vidlice SR Suntour XC-Pro-NS 130 mm

7 nepřečtených
  • lempl

    llidi co si o ni myslite? je to asi nic moc ale na blbnuti… mate nekdo zkusenosti z praxe? (co tam odchazi…:-)) jinak moc za kazdou informaci ale napsat sem ze je na hovno, ze znacka je na radnou ****… tak to me nepotesi a nic nerekne diky vsem:-)

    0 0
    •  

      Ty člověče tu už asi nikde nekoupíš. Ale mě osobně sere, že když se v loni prodávala tak jsem zaváhal a už nebyla k mání. Náš se suntourem nějaký zkušenosti?

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Ja ji vozim od lonskyho jara, takze mam zkusenosti s ni celkem dost. Vymenit olej za ridsi a vymenit prachove tesneni (ale za co?). Jinak je to naprosto nepouzitelna vidlice i za ty penize. Potom by to snad slo. Tezko rict, jeste sem nevymenil to tesneni. Bez toho nevydrzi v lete chodit ani minutu. Cerstve vycistena a namazana chodi moc hezky. Ocelovy nohy (32mm) by mohli neco vydrzet. Sloupek uz jsem ohnul. Uz bych do ni nesel. Nestoji to za to trapeni.

      0 0
    • Vilém  

      Je dost pretlumena , jak pise Padlista. Ted je maj jeste na koloshopu. V mrazech je z ni pevna vidle, diky mazani vazelinou. Pokud si chces hrat, tak za ty prachy na blbnuti staci.navic pekne vypada, tot muj nazor.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Na koloshopu ji sice maj, ale pisou ze pry sleva a je za nehorazny prachy na to co to je za šmíd.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.