Author Kinetik vs Apache Tanka-tate

11 nepřečtených
  • abcde

    Nevim, jake kolo si vybrat, ktere z techto dvou je lepsi, pripadne i nejake jine treba od GT..... Chci ho do lehkeho terenu, misty stredne tezky. U authora bych asi vymenil predni vildli.

    0 0
    • Forrest  

      Doporučil bych ti toho Apache. Minulý týden jsem taky kupoval bike a přemýšlel jsem hodně o Kineticovi, ale nakonec jsem koupil Apache Tomahawk – model 2003 (se slevou). Tanka tate byla testovaná ve velu č.6/2004 a vyšla tam dost dobře, společně s GT Avalanche 1,0 a Trekem 4500. Doporučuju Apache…

      0 0
      • gomolka  

        doporučuji Ti Apache tanka tate … sám mám diskovou verzi a absolutní spokojenost :o) Hlavní je rám, a tam si myslím, že je Apache fakt lepší !!!

        0 0
      • Bodo  

        Jeden znamej si tohodle Apache ted kupoval a zatim si nestezuje, ale ja bych sel zase radsi do toho Treka. Osazeni meli podobny, ale ten Trek se mi libil vic (a neni to tim, ze Treka mam..:-))) Kdybych ted kupoval cely kolo, tak jdu ale do jinejch cenovejch relaci.

        0 0
    • radio  

      Souhlas s předchozíma. Apache je super. Mám Tanka Tate rok a jsem naprosto spokojeny. Moc ho nesetrim, 80 kg mu da zabrat. Jedinou vec, kterou jsem menil je retez (nechapu, proc tam davaji IG 30, 50tka snad bude v poho).

      0 0
      • abcde  

        A jak je ve srovnani s Authorem Opus? Ten je ve stejne cenove kategorii jako ten Apache.

        0 0
    • K2  

      Tanku vlastní moje přítelkyně. Z mého pohledu je to dobré kolo, má nádherný rám, který se dává i na vyšší modely: Zadní stavba je z obdelníkových trubek esovitě zprohýbaných, hormí trubka má vejičitý profil, spodní je oversize přetočená u hlavy a u středu. Na poklep zjistíš, že se jedná o rám běžné váhy, nevydává plechovkový zvuk – měl by něco vydržet.Za slabiny považuji náboje, kliky z nižších řad, vidle a sedlo je taky slabší – fungují dobře, ale nejsou mi sympatické:)- hold oběti ceně. Pochvalu si zaslouží komponenty Tranz-X. Dobrá váha a provedení v rozumné ceně. Přítelkyně si pochvaluje barevnou kombinaci a dobrou geometrii. To co na starém kole neujela a nadřela se, tak na Apachovi ujede s přehledem (včetně schodů). Popisuju model 2002, novější jsou osazené trochu líp. Authora neznám

      0 0
    • Luka  

      Kinetik je drzak. Kdyz vyhodish vidli, je to v pohode, dobrej bajk. Ja ho mam jako cestak. Je to spolehlivy, ponekud tezky kolecko. Ale stejne asi radeji ber Apache. Kdyzuz nic, tak neni tak proflaklej :)

      0 0
      • Volf  

        Tak tak, má ho moje dcera a to kolo je fajn, ale ačkoliv jsem zapřísáhlej Authorák, tak ten indián vypadá moc hezky a opravdu bych váhal.

        0 0
        • Luka  

          Ja bych nevahala. Bajka nepotrebuju :D „Zavodniho“ mam a tohle je na to kdyz je mi lito nekde nechat svyho cervenyho milacka napospas zlodejum, tak popojizdim na Kinetiku. Tse, vyborny stroj. Jen sedlo potrebuju vymenit, covek si rychle zvykne na Fizika a pak ho z Authorackyho gelovyho L30 boly p…zadek :)

          0 0
    •  

      Svitava je řeka řek!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse