• DavidFish64

    Ahoj vsem, je tady nejakej expert na starsi kola od Authora? nedavno jsem za par korun splasil tohodle krasavce jako ctvrtou silnicku do baraku((-; muj plan je z toho udelat neco jako Cafe Racer,zatim jsem upgradnul zadni prehazku na novej Claris, a postupne prehodim na Claris asi vsechno. Kazdopadne k moji otazce, at delam co delam nikde na internetu se me nepodarilo zjistit z jakeho roku tenhle konkretni model A3300 je. Osazena je prvni generace Sora coz je groupset kterej vysel v roce 2000, me by ale zajimal konkretni modelovej rok pro tohle kolo, vi nekdo?

    0 0
    • Vilém  

      Hledej lehce po roce 2000, odhadem tak 02–04.

      Co si predstavit jako cafferacera ze silnicky, to vazne nevim:)

      0 0
    • haďák  

      Tady https://mirek-moravec.rajce.idnes.cz/author_2000 jsem objevil nafocenej katalog modelů 2000

      0 0
      • DavidFish64  

        Tyjo, fakt tam asi je za tech 23000kc, to je dobrej nalez diky, ono me taky jeste napadlo ze je dole na ramu kod WSOA11244 jestli i z toho se da neco vylustit, kazdopadne diky.

        0 0
    • Honzis  

      U Authoru byla konečná číslovka rok, takže třeba 6603 je 2003 model. Z nastavení je ti ten rám spíš malej … základ se sorou je fakt spíš na pózing, na bazaru by to mělo hodně nízkou cenu i když bys na to naházel nový věci za 10papiru. Než nový Claris v 8sp to radši sehnat z bazaru a jak se tu psalo, do kontrastu ideál leštěnou sadu aspoň a la Tiagra 4500.

      0 0
      • DavidFish64  

        „Spis malej ram“ jj sedacka je soupla hodne dozadu no(-: ja mam takovou tu „stupidni vejsku“ 180–181cm(teda ne ze bych si stezoval(-:) takze jsem vetsinou na horni hranici M a na spodni hranici L, ten Author je velikost 54(M) ale je na nem 9cm predstavec, uz mam objednanej novej 10cm pak by mel sedet OK, pri jizde me to i takhle prislo fajn. Ten crankset Sora tam asi necham, jde me spis o plne integrovany lanka u novyho Clarisu, a 8sp me tady na tom kole v pohode staci. Co se tyce tech lestenech veci tak na nich nejak nelpim, po tech upgradech si to predstavuju nejak jako ten Author na foto dole, foto je tady z fora takze komukoliv tehle Author patri tak palec hore(-; me se moc libi .

        0 0
        • nooski  

          Ten je muj, toho ramu jsem se zbavil po roce a koupil RB RR1300, ktere mam od listopadu 2006 :-) A mimochodem taky v peknem retro stylu https://www.bike-forum.cz/…o-pro-radost

          0 0
          • DavidFish64  

            Tak to je taky krasnej kousek! ale ma to uz takovej ten klasickej retro „vibe“ u toho tveho Authora me napada vyraz „Pankac s kravatou“((-; a to se me fakt libi.

            0 0
            • nooski  

              Tak ten Author byl složen mezi roky 2004/2005 z prachů na gymplu, takže si člověk moc nemohl vybírat :-)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.