• fil

    Zdarec! kamarád si celkem vychvaluje bike RAVO. máte nějakou zkušenost. Lehce jsem se díval a připadají mi vždy o trochu levnější ve své „třídě“ než konkurence! Nebo je to nejakej šit…

    0 0
    • Ondra Marin  

      Cau, mam Ravo 04 a sem celkem spokojenej, tak akorat napisu nejaky veci s kteryma nejsem moc spokojenej. Mam najeto 3500km za 3mes. a lak vypada, jako bych ho jezdil 4roky!!! Vsude sama díra vod sutru!!! Trvdost toho ramu neni nic moc, porovnaval sem s brachovo Kellysem(kliky XT04) a ten jeho je vo dost pevnejší. Původně sem jezdil Marin Crmo a rek bych, ze todle je pohodlnejsi. A jeste ta vidle potrebuje Lock out, jinak se na tom neda jezdit( mam 62kg) Jinak je to super kolo. V Progrescycle ale uz zadny nejsou, ale uz pripravujou novi na pristi rok a bude to komplet XT+šaltr XTR a vidle Skareb super a cena na kramu bude 39990, takze super cena!!! Kdyby si mel jeste nejakou otazku, tak se klidne ptej.

      0 0
    • Tommy  

      No taky mám RAVO, ale 03 XC Marathon, kromě běžných věcí spotřeby je vše původní a super – mám na něm teď asi 6500,–, na lak jsem byl upozorněn, ale čekal jsem to horší, zatím to odpovídá používání. Jediné, co jsem měnil je sedlo.

      0 0
    • fil  

      Díky to mi celkem stačí! (já rozhodně nejsem takovej „km-maniak“ jako vy… ;O] bohužel není tolik času a když udělám 2000 za rok tak jsem rád…

      0 0
    • RD33  

      Koupil jsem letos SAGO a kdyz se o nej clovek stara tak je k tobe taky hodny:)) Jinak jsem s nim nemel zadny veci problem. Trochu mi vadi ze se neda sehnat zimni drez a jine RAVO doplnky, jsou totiz RAVA tak trochu nepravem malo videt. Jo a lak nejezdi:)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.