cyklo, tak auta), ale na hrázi se jely vodácké závody a v Lipně byl nějakej fesťák nebo co. Období podzim/jaro kdy je tam člověk skoro sám mám radši.

            0 0
            • babkanakole  

              Přes léto na Lipně to chce buď dříve vstávat nebo vyjíždět zas až večer, a zbytek dne případně vyjíždět na trasy mimo davy. O víkendu, na přelomu července a srpna stačilo vyjet před osmou ráno, a víc lidí se začalo objevovat až kolem desáté. Totéž po šesté hodině večer, taky se někdo potkal spíš výjimečně.

              Pokud to jde, tak to chce specificky ten kus mezi Lipnem – Frymburkem – Horní Planou směřovat na nějakou takovouhle hodinu, než se rodinky pořádně vyspí a vyvalí na cyklostezku. Na druhé straně Lipna to bývá volnější.

              Asfalt tam je většinou lepší než co potkávám po Budějcích a okolí, kolem plavebního kanálu pak je většinou šotolina, nepoznám jestli to tam náhodou taky nemáš naplánované.

              0 0
    • LRRTM1  

      A dneska zdravím z Říček :-)

      0 0
    • Soreno  

      Tak pánové a dámy rýsuje se tu hrůzostrašný projekt:

      https://www.obcaneprobudejovice.cz/…dporu-mesta/?…

      Jsou mezi námi tací, kteří to i olajkujou bože můj fuck jo? Zničení Fričovky jako palec hore???????

      0 0
      • LRRTM1  

        Víc asfaltu pro všechny! A pár semaforů!

        0 0
        • Soreno  

          Tak semafor máme i doma, jako zabírá dost místa. :)

          0 0
          • LRRTM1  

            Buď rád. Úředníci dobře vědí, že jinak by docházelo ke kolizím v okolí ledničky a při pokusu vycouvat z koupelny bys ohrozil chodce jdoucí po hlavní. Do pár let bude semafor v každém budějckém bytě! :-D A kamera :-)

            0 0
        • natureman42  

          a pár kruháčů navrch – kruháčů (ideálně se semaforama) neni nikdy dost!!!

          0 0
      • babkanakole  

        Jsem naivní, doufala jsem, že se v rámci tohohle projektu vyřeší jen průjezdy městy a zbytek jen vyznačí po okreskách a polňačkách a tím si to odškrtnou.

        V Krumlově to plánují jako smíšenou stezku, takže o průjezdnosti na kole mám pochybnosti. Dopadne to prakticky zase jako chodník s povoleným vjezdem cyklistů. Na kole tam pro samé turisty nepůjde jet, ale zaplatí se to z peněz na cyklostezky.

        Na té Fryčovce doufám, že jim to zarazí přes ochranu přírody. I na té jejich mapě je vidět, že to kus je přírodní památka.

        0 0
        • Soreno  

          Obávám se, že nestačí doufat. Dle mapky zůstane jen část singlu. Co začátek okolo skal, pak průjezd okolo chat tam je to buřt a pak znovu technickej hravej singlík.

          0 0
      • natureman42  

        říkal včera Ziky, že snad už se chystá nějaká petice proti?

        0 0
      • Tess.85  

        Do 2025… bych se nebála že se volební ambice a plány na kraji budou s časem měnit… to je jako se sportovkou… :-)

        0 0
        • LRRTM1  

          Budem doufat. Z takový akce kouká bakšiš. A to pak bývá úředník pilnej jak včelička :-)

          0 0
          • natureman42  

            jo, asfaltová lobby už chystá obálečky a krabice s vínem.. :-)

            0 0
            • MirosPikos  

              No chystat by se měl spíš česnek a síť :) Případně molotovův kohout ocas.

              0 0
      • Koli13  

        Už sem to psal do naší společné skupiny na facebooku, možná je čas přestat se plácat po ramenou, jak jim tam píšete hustý komentáře a kecy o tom, jak se kdo bude přivazovat ke stromům, ale posílat námitky na vedení města nebo spíš na kraj. Strana Zelených i Piráti budou mít zájem to řešit. Máme kamaráda na městě a už s tím bombarduje náměstka a taky chce o tom mluvit na zasedání. Nimécně tohle je spíš otázka na kraj. Cyklostezka – asfaltová, určitě nepovede celou dobu po Fričovce (mělo by to vést nejspíše je k Cábům). Doufejme, že to celý povede jinudy, za mě by bylo rozumnější to vést přes stávající cyklotrasu 1127 přes Vrábče atd.., no uvidíme :)

        0 0
        • Soreno  

          Tohle je zejmena otazka na mistni samospravu v Borsove. Je to v jich katastru a pokud oni s tim souhlasit nebudou, tak kraj ma smulu. Coz se zatim nestalo.

          Dale si dovedu predstavit lobby chataru, kteri z toho vyhandlujou zpevnenej asfaltopristup. Ta cesta pod chatama je jejich.

          Popravde piratum a zelenym neverim, zatim me o nicem v CB nepresvedcili. Ale treba se mylim a jejich slechetne ciny se ke me nedostali, zase nejsem angazovanej.

          Smrt asfaltu a nesmyslnym cyklostezkam.

          0 0
          • Koli13  

            Aktuální info – příští týden bude zasedat dopravní výbor kraje. V pátek správní rada nadace cyklostezky jihočeského kraje, na obou zasedáních padne slovo ohledně FRičovky atd.., Až budu vědět víc, zase podám info. Uvidíme jak to dopadne :)

            0 0
            • Soreno  

              To asi verejne pristupny neni co?

              0 0
              • MirosPikos  

                Veřejný budou jen zastupitelstva. Ale rád bych se mýlil.

                0 0
            • Soreno  

              Tak Piráti jako vždy nezklamali a na zastupitelstvu podpořili projekt cyklostezky kolem Vltavy. Proč ne hurá na asfalt a elektrokola.

              0 0
          • MirosPikos  

            Tak piráti zabojovali evidentně :)

            0 0
    • natureman42  

      btw: všichni kdo chtějí jet za 14 dní na víkend s Trutnov Trails a „To nejlepší z MTB Trilogy part. 2“ tak ať mi prosím potvrdí účast.

