• Flozik

    Máte někdo zkušenosti s batohy Cytec? Tahle značka se prodává v řetězci Intersport. Díky za odpovědi.

    0 0
    • michalrysina  

      Minulej rok jsem kupoval přítelkyni, měli jsme nějakou slevu tak vyšel na pěkný peníze a je spokojená. Batoh byl i s vakem na vodu takže parada. Na bundu a pak věcí úplně stačí. Za mě spokojenost

      0 0
    • Chiron  

      Jeden aktuálně vozím. Co se kvality týká, tak se mi rozjel jeden šev, ale jinak drží už asi tři roky. Nevím jaké modely se prodávají teď, ale ten můj mi moc nevyhovuje. Docela malý, pokud tam dám 2l vak, tak do něj už narvu tak akorát tenkou bundu a návleky, plus nářadí do samostatné kapsy, která mohla být vyřešená taky jinak. Navíc sem k němu koupil vak co udělá v podstatě válec z celého batohu, takže i ten zádový systém, je pak nanic. A nemá pláštěnku.

      Na druhou stranu sem to s ním vydržel celé tři roky. Každopádně zrovna dnes sem objednal nového Deutera aspoň mi ten Cytec pomohl zjistit co od batohu vlastně chtít.

      0 0
    • mr.kokos  

      Já měl teď dárkovou poukázku do Intersportu a koupil jsem si právě batoh Cytec. Mám ho teprve asi 2 týdny, takže ho nijak moc otestovaný nemám, ale zatím jsem spokojený. Mám ten co stojí 700, byl k němu 1,5l vak na vodu. Při přiměřeném naplnění v pohodě, žádná boule na zádech a sedí celkem pěkně. Když ho ale narvu na fest, tak to úplně ono není, zas až tak moc tvar nedrží.

      Musím ale podotknout, že jsem předtím žádný podobný batoh neměl.

      0 0
    • maajkee  

      Vozil jsme cytec skoro 2 roky, nicméně přiloženej vak byl z takový obyč matroše, brzo začal smrdět, pítko bylo takový nic moc, přišlo mi dost nepohodlný. Odvětrání zad nic moc a nejhorší taková plastová debilní výztuha v zádech, ta se po roce a půl dole uplně prodrásala ven a tlačila pak na bedra.

      Teď vozím Deuter Race X a je to nebe a dudy a přitom nevyšel o tolik dráž.

      Koupil bych ten cytec kdyby stál tak 500,– max.

      Jo a neměl pláštěnku, to bylo nejhorší.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.