• Psychlon

    může mi někdo poradit nějaké německé kamenné bajkshopy, kde mají zajímavé slevy? Mám možnost si nechat dovést přes firemní řidiče komponenty.

    0 0
    • biker007  

      www.bike-discount.de www.tnc-hamburg.de www.actionsports.de www.zweirad-stadler.com … a mnoho dalsich. staci treba nalistovat(na­pr.v kramu ;-) ) nemeckej Bike-magazin nebo pouzit google.de

      v kazdym maj slevy na neco jinyho, ale v nekterym z vyse uvedenych maji Avid Single Digit 7 (pro predni + zadni kolo) za 49 Euro.. celkem o nich uvazuju.

      0 0
    • Clodman  

      Mam jenom takovej dotaz.Až budem v unii, budete nakupovat na českejch nebo německejch e-shopech.Když odpadne to clo tak ty ceny budou zajímavý snad na všech dílech???

      0 0
      • biker007  

        clo a dph(tj. rozdil dph-MWST=6% pri posilani postou) sice odpadnou, ale porad si pro to musis doject nebo si to nechat poslat (postovny 10–30 euro). je taky otazka, jestli to sem po nasem vstupu do EU budou ochotny posilat na dodirku. ted to delat nechtej a poplatek za bankovni prevod do zahranici je cca 300kc pri prevadenych 6000kc ( moje zkusenost s CSOB). a na ceskych shopech sou uz v nejakyh polozkach celkem cenove konkurenceschopni (fuj to je dlouhy slovo..).

        0 0
        • ravo  

          A k čemu jsou platební karty, proč na dobírku?!?!

          0 0
          • biker007  

            ale zdaleka ne vsechny obchody je berou. bohuzel. a taky sem cetl(pred nejakou dobou) o tom, ze dost ceskych bank odmita provadet transakce spojene s intrenetovym obchodovanim. nevim jakej je stav ted, ty mas s placenim kartou do zahranici nejaky zkusenosti?

            0 0
            • ravo  

              Jo, zkušenosti mám, na internetu platím kartou cca od roku 98 bez nejmenších problémů. Navíc dneska existuji e-karty, což vlastně vůbec není fyzická karta, ale jen pin a bezpečnostní kod a je to jen pro platby na internetu. Jeji vydání stojí pár korun. No a pokud jde o i-shopy, tak moje zkušenost je taková, že platba kartou je automaticky nabízená jako základní způsob platby a všechny ostaní způsoby platby jsou komplikaci navíc.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.