      Jmenovitě:

      • Martin + Jirka stále platí Vaše účast?
      • Ziky nakonec jede.
      • MirosP prý nakonec nejspíš taky, máme interni domluvu.

      Soreno, Hovňous a Standa prej určitě ne, Roman z Prahe jede, Plzeňská sekce taky..

      Ještě někdo na koho jsem zapoměl?

      Prosím asap, ideálně do pošty, díkes :)

      0 0
      • natureman42  

        Hoši, hoši … víkend na Trutnov Trails a „pomstě XCčkáře Vény Hornycha“ na eRZetách ve Vranních horách se nebezpečně přiblížil! .. Začínám se ***** těšit a pevně věřím, že i letos to bude „jízda“ jako v letech předchozích!

        Dlouhodobá předpověď vypadá příznivě – od středy se to už má začít lepšit, teploty půjdou na horu – krásných 20° a na nebi žlutej mozol v azurový peřině (čili nemusí pršet, stačí když nebude chcát.. :-)

        Kapacita penzionu naplněna a pro úplnost přikládám program zájezdu :

        PÁTEK 13.9

        • sraz v pátek 13týho (sic! :) předběžně mezi 11–12 ve Lhotě u základny
        • odpoledne hobling TT do zblbnutí nebo rakve
        • navečer příjezd na penzion, přivítání od usměvavých domácích, ubytování
        • večer večírek s kytarou ve stánku na levnou krásu u krbovýho táboráku

        SOBOTA 14.9

        • snídaně a pak už jen krev, pot a slzy na trailech kdesi fhorách fprdeli fpšonsku..
        • večer večírek bez kytary a bez stánku-chatky (shořelo obojí )

        NEDĚLE 15.9

        • v neděli ráno snídaně, sbalení krámů a rozloučení s nasranýma domácíma (už dvě noci se nevyspali – v sobotu i díky hasičům). Následuje odjezd směr TT
        • hobling TT, pro zájemce fakultativně bikepark Vlčka
        • odpoledne odjezd směr Jižní Čechy – Praha – Plzeň, jak kdo chce..

        Těším se na Vás, hovada!

        Váš ředitel zájezdu.. :-)

        0 0
        • Soreno  

          Kur.a proč furt mám kraťasy, když už je zima :)

          Kdyby si jezdil s námi na akce mohl bys mít akční svojí fotku :)

          0 0
        • LRRTM1  

          Krutě vám závidím!

          0 0
          • natureman42  

            šak pojeď, ubytování máš nedaleko.. ;-)

            0 0
            • LRRTM1  

              Bohužel. Máme ten víkend akci v CB. Jináč bych vás určitě zajel votravovat :-)

              0 0
              • natureman42  

                schade, ale chápu – tak třeba indy.. Někdy to můžem dát separé – v Ádru jsem tak nějak co dva měsíce a RZty na Hraničním hřbetu a Vranních horách mám defacto za barákem a zkušenýho sparinga, co tu mojí „preventivní předposranost“ odšpuntuje dycky uvítám! ;-) (to samý platí pro TT, of course..)

                0 0
                • LRRTM1  

                  To tam budem předposraný dva :-) Každopádně by bylo super, kdyby to klaplo. Ve víc lidech je to vždycky lepší.

                  0 0
        • natureman42  

          mala ochutnavka soboty, resp. prvniho sjezdu aka RZ4 :

          (Foceno by Mr. Lazza, díky!)

          • kratší, ale o to ostřejší – pamětníci loňskýho ročníku si jistě s láskou vzpomenou na tu stěnu, co jsme jí lezli s kolama na zádech.. ;-) A jelikož nejsem svině, tak letos si to dáme opačně tedy zezhora dolu, další 4 RZ ve Vranních horách budou následovat.
          0 0
          • Hovnousek14  

            Pekna pesinka.. to pojedete na kolobezkach?

            0 0
            • natureman42  

              hele zklidni hormon, hovnous ja? :-)

              Mels jet s námi a odšpuntovávat RZety, ale tys na to hodil hovnous a budeš radši dělat pana rodinu..

              Takže takhle to bude muset za tebe dělat Velebnost a ty si budeš válet šunky někde na Šumavě…

              btw: takhle nějak začíná RZ4, která nás čeká hned na začátek – to je vlastně taková pohodička v mechu a kapradí, ve Vranních horách to už bude sypačka v suti se sklonem Hahnenkammu..

              https://youtu.be/ch9sSNQDIps?…

              0 0
              • Hovnousek14  

                Kámo rodina má přednost před vším (teda většinou- najdou se i vyjímky), taky možná poznáš, válet šuňky ani náhodou .. zítra mě čeká příjemný výlet na sušický trejly a včera jsem vyzkoušel zadov.. řeknu vám teda žádná hitparáda..

                a co se týká toho vašeho Hahnenkammu… kdo to pojede????

                0 0
                • natureman42  

                  jasný :)

                  nakonec to prvni sjela Velebnost, za ni Doktor, Martin si ted nejsem jistej?, Roman se v pulce zaseki a Mira se dle jeho slov „vysypal na tu skalu jak pytel hoven“ :-D

                  Jako nemalej brutalek, budou fotky i videa a velkej respekt závodníkům MTB Trilogy, co tohle dávaj na oci a v race modu..

                  0 0
        • natureman42  

          update k ubytování – vsem jsem jako posledně objednal ubytování se snídaní – tj. 470,– dohromady/noc+sní­daně

          Je to pro všechny OK? Kdyby ne, tak dejte vědět do pošty, jinak beru, že v pohodě. Díky.

          0 0
        • natureman42  

          daily update:

          • nakonec co sem pochopil, tak vlastně všichni kromě Romana z Prahe jedeme už dneska. Já a Ziky spíme v Ádru u našich, Martin a ZuBB spí ve Chvalči, MirosP s Velebností prej na hulváta snad přímo u TTrail a Plzeňská sekce tak nějak podobně..

