• hejrup

    zdravim, tak jsem se dostal do problemu. nejak jsem sjel plaste „Ritchey Race Slick WCS“. vzehledem k tomu ze jsem si na ne zvyk se mi nechce kupovat neco jineho. nevite negdo nahodou o www.shopu s tema tr wcs za rozumnou cenu? objevil jsem je jenom trinity za 832 za kus. furt hodne :-( vzhledem k tomuze je leto a naklady na rodinu stoupaj. diky za informace.

    0 0
    • zwwak  

      To se mi nezdá hodně.

      0 0
    • Thorn  

      …ako rychlo sa ti zodrali tie WCS-ka? ja mam teraz Z-Max aj Z.E.D Race WCS a po 150 km je ten Z.E.D celkom viditelne „nacaty“… min. 10 km asfaltu sa totiz na vyjizdke nevyhnem :-(

      0 0
      • hejrup  

        no i mne se to nezda moc. ale jak rikam jsou prazdniny a naklady stoupaj :-), tak jsem si myslel ze to bude jeste negde levnejc. prece jenom jsem slysel o neskutecnych marzich co se na to davaj. tak mozna ze negde na www. to maj za pusinky ;-o jinak, najel jsem strasne malo (celkem kolem 2400km) za jakou dobu se ani neptej :-(. fakt je ten ze tohle jsou silnicni plaste. horaka nemam, takze gdyz se jelo na horaka do jeseniku tak ja tam mel svoji silnici. a ustala to celkem za 1. samozrejme ze jsem jel jenom do prumernyho terainu. nic na drapani. ale i tak jsem byl preqapen. jak rikam nemenil bych.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse