Innovarer Comp 2.1 - padělek???

14 nepřečtených
  • Trojci

    Objednal jsem si z kolokrámu: www.kolokram.cz/…uct_info.php?… plášť, kterej se podle nich jmenuje MTB plášť Innovader Comp 2.0. Domů mi přišlo cosi, co má nápis Innovader Comp 2.1, reálnou šířku cca 1.8 a je to těžký jako prase. Naletěl jsem na nějaký padělek?? Podle katalogu se vezre 2.1 vůbec nikdy nedělala a nedělá.

    Hmm??

    0 0
    • Trojci  

      Promiňte, omyl – 2.1 se dělá..jako speciál pro Evropu, ale tohle je vážně nějaký nonsens, protože jsem dneska v krámu viděl na kole nasazenej Innovader Comp 2.0 a ten byl doopravdy 2.0.

      0 0
    • Trojci  

      A ještě k tomu měl docela jinej štítek.. stejná byla jenom barva..

      0 0
    • VA3  

      V případě takovýchto pochybností bych plášť poslal obratem zpět prodejci … bez uvedení důvodu asi … máš na to právo (do čtrnácti dnů).

      0 0
    • Pekáček  

      Třeba je to ležák, každej rok to pro Ritcheye dělá jiná fabrika? Já měl Z-Max 2,1" s modrým proužkem, další bez proužku rovněž 2,1" byl proti němu jak nudle…

      0 0
      • Meesha  

        jj, Z.Max 2,1" Millenium – ten mam taky. Sirokej (snad jedina realna 2,1 z tech co mam) a vubec se nejsizdi. :-)

        0 0
        • Pekáček  

          No tak já ho po pár smykách na panelce na maratonu Kolem Mostu dost vydrolil. Taky jeho šířka 2,1" byla daleko menší jak Pythony a Maxxisy co jsou označený 2", Nanoraptor 2,1" kevlar je taky širší. Ale je fakt, že Z-Max je nepřekonatelnej dezén :o)

          0 0
        • kycis  

          jj, taky ho mam, ma uz asi 4,5 tisice na zadnim kole a vzorek tam jeste je, ale uz je dost prorezanej, tak uz to ma asi za sebou a pujde pryc..

          0 0
    • tomek  

      Ritchey dělá 4 kvality plášťů…

      1. WCS 125TPI
      2. PRO 60TPI
      3. COMP 27TPI
      4. pláště na montáž kol!!! 27TPI+guma…

      Jsou levné, aby byla nízká cena kola a někdy se dostanou k volnému prodeji.

      0 0
      • Trojci  

        Hmm hmm, to jsem asi zrovna narazil na ten montážní zmetek. Fakt mám chuť jim ho poslat zpátky – protože v e-shopu inzerujou něco jinýho něž potom pošlou.. ale na druhou stranu poštovný zacvakám já a těch nervů to s nima vyřizovat.. asi se na to vybodnu.

        Takže pro všešchny: ZLEVNĚNÝ PLÁŠTĚ Z KOLOKRAMU NEBRAT ! 

        0 0
        • Pekáček  

          „MTB plášť Innovader Comp 2.0 nízký valivý odpor, hmotnost 552 gramů“ Zvaž ho a pokud je těžší, reklamuj.

          0 0
          • G.B.  

            Tato verze je z řady PRO,ale má dodatek Sticky Compound…má lepší přilnavost k povrchu díky přidané směsi,tuším silica…je užší a těžší…šířka plášťů u T.R.je také odvislá od toho,kde je plášť vyroben-Taiwan,Korea,…vy­rábí se na více místech…

            0 0
            • Trojci  

              Hmm to je pěknej provar :/ já sem se rozhodnut ho vozkoušet a rám vědět jak to dopadlo.. ale stejně už vod Toma žádnej plášť nechci.. Mám pocit, že přestaly bejt „in“ už před pěti lety..

              PS: za ty prachy co běžně stojí je 27 TPI UBOHOST. !

              0 0
        • Revolt 2  

          Nechapu pristup, kdy ani nezkusis vyuzit svyho prava vratit zbozi behem 14 dnu bez udani duvodu a rovnou pises o nervech a nesolidnosti firmy. Za 300 Kc sice clovek nemuze cekat zavodni plast, i tak by mel odpovidat popisu na webu (i kdyz casto vychazi z udaju vyrobce a jednotlivy kusy se dost casto lisej). Takze Trojci, nesolidni jses spis Ty svym pristupem, i kdyz asi chapu, ze pro nekoho je schudnejsi cesta vylev do diskuznich for nez zvednout telefon a kontaktovat prodejce.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.