          Tj. zítřejší setkání na základně bych posunul na dřívější hodinu – tj. cca. na 10.00?

          (Roman bude vyjíždět nějak dopo z Phy, takže ten se k nám přidá někdy po obědě..)

          Já se Zikym bychom se cestou na TT nejspíš zastavili ve Chvalči na penzáči, vyhodili tam věci a zásoby a společně s duem Martin&Michal dorazili do Lhoty

          Telefon na mě všichni máte, radši už spíš volejte než pište.

          Tak pán s Vámi, hlavně ať to přežijem ve zdraví! :-)

          0 0
          • natureman42  

            tak uz doma a v pohode i kdyz rozbitej jak víteco…

            Všem účastníkům zájezdu díky za účast, jako každej rok i letos to byla hromada srandy a kvalitního ježdění na Trutnov Trails a suťových polích Vranních hor..

            A samozřejmě večer tradiční trénování klopek u krbu se spoustou masa, z čehož se budu léčit minimálně ještě zejtra…

            Doufám, že zbytek výpravy si dnešní dojezdnou na TT a Vlčce ve zdraví užilil a až se k tomu Velebnost nějak dostane, tak udělá ten sdílenej prostor a nafrkejte tam fotky a videa, ať si něco můžu dát do rodinnýho alba..

            A klidně nějaký fotky sjezdů a panoramat hoďte i sem, ať se pokocháme všichni…

            Tak chvalte pána a třeba příští rok ve Chvalči zase na poježděnou! :-)

            0 0
            • Sp6rk0  

              Paradni akcicka!

              0 0
              • MnemonicJ  

                Za mě taky super, pořád se z toho tedy nějak ještě snažím zregenerovat, ale naprostá paráda.

                0 0
              • MirosPikos  

                Navazuji další galerkou. Zbytek je na sdíleném albu, pošlu odkaz účastníkům. Výborná akce. Výborný parta. Noční klopenky nejvíc. Ty denní mi moc nejdou. Ani jsem nemusel tahat foťák, přitom se některý fotky celkem povedly.

                0 0
                • natureman42  

                  pro srovnání fotky č. 19 – Velebnost právě sjíždí Whistler sekci – a domácího „kanadskýho“ instruktora Dušana Mihalečka – jakkákoli podobnost je ovšem čistě náhodná.. :-)

                  0 0
            • baboon  

              Víc takových! :)

              0 0
            • MnemonicJ  

              Možná bych dodal, že ještě včera jsem proklínal toho blbce, co navrhnul v práci schody, nohy mě bolely docela dost :-D

              0 0
              • Ziky0072  

                Taky sem si včera připadal jako naprcanej kačer :))

                0 0
              • natureman42  

                no vy jste ještě jezdili a skákali v neděli, já bych nejspíš nevyjel ani na začátek Panskýho stoupáku.. Fakt sem cítil, jak mám cestou domu v autě svalovou horečku – a´t jsem si je složil jak jsem mohl, tak příjemná poloha nebyla žádná..

                (jsem prostě kaše bez tréningu, nic jinýho bych v tom nehledal :-)

                Fakt velkej respekt všem, kdo MTB Trilogy dávaj komplet všechny 3 dny – převýšení poměrně strašlivý a terén náročnej, takže neodpočineš si ani dolu..

                Příští rok (jestli teda bude příští rok ;-) bych na sobotu dal buď zase „To nejlepší ze Sudet“ (alias v úpravě 2. racing day Trilogy) v Broumovských stěnách – pěkný sjezdový pomsty XCčkářů v nádherných pískovcových skalách, což vlastně nejela např. Plzeňská sekce či Velebnost –

                .. ANEBO „suťový“ Enduro Mieroszow v Javořích horách : https://www.bikeandride.cz/…ka-reportaz/

                Anebo jak jsem říkal při trénování klopek večer u krbu – zkusil bych Singtracks Glacienzis v Polsku pod Orlickejma + nový traily co vznikaj pod Králickým Sněžníkem atd…

                0 0
                • Koli13  

                  Když tady čtu nějaké zmínky o Trilogy – příští rok bych ho chtěl jet, pojedu teda maratonskou verzi, ale kdyby se někdo chtěl přidat, budu rád! Bude to hezký, no znáte to haha!

                  0 0
                  • Ziky0072  

                    Hele vem si čípek, udělej si čajík a buď dobrý. Obávám se, že tady z nás by ti nikdo nemoh dělat sparing. My jezdíme pro radost a ne pro radost z vysílení. Zážitek musí být intenzivní, ale ne zničující. Jinak ale můžeš za rok klidně s námi, já myslím, že v Frbikes crew už se musíš nudit :)))

                    0 0
                    • natureman42  

                      asi tak .. čím neříkám, že ti nedržím palce, naježděno i skill na to máš, ale pro naší partu obecně je mnohem zajímavější si tu trať dát po našem, ne v racing modu a ne 3 dny v kuse.. Mě osobně jeden den na trati Trilogy bohatě stačí a ty další dny rád věnuju Trutnov Trails, který jsou boží a rok od roku lepší a lepší..

                      Defacto 2. den Trilogy alias The Best Of Sudety jsme jeli předloni, první půlku eRZet 3. dne Trilogy alias Vranní hory jsme si dali loni, druhou půlku Vranních hor teď o víkendu..

                      Takže kromě 1. dne „Kleine Alpen“ v Javořích horách (tu bychom mohli dát třeba ten příští rok, něco z ní se kreje s tratí Mieroszowskýho Endura) to projetý máme a tak je to správne a tak to má byt.. :)

                      Tady jsem nahrál 4 videa od MirosPikos a Johny Mnemonic (pánové snad prominou, kdyžtak to pak smažu :-)

                      – 3 jsou z předposlední RZ9 Vranních hor – sjezd z „balkonu“ pod Jánským Vrchem a to 4 z pořád asi nejtěžší Whistler sekce na černým Trutnov Trailu Pod Jeskyňkou … (vše s popiskem)

                      https://www.youtube.com/…Tx4Lg3bj-yyw

                      0 0
    • rc fox  

      Trocha toho videa ze Saalbachu ( doporučuji vypnout zvuk, ty brzby jsou hrozný). Rehabilitace moooc dobrá ( bolí mě asi všechno ) 

      0 0
      • Soreno  

        Odmasti to. Ale chvalim zes tam nedal tu oblibenou music.

        0 0
        • rc fox  

          Ty brzby se ustavili za celý den. Mám tam pořád ty originální. Musím je konečně vyměnit.

          0 0
          • MirosPikos  

            Na koloshopu mají teď akci, celkem za dobře se nechají 2 pístkové SLX BR-M7100. 4-pístky BR-M7120 už stojí dost. Ty tam máš Josef jaký? Myslel jsem, že si dával nějaký XT nebo co. A nebo chceš měnit jen desky. Tak jako tak, dneska objednávám z Koloshopu.

            0 0
      • MirosPikos  

        Luxusní počásko, ta viditelnost je strašidelná. Nebylo to už dost rozbitý? Jinak celkem sranda, že si to člověk po těch letech pamatuje.

        K videu bych měl technickou výtku. Chtělo by to uploadovat v plným rozlišení. Tedy předpokládám, že si to točil na 2.7K nebo jak to v tom nastavení GoPro má. Tohle je jen 720p, což je asi čtvrtinová kvalita. Když to ještě přežvejká YouTube svou šílenou kompresí, moc z toho nezbyde. Což je u takových panoramat celkem škoda.

        0 0
        • rc fox  

          Je to tam v pohodě. Rolety jsou před každou zatáčkou, ale to je normální. Alespoň mě to přišlo jako normální.

          Video jsem včera dělal trochu narychlo. Ještě na to kouknu. Byl jsem rád, že jsem vůbec něco vybral z toho množství. Tři dny ježdění, 40 videí po ca 5–10 minutách dá zabrat.

          0 0
      • natureman42  

        moc pěkný, jen škoda tý kvality..

        btw: jak to jezdilo Oldovi na tom Transitionu?

        0 0
        • rc fox  

          Moc pěkně i když tam je každej kousek zdvihu znát.

          0 0
    • Hovnousek14  

      malá ochutnávka z klínovce:-) video

      0 0
    • Hovnousek14  

      Mimo jiné Pánové neměl byste někdo chuť vyrazit v sobotu do Plzně na Krkavec? Zatím jsem předběžně domluven s Michalem(mne­monic) že by nás tam trochu protáhl..

      0 0
      • baboon  

        V neděli je ježdění na Hradišti. Jal bych rád, ale dva dny se neurvu :( Termín už je asi pevnej, co?

        0 0
    • natureman42  

      Někdo o víkendu (SO-NE-PO?) nějaký podzimně vybarvený XC? Nejradši bych někam na Vysočinu, ale Ziky nemůže a Vysočina je jeho rajón ..

      0 0
      • Ziky0072  

        Už dávno ne, můj rajon je teď KMP, tam trénuju klopky :))

        0 0
        • natureman42  

          paráda, že bych se někdy přidal? Tréningu klopek není nikdy dost!

          (aneb taková neformální chlastačka zbytků budějickýho b-f? :)

          0 0
        • Tess.85  

          Na klopky do KPM i s berlema, to bych jich pár mohla dát :-D

          0 0
          • Ziky0072  

            Neboj vymyslíme nějakou předvánoční diskotéku :))

            0 0
            • Tess.85  

              Oprášíš svoje taneční kreace s kámoškama berlema? Půjčím :-D

              0 0
              • Ziky0072  

                Jen si je nech, sem rád, že je to už za mnou a.

                0 0
      • natureman42  

        Tak ještě upřesnění a last call pro případné zájemce :

        • v sobotu ráno vyrážím směr Horní Cerekev, kde nechám kchár a pohodovým tempem vyrážím směr minimálně 2 vrchy Vysočiny (v závodě PŘES 3 VRCHY VYSOČINY se jezdily 3 – Křemešník, Čeřínek a Javořice – tu ovšem letos možná s díky vynechám, jel jsem jí loni se Zikym, 2 budou stačit..

        Vím, že to neni nějaký ultrahustokru­topřísný megaflow-trailduro, ale za jedno nějaký ty příjemný kořeno-šutrový pasáže taky jsou a za další je to hlavně o kochací podzimní krajině kopcovatý Vysočiny, pifku na Čeřínku nebo v nějaký malebný vesničce pod ním a zepár pěkných výjezdech i sjezdech, které potěší srdce bikerovo..

        0 0
    • Strakááč  

      Našel by se poblíž budejc nějakej pumptrack klidně s nějakým skočkem mimo hluboky a máje? Nebejvalo něco v lipí? Nebo tam někde… a nebo.kolem velešína? Jinak další lokality klidně pište.. nejradši nějakej dlouhej a spíš rovnej než to co je na hlubokej, tam je sice větší, ale podle mě tam je pár zabitých míst. Rád bych se někde naučil manuál na boulich a nebo přeskakoval z boule na bouli.. :)

      No hlavně aby to bylo sušší.. abych jim to tam nezničil… což by teď ještě mohlo bejt.. záleží na lokalitě no :) jinak lopatou taky umím plácat a házet.. tak si to kdyžtak opravim..

      0 0
      • Ziky0072  

        Hluboká u Borovan

        0 0
        • skls  

          Kde tam?

          0 0
          • Ziky0072  

            Jak je tam ten resort safari farma, či jak se to jmenuje. Z Borovan odbočíš na Hlubokou a tam před kolejema doprava.

            0 0
      • Ziky0072  

        https://youtu.be/D16xFMzZIBU

        Pro Strakace

        0 0
        • Strakááč  

          no nicmoc jen se tam pumpuje, žádný poskočení kde by si to musel člověk potáhnout na metrovej skůček třeba.. nebo tak něco jinak pumpa udělaná krásně

          0 0
    • Ziky0072  

      Residence Safari Resort

      Borovany, Hluboká u Borovan 26

      https://mapy.cz/s/maturefuju

      0 0
      • skls  

        A v ramci toho resortu maji pump track? Pichni spendlik spis kde je ten track.....

        0 0
      • Strakááč  

        Tvl tak to díky ro je zrovna pár km ode mě… nevíš jak vypadá, jak moc je dobrej? :)

        0 0
    • skls  

      Na ja, du hast recht ;-)

      http://www.safariresort.cz/…centrum.html

      0 0
    • skls  

      Jen by mě zajímalo, kde by měly vést ty náročné tratě zmíněné v nadpisu stránky......

      0 0
      • MirosPikos  

        Stando k čemu náročné tratě? :)

        0 0
      • natureman42  

        tak ta fotka je teda jakože HODNĚ přestřelená :) Ten pumptrack je trochu jinej než jsou ty klasický „kruhový“, uplně blbej není, ale moc bych od něj imho nečekal..

        Pokud se domluvíme, tak jim tam možná udělám pár okruhů .. pro elektrokola :)

        Zatím mám jeden, Ziky ho už se mnou otestoval .. hlavně XC kochačka malebnou krajinou Borovanska-TrhoSvinenska, po lesních cestách, sem tam singl, občas nějaký ty kořeny a aj sjezdík mezi balvany se najde.. prostě podle stejnýho mustru, jako jsem udělal Javornický okr.. – prožít okruhem příběh a užít pěknej den v přírodě s minimem asfaltu a maximem lesa a panoramat.. :-)

        0 0
        • Strakááč  

          právě ty klasický kruhovy jsou nahovno.. nedosáhneš tak takový rychlosti pokud nejedeš aspoň druhý okruh a jen tam pumpuješ na tomhle rovnějším už i nějakou blbinu přeskočíš a dokážeš vyvinout mnohem větší rychlost..

          zajímalo by mě ale jak to tam je s ježděním v téhlě době.. jestli se tma vůbec smí… no a jestli to něco stojí… zdá se že to je zadáčo což by bylo super ikdyž prachy mě tak netrápí jako spíš to jesli se tam smí :D

          0 0
      • Strakááč  

        tak je to prej neplacený… to tam budu muset někdy fakt zaject se pohoupat :D

        0 0
    • Ziky0072  

      Dneska to byly taky panoramata, mha přede mnou, mha za mnou :))

      0 0
      • Ziky0072  

        Přátelé kamarádi, rok se s rokem sešel a v KMP to zas vypukne, událost je veřejná a zvu tímto i Frbikes crew.

        0 0
    • Namtos  

      SRY, že to dávám sem k vám do vlákna, ale určitě budete mít zkušenost nebo informaci kde se dá v Č.B. nebo Jižních Čechách vyzkoušet zimní tretry – vyhlédl jsme si Force dost je chválí, že jsou pěkně zateplené. Dajsport jen na objednávku cca. 14 dní a to nejspíš se závaznou objednávkou.. Ideálně prodejna okolo Č.B. – Strakonicko. Nesedí mi každá bota, tak než objednávat, tak bych je chtěl někde zkusit. Nemusíte pokračovat v diskuzi zde – stačí mi i zpráva do SZ. Dík

      0 0
    • babkanakole  

      Orty na idnes, příroda jak vyšitá: https://tinyurl.com/cborty

      0 0
      • MirosPikos  

        Smutný. Kde se všude dají utratit prachy, který nejsou.

        0 0
        • LRRTM1  

          Přesně! Takhle plýtvat betonem. Takovejch bot z toho mohlo být :-D

          0 0
    • natureman42  

      pro ucastniky zajezdu na TT ::

      • ze by Honza Rejlu na Kozim/Modrinovym palil stary lavky a chystal cerstvy na pristi sezonu?? ;-)
      0 0
    • Ziky0072  

      Tak máme za sebou další naučný seminář o paranormálních jevech, což jsem třeba já v bikeparku, či bikinách :))) i když v mém případě by to chtělo spíš trikiny ;) Nic nového jsme nedomluvili, ale zato jsme zjistili, že někteří jedinec mají spotřebu jako motor z remorkeru :))

      0 0
      • natureman42  

        :-)

        0 0
      • Soreno  

        To je nějakej ****, Kvůli takovým pak nemaj pivo.

        0 0
      • LRRTM1  

        Alkáčové! :-)

        0 0
        • Ziky0072  

          Ty pomlč, takovej velkej chlap a bojí se mezi hobity :))

          0 0
          • LRRTM1  

            Co bych tam já, příležitostný abstinent, dělal? :-)

            0 0
            • Ziky0072  

              Zachraňoval kamarády, příležitostné alkoholiky od bolehlavu :))

              0 0
    • natureman42  

      https://www.idnes.cz/…e-zpravy_mrl

      "Nesrazíte se ani s cyklistou,“ slíbil produktový manažer Sochor. – tzn. jinak řečeno – zatímco dosud byla cedule se zákazem kol tuším pouze v tom nejexponovanějším místě – tj. u tý lávky na skále, tak od teď jako totální utrum a vjezd cyklistům zakázán v celé délce?

      No jsem zvědav, tohle bude ještě zajímavý..

      0 0
      • Lubka6  

        Tuhle trasu mám celkem proježděnou a kromě úseku mezi Táborem a řetězovým mostem to pro bikery stejně moc zajímavý není. Navíc tam i mimo sezónu člověk potká dost lidí. Je to jako jit se odreagovat na Sněžku.

        V tomhle regionu se dají vymyslet mnohem lepší výlety pro kola.

        Pro pěší výlet s rodinou je to ale pecka. Krásná příroda a hlavně ten tunel.

        0 0
        • Koli13  

          Já to jel tedy jen jednou a je to krásná projížďka, sem tam nějaká technika, vše v podstatě jetelný, něco se sevřenou prdelí. Lidí jsme tenkrát moc nepotkali a to bylo hezky a půlka září. Tábor až Bechyně krásný, pak jen docvak do ČB no :) ale z Týna šlo taky jen kolem řeky po takové pěšince až na Hněvkovice. Možná to pojedu zítra btw.

          0 0
        • natureman42  

          „to pro bikery stejně moc zajímavý není“ – jo, vyprávěj to ale těm stovkám až tisícům bikerů, co si to tam oblíbili a chtěj tam jezdit, ač to nejsou žádný krutopřísný hustoendurotraily..

          https://www.bike-forum.cz/…/220707.html

          0 0
          • Lubka6  

            Lidi tam jezdí rádi, protože je to v podstatě rovina. Za celou cestu tam nastoupáš nula nula prd, tak je pro lidi pohodlný. Já bych tam v sezóně už s kolem nepřekážel a nechal to pěším.

            Teď by to tam ale mohlo být pěkný na takovýto vyjetí

            0 0
            • natureman42  

              rozumím a při pohledu na Tvoje bajky zcela chápu :-)

              No každopádně tohle bude nejspíš ještě zajímavý. Jsem totiž docela zvědav, jak může někdo o turistický stezce – na kterou kromě vybraných míst jako jsou např. národní parky či lokality s vysokým stupněm ochrany legálně můžeš – prohlásit, že se tam nesrazíš s cyklistou – tedy jinýmy slovy „zyklisty tam prostě zakážem!“ ???

              0 0
              • babkanakole  

                Pro zákazy nejsem, ale spousta pěšáků zkrátka na turistické trase na pěšině cyklistu nečeká, a netuší že se tam vyskytovat může.

                Osobně mě na pár místech mě sice cyklisté taky překvapili, ale to je o vzájemné toleranci a soudnosti daného cyklisty. Pokud je to pěšina, kde i pěší musí hledat způsob, jakým se vyhnou a někdo to tam na turistické trase pustí na bajku dolů na plné pecky bez ohledu na to, že se proti němu může kdykoli kdokoli objevit a uvidí se na poslední chvíli, je to jiný problém než když je to na místě, kde dotyčného včas uvidím a stačí mi udělat krok stranou, abych ho pustila.

                Přitom i o prázdninách a o víkendech většinou naprosto stačí ta exponovaná místa projet tak do desáté dopoledne, a je tam pusto a prázdno.

                Počítat s tím, že cyklisty nikdo na pěšinách zakázat nemůže je podle mě hra s ohněm. Abychom nakonec tím zákazem vjezdu neskončili – ono zrovna turisté mají u nás docela silnou lobby. O myslivcích ani nemluvím. Nerada bych se dočkala toho, že dronem budou hledat i cyklisty v lese.

                0 0
                • natureman42  

                  jo, dobřes to napsala aneb souhrně řečeno ČEMBA pravidlem č. 7. „Zpomal, usměj se, pozdrav – reprezentuješ nás, bikery!“

                  0 0
            • Koli13  

              Kopce ne, ale projet to celý (jeli jsme to za mokra) chce už trochu umět. Tenkrát jsem to jel na trail biku, teď to chci dát na xcčku trochu v tempu. V létě to stejně pořádně nejde jet, je to zarostlý. Jinak co se týče takových pěšin v létě atd.., snažím se to jezdit ráno, do 10 hodin, jak píše babka, nikoho nikde nepotkáš. :)

              0 0
    • Ziky0072  

      Tak mám zimáky z Frbikes :)

      0 0
      • natureman42  

        počkat – tyhle bačkory od Maxxissu si tam už měl, ne?

        0 0
      • LRRTM1  

        Musíš někdy zkusit Michelin :-)

        0 0
        • Soreno  

          Ty mam kolem pasu :) a nic moc.

          0 0
          • LRRTM1  

            Ale zas uznej, že držej :-D

            0 0
            • natureman42  

              fest :) .. a dokonce z klasických 27.5×2,4" sami přecházej do kategorie plus-size 27.5×3.0" a vejš.. :)

              0 0
            • Soreno  

              Drzej maj vzorek pomerance.

              0 0
      • Ziky0072  

        Teď změna předtím jsem měl ve předu max grip, teď max terra a vzadu teď agresor

        0 0
        • Soreno  

          Tak to sis pohorsil :) klouzy klouzy

          0 0
          • MirosPikos  

            Ziky se pádů nebojí. Udělá sem tam nějakej nedotočenej frontflip a jede dál :)

            0 0
            • Ziky0072  

              Už mi veze Ježíšek páteřák, tak to začnu pomalu dotáčet :))

              0 0
          • Ziky0072  

            Na to ti sere bílej tesák, bylo to v akci – 25% tomu bys měl jako kolenovrt Isaak McDonald rozumět. A myslím že tomu mému smýkavému stylu to bude vyhovovat. :))

            0 0
            • Soreno  

              Cože jenom 25% tak to je furt moc – ***** na 3C zůstanu u ST :))))

              0 0
              • natureman42  

                Ford Focus ST 2,3 EcoBoost?

                Slušný, s tím už pohonis i Martina.. :-)

                0 0
                • MirosPikos  

                  Raději RS. S tím už ho nebudeš honit ale možná i zasuneš :D

                  0 0
              • Ziky0072  

                Máš recht, zůstaň radši doma a nic se ti nestane a aspoň si zbytečně nevojedeš gumy. :))

                0 0
                • Soreno  

                  ST = Super Tacky (směs 42a) – kdybys zkusil, nevymejšlíš kraviny – lety prověřeno, když nemáš skill a na zadek klasiku v 60a za rozumnou cenu

                  0 0
                  • Ziky0072  

                    Kup si cokoliv za rozumnou cenu, já si koupím taky co chci a ještě podpořím místní bikeshop. Za svoje prachy si dělám, co uznám za vhodné. ;)

                    0 0
    • Strakááč  

      https://m.facebook.com/photo.php?…

      Sem nevěděl že ta pumpa v hlubokej u borovan má 400m a že to stavěl tenhle borec… to sem dement že jsem tam už dávno nejel… Když je to volně přístupný.. ale nevim jak to tam bude teď v tom vlhku a jestli to už někdo nerozjezdil..

