• BiSon

    Ahoj, mozna vzhledem k pocasi trosku pozde, ale presto – vozite nekdo kombinaci kukly a bryli? Ja jsem pred nedavnem uvazoval, ze bych si jednu koupil, ale mlzeni skel me prozatim odradilo. Da se to nejak resit nebo mam na vyber bud zimu nebo jizdu poslepu?

    0 0
    • defenger  

      Ahoj. Ve velké zimě vozím kuklu Kama a brýle mlží. V malé zimě vozím podpřilbovou čapku a obličejovou masku z WS a brýle se mlží taky. Tak nevím…spíš riskuju bez brýlí.

      0 0
    • DyEm  

      kuklu vozím pravidelně + sluneční:) brýle, žádné mlžení dokud jedu. Kukla je super, akorát si ji nezapoměň zdělat, když jdeš nakupovat :)

      0 0
      • BiSon  

        Pravda, ja to zkousel jenom v obchode, ale v momente kdy jsem do kukly strcil i nos, tak jsem prakticky prestal videt. Proto se ptam, at pak slozite nemusim obevovat ameriku :-)

        0 0
        • Paja  

          Jak s neprofukovou maskou, tak s takovym tim fleecovym „tunelem“ na krk pokud schovam i nos, bryle se mlzi moc, pokud je nos venku, mlzi se malo, za jizdy v pohode. V takove kose, abych musel mit schovany i nos na kole nevydrzim z jinych duvodu (zmrzly ruce, nohy), na sjezdovkach je to horsi, tam nevim jak to vyresit (leda, dolu nos ven, nahoru schovat)

          0 0
    • SELMIRA  

      jojo, to se mlží prostě musíš mýt svý trasy najetý :o))) ale belbý je, když se vyskytne nějaká změna třeba běžkař na cestě nebo tak :o))) anebo si mej brejle něčim proti mlžení jsem se tuhle zimu divila, že nějak moc vidim a pak jsem si vzpomněla, že mam brejle vyleštěný novym přípravkem na okna a zrcadla. Kouknu se doma, jaxe to nazývá.

      0 0
      • BiSon  

        no jo, jenomze kdyz ja dokazu bryle neuveritelne zapatlat behem velice kratke doby… ale kazda pomoc dobra :-)

        Trasy najety? ja to chcu spis na bezky a trasu si mnohdy proslapavame sami :-)

        0 0
    • rasto  

      ahoj, vozim (nad –5) moira kuklu. uz to mam tak vychytanou polohu, ze nemlzim :-) ale kdyz zastavim, tak s kuklou mlzim vzdy. ale rychle se to odmlzi :-)

      0 0
      • BiSon  

        prave o moira kukle jsem uvazoval nejvic. Kterou z nich mas?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.