• JMT

    doslech sem se (martixc) ze to otoceni thomsnovyho predstavce moc nefunguje,ze se to vyvakla. Jake sou vase zkusenosti ? jezdite nekdo delsi dobu s otocenym thomsonem ?

    0 0
    • Pebe  

      nejezdim :-)

      0 0
    • Peslezedirou  

      Proč by se to mělo vyvaklat? Jezdím takle celou sezonu a ničeho jsem si nevšimnul, ale mám docela přetažený hl. slož. Jaký je v tom podle Martina XC rozdíl, jestli ho dám do pozitivního nebo negativního úhlu? Jestli chytne vakl tak ho pošlu o dům dál, stejně je to drahej těžkej krám pro pozery.

      0 0
      • JMT  

        treba ti to popise sam, me se to yda ale takz divny, psal mi ye nakz sily… myslel sem si ze ho tak mas, dik, necham to tak…

        0 0
        • Peslezedirou  

          Snad to sem písne, Martinééééé :o) Se mi to zdá taky podezřelý, docela by mě to nas. takle drahej představec a tohle, že by si nenechal líbit? Možná může vzniknout problém v těch protisměrných šroubech v tom půleném bazmektu, fakt nevím. Taky to tak nechám.......

          0 0
          • JMT  

            dam sem ten mejl

            0 0
            • JMT  

              Zdar,

              zajímá mě to, protože jsem Th.Elite vozil otočený cca půl roku a pak se jeho systém upínání začal kvedlat a povolovat a finálně vedl k mírně uvolněné horní misce hlavovky. Naměřil jsem na něm +0.2 ovalitu v podélné ose. Za rychlé jízdy (50kmh a víc v rozbitém sjezdu) se to projevovalo jako nejsité řízení (mírně) – jako vakl v nohách vidle nebo povolená hlavovka. Průvodní jev je taky vytahování ježka. Nepomohl ani Shaman utahovák – za klidu držel fest, za ostré jízdy to ořád mírně plavalo.

              Mám dojem, že rozložení sil na upínací zařízení (kde upnutí se realizuje roztahováním objímky, stejně jako zatížení za jízdy) je v otočené poloze nadměrné a celé oko kolem krku vidle se začně roztahovat.

              Pak jsem jej otočil, narval kolem krku pásek z plechovky od piva, hlavovku zalepil loctitem a zase to drží jako dřív.

              Nové představce (upnutí metodou stahování objímky) tenhle problém nemají, bohužel jsou jen v OS velikosti …

              Tož tak.

              Ahoj, Martin

              0 0
    • Extremist  

      Nic se nevyvakla…

      0 0
      • JMT  

        maz dukaz, zkusenosti ?

        0 0
        • Extremist  

          Jaky potrebujes dukaz? Pokud je dobre udelany, tak se nevyvakla. Pokud je to krap, tak se ti vyvakla i pri „normalnim“ otoceni.

          0 0
    • Peslezedirou  

      Povolování ježka je možný dokážu si to představit, ale pokud bude předstvec utáhnutej na fest tak by neměl být problém. Možná se z utáhnutí trošku vytáhne, jak píše. Tak se tam prostě narve plechovka od pivka a je to.

      0 0
      • JMT  

        Martinez ho ma taky opacne :-) Zatim mi teda pride, ze tomu bud martin daval nehoraznej kotel(megadropy na predek) nebo blbej kus…

        0 0
        • MartinXC  

          První ne, druhé nemůžu ani potvrdit, ani vyvrátit (po koupi jsem ho neměřil). Nicméně když byl nový, při nasazování šel velmi přesně na krk vidle a dotahoval jsem tak, že byly oba segmenty na svých stranách slícované s povchem oka představce a pohledem do obvodové štěrbiny nebylo vidět na krk vidle. Teď (i s kusem Schlossgolda to aby nevaklal na krku vidle :-) jsou oba segmenty cca 1,5mm uvnitř pod úrovní povrchu a v části obvodové spáry u rámu je vidět krk vidle.

          Podobnou věc jsem zažil i s WCS představcem, kdy se při utahování časem obě strany naříznutí oka vzájemně dotýkaly.

          Kdo nevěří, ať sem běží ;-)

          0 0
          • Peslezedirou  

            Tfujjjj to pifkoooo, Plznička by byla lepší! Stejnou zkušenost mám u Pellsu alá Ritchey WCS.......snad to ještě tuhle sezonu vydrží a pak bude něco jiného :)

            0 0
    • raceface  

      Já s tim jezdil celkem dlouho a žádnej problém, pak sem ho jezdil i otočenej nahoru a choval se uplně stejně…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.