      Věřím, že je zařízena oprava pumptracku od místního safari resortu.. takže by to mohlo aji vydržet… :)

      0 0
    • natureman42  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • natureman42  

      Tak po delší době opět – Nazdar hoši! :)

      Neuděláme si někdy v rámci kochacího XCčka na Vysočinu i malou odbočku sem?

      https://www.trailhunter.cz/…y-telc-2020/

      0 0
    • natureman42  

      zejtra někdo odpolední loudací XCčko kolem Budějic? Tak na dvě-tři hodinky?

      0 0
    • natureman42  

      Nazdar hoši. Ještě to tu letos nezaznělo a ty Vaše Whats-Assy a Fuckbooky jsem si smazal z telefonu, tak to napravím. Je to v návaznosti i na to, že jsem se dneska uprostřed noci probudil zalitý ledovým potem a s výkřikem „A Doprdele!“ se majznul o futro .. Zdálo se mi totiž, že jak češi nejspíš nebudou moct s řízkama na jadran, tak všechny penzáče budou až do oslav VŘSR 4. listopadu beznadějně plný a tím pádem jsme s celou naší slavnou výpravou zcela v prdeli…

      Takže – jako každý rok, tak i přes krásnej disaster v podobě narození mojí slaďoučký dcerky (nedám hovada, co máte samý kluky, šetřím na kulomet!!) bych i letos rád v září vyrazil na tradiční nealkoholickou jízdu našeho gentlemanského bikového sdružení „Trutnov Trails & To nejlepší z MTB Trilogy zmrdi!“…

      Dneska jsem mluvil s majitelem naší oblíbené základny ve Chvalči a prý snad ještě všechny termíny v září jsou volné, ale chce to jednat!!! A vzhledem k tomu, že „náš“ tradiční termín v polovině září (letos 12–13.9) si zabrali XCčkaři z Rallye Sudety (je možný, že bychom se někde s tím závodem potkali a každopádně bude na Broumovsku lidí jako sraček) tak zbývají v zásadě dva volné termíny :

      5–6.9 nebo 19–20.9 …

      Osobně bych loboval za 19–20.9 – možná i větší jistota, že bude hezky, na začátku září dost často padaj sračky – ale nebráním se v zásadě ani tomu prvnímu…

      Vy co byste chtěli jet, tak jste schopný se mi k tomu co nejdřív – ideálně do pondělí 18.5 – vyjádřit???? Tj. jestli má někdo s nějakým tím termínem zásadní problém, jinak to asi vyberu já..

      A propo kdo by chtěl jet .. Jako tradičně má předrezervaci Plzeňská sekce v počtu 3 (1. pokoj) + Roman a Hovňous.. No a samozřejmě bych tam rád viděl i každoroční stálice a hvězdy naší bikové show – tj. mr. Zikyho, Miru, Velebnost, Martina a mistra TosPosrals „Prďocha“ .. Potěšil by samozřejmě i Standa..

      Tak se zkuste pochlapit a ozvat se i v tady tom offlajnu, ja?? ;-)

      0 0
      • MirosPikos  

        Za mě 19–20.

        0 0
      • Ziky0072  

        Já s tím nemám problém termín v cajku a klidně bych přidal den navíc. 19.9.

        0 0
      • Sp6rk0  

        Termin mi je asi taky jedno jakej

        0 0
      • Soreno  

        20.9. A proste jedu

        0 0
      • baboon  

        20.9. je Sušice, kteroužto už mám zaplacenou..

        0 0
        • natureman42  

          rozumím, to jsem nevěděl, budu si muset s Alešem důrazně promluvit, co si to dovoluje vkládat do termínu Trutnov Trails nějaký mistrovství evropy nebo co.. :)

          hele je tady ještě varianta jet toho 11 až 13.9 – co vy na to? Vyberu lokalitu, kde bychom našlehance co jedou Sudety neměli potkat – tj. trasu Mieroszowskyho endura v Pšonsku za hranicema..

          Hm?

          0 0
      • Tess.85  

        Jestli mezi hochy může i matka, tak bych se případně přidala :-D pro mě termín 19–20.9. ideál.

        0 0
      • natureman42  

        Tak jsem poptal oba termíny – ten první bych vynechal, je to ještě dost brzo po prázdninách a všichni se kloníte k tomu pozdějšímu. Dle odpovědi zabukuju jeden z nich – rád bych účast jeho Velebnosti, takže bych to asi udělal v tý polovině září..

        0 0
        • Ziky0072  

          ..... tomu, co je výše napsáno úplně nerozumím, ale většina se kloní k termínu 19–20

          0 0
          • Soreno  

            Ja to chapu v terninu 13.9 aby mohl i Jirik.

            0 0
            • baboon  

              Hele pokud bych měl být jediný, co 20 nemůže a všem ostatním se to hodí, tak se nedá nic dělat :)

              0 0
            • Ziky0072  

              Já tomu rozumím, ale pár lidí už se vyjádřilo na ten další. Ale zas, když tam bude Zbyňa s Jirkou sami, aspoň si to udělají klucí hezký :)))

              0 0
              • natureman42  

                hele jak říká Soreno – byl bych rád, kdyby tam byl i Jirka, bohužel už mi napsal Hovňous, že ten pro změnu nemůže 11–13 – tj. mám pocit, že stejně jako loni..

                Hele uvidím co mi napíše Had, třeba se to vyřeší samo, že bude k dispozici jen jeden termín..

                Jinak

                • mluvil jsem s Romanem, každej den jede tréninky, už se těší jak si dáme večer po zdravý veganský večeři a fresh džusu pořádnou sérku sklapovaček a angličáků.. :DD
                • Plzeňská sekce napsala, že jedou taky a to v počtu dvou – tj. JohnyM a Doktor
                • pokud pojede Ziky-Soreno-Martin-Miro + Hovňous/Velebnost, tak už jsme naplnili kapacitu penzáče..

                Tj. pro ZuBBA, Tess85 ev. dalších zájemce – hele to by bylo super, akorát asi už není místo v penzionu. Nicméně Soreno má kontakt na penzion, kde spal myslím předloni – je cca. kilometr vzdušnou čarou od toho našeho – a že byste si případně domluvili ubytování tam… Případně když někdo vypadne, tak samozřejmě s námi..

                Apropo Hovňous & Velebnost :: voe – dva nejkrutopřísnější frýrajdeřipyčo a oni se prostě nedokážou dohodnout, aby přijeli na Trutnov a hraniční hory diktovat a odpaňovat RZety oba současně… buď jeden nebo druhej, společně ani omylem.. začínám Vás pánové podezřívat, že jeden z Vás tomu druhýmu v minulosti rozšlapal na pískovišti bábovičky.. :)

                0 0
        • ZuBB  

          Čiao, jestli je ještě volno, tak bych taky rád jel.

          0 0
      • natureman42  

        Daily update :

        • volný je termín 11–13.9, takže rezervace udělána, Hadi se budou těšit.. :-D (no tak zatím jim to neshořelo, bez placení neodjíždíme a je s náma prdel, tak proč ne :-)

        Takže potvrzeno, máme full-house, všichni se snídaní

        1. zimra – Plzeňská sekce + Roman z Phe
        2. zimra – Já + Zikouš, faktultativně vykalenka Hovňous, i když v kaliboudě na lavici se určitě taky dá vyspat.. :-)
        3. zimra – Miros + Martin + Velebnost + Soreno

        Pro Zubba a Tess – domluvte se se Sorenem, dá Vám kontakt na druhej penzáč, kde si to můžete domluvit..

        Apropo – Máte Cimru? :D

        https://youtu.be/sjPMY3sS2ZM

        0 0
        • MirosPikos  

          Uděláme to v Russelově cimře…

          0 0
        • baboon  

          Super :)

          0 0
        • natureman42  

          achtung, čtenářská anketa!!

          V pátek je program jasnej, otázka zní co s načatou sobotou?? Zabijem se nebo se zabijem??

          Buď

          https://youtu.be/817JdVmbyRs

          Anebo

          https://youtu.be/Ahz9PFao8GU

          0 0
          • Hovnousek14  

            já jsem pro „Anebo“ to vypadá zajímavě a dle mého část „Buď“ už jsme jeli předloni..

            0 0
            • natureman42  

              To se ti zda, v „Malých Alpách“ jsme se rozhodne ještě nerakvili..

              0 0
        • natureman42  

          pozor hlášení – předsedo můžeš mluvit, už to funguje ::

          – pan Dan (červenošedá ex-Jeffsyna, sdílel pokoj s Prďochem) projevil zájem se opět účastnit naší zářijový pohodičky na trutnovských trailíčkách a javořohorských suťových sypačkách, takže kdyžtak se s ním zájemci o sdílenej pokoj v penzionu u Alkáčů spojte a domluvte se na rezervaci..

          toť fš..

          0 0
    • Soreno  

      Takze to shrnem kdo muze 13.9.???

      0 0
      • MirosPikos  

        Mohu kdykoliv, bez Jirky nebude ranní mše a polovinu věcí potlačíme. Krom toho, zajet si Trutnov s vítězem Sušice :) hmmm

        0 0
      • Ziky0072  

        Já nemám problém s žádným termínem.

        0 0
      • Sp6rk0  

        Dal bych oba dva terminy :o)

        0 0
        • LRRTM1  

          A oba chceš jako přežít? :-D

          0 0
          • Sp6rk0  

            Za tu dobu si clovek zvykne :D

            0 0
            • natureman42  

              tělo možná, ale mozek a játra by už mohly mít vážnej problém..

              0 0
    • Hovnousek14  

      13.9. bohužel nemůžu páč si jedu protáhnout nohy na doksy race . Prozměnu to zkusím na silničce

      0 0
      • Soreno  

        Tak 27.9

        0 0
      • natureman42  

        s těma oholenejma vyhoněncema? Kašli na teplou silnici, buď chlap a poď zhoblovat pár pěknejch šutrů a kořenů… :)

        (samozřejmě – Peťa Sagan je sympatickej polobůh a nejlépe vydělávající cyklista na světě, ale ten tam předpokládám nebude.. :D

        0 0
        • MirosPikos  

          Zbyňo pozor na ta slova, nohy si tu holí kdekdo a někdo by chtěl :D

          0 0
    • Ziky0072  

      Velevážený řediteli trutnovských zájezdů a roztáčeči převodníků v DAJ cykloráji, přeji ti k dnešním narozeninám hodně zdraví, štěstí a dlouhá léta, aby ses dožil dospělosti toho dítka cos splodil a alespoň částečně si vyžral, co sis navařil :)) HAPPY BIRTHDAY Cityboy42 :))

      0 0
      • natureman42  

        ajtakrajta .. a já myslel, že zrovna tohle z fb neunikne.. tak diky a slibuju, že v září tu odpověď na základní otázku života, vesmíru a vůbec… zapijeme tak, jaxe na latentní alkoholíky sluší a patří.. :-D

        0 0
        • Sp6rk0  

          Fotr od rodiny, uz se musis chovat jak se patri. Vsechno nej!

          0 0
        • Soreno  

          Aha tak vse nej alkaci

          0 0
        • MirosPikos  

          Všechno nejlepší Zbynďo, slavíš ve stejnej den jako můj nejmladší.

          0 0
        • baboon  

          At slouzi!

          0 0
        • raw 4  

          Gratuluji.. Ať se ti daří…

          0 0
    • okm  

      Ahoj, hledá se cyklista na tento závod.

      Dostal jsem nabídku od jednoho týmu ( asi LČR), ale už mám nějakou jinou akci. Takže pokud by se někdo chtěl příští sobotu na Kleti oddělat během asi tak 40 minut, dejte vědět. Startovné zdarma.

      0 0
      • natureman42  

        Protesty:Po vkladu 100 Kč budou nejspíše všechny zamítnuty. Je to teprve šestý ročník

        • he? :)
        0 0
    • natureman42  

      Další pumptrack na obzoru :

      https://probudejce.cz/…ycBUpBo4P8kQ?…

      Tak teď už jen ten singltrack v Mojským lese a flowtrail z Dubičáku a máme všechno :-)

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce