• Jogador

    Všimli ste si, že dřív ste si objendali něco na internetu a do dvou dnů jste to měli doma, a ted to máte nejdřív za týden stim, že maj plno objednávek? Taky ceny šli slušně dolu, pěkně se předhánějí. Taky čekáte dlouho, a nemůžete se dočkat?

    0 0
    • enjoy  

      je fakt ze nektery shopy jsou takovy.. sichrujou se tak aby nemeli povest jako akcebike.cz ale libi se mi jak kolikrat informuji mailem o stavu objednavky atd.. ale u shopu kde jsi schopnej si to prevzit osobne je to jiny,ty muzes docela slusne buzerovat aby sebou mrskli:-)

      0 0
      • Jogador  

        Jo, s kolokrámu vždycky volaj, chvilku po objednávce a než mi to poslali, na kupkolo mi píšou přes icq, a u tech ostatních jako velotrade a koloshop mi nic nepsali, ale zase jsme to měl do třetího dne doma:)

        0 0
      • pavelr  

        Jakou pověst má akcebike?

        0 0
        • divinol  

          taky bych se přidal s otázkou na Akcebike…koukal jsem ,že tam maji ted spoustu bot za dobry ceny.....dá se proto i v Praze dojet.....nakupoval jsem u Velotrade,Mystic bike,Trinity,do­bry,u Bikesto­re chvilku trvala vidle ale jinak brzdy a pár věcí dobrý,myslim,ze nejlepsi je kdyz je to mozne vyzvednout osobne......ted shanim boty a to asi nebudu riskovat pres net…

          0 0
        • Jogador  

          Projdi si historii, pár lidí ( většina co tam nakupovlal) máj špatnou zkušenost, ale já tam vždy kupoval na místě, a to jde, ale s posíláním měli probklemi.

          0 0
          • sis  

            me nepomohlo ani kdyz jsem si tam osobne dosel:-/ (prodejna v Brne)

            0 0
            • wlk  

              akcebike je shop, kterej nemá snad jedinýho spokojenýho zákazníka.

              0 0
              • wlk  

                a proč to říkám tobě sakra, sem se uťukl..

                0 0
                • Jogador  

                  Třeba ho to zajímá:)

                  0 0
                  • wlk  

                    asi moc ne :-( no nic du chrčet, su tak unavenej, že asi vyjímečně odrbu hygienu :-))) a doufám, že mě bude zdát o tom, jak jezdím někde na bajku, já se asi pos…radostí, až na něj sednu a pořádně se projedu!!!

                    0 0
                  • wlk  

                    jé, koukám, že máš crossridy, jezdils je už? já je taky pořídil, ale zatím čekají v teple a pokoji,tak mě zajímají praktický zkušenosti, jaký jsou??

                    0 0
                    • Jogador  

                      No, mám na nich asi 100 km, a už zas kolu chybí vidle a kliky, ale už ve čt by to vše mělo být. Zatim jsou v poho, drží, ale jak je led, tak to moc nepouštim, takže zatim by to asi vydrželi všechny kola, navíc vážim jen 70 kg. Ale jedou pěkně, a tuhý jsou dost

                      0 0
              • Manas  

                Me ma. Viz moje kolo. Jamis za 24k byla vyborna koupe.

                0 0
      • Palec_82  

        Momentlně, mám už třetí týden objednávku na Bikezone a nejsou schopni mi ani opovědět na mail, jsem dosti nespokojen.

        0 0
        • Palec_82  

          Zapoměl jsem dodat, že jsem tam minulé úterý volal a prej akorát to balíme a zítra (tzn. středa 15.2)posíláme. Dodnes nic ani odpověď na mail. Nemyslím že by Česká pošta byla až takhle pomalá :-/

          0 0
          • RomanH  

            S BikeZone mam podobne zkusenosti. Pekne udelane stranky, ale ve vyberu zbozi maji i to, co nejsou schopni (nebo alespon v rychle dobe) sehnat.

            Prvni nakup u nich byla sedlovak Woodmann – cekal jsem na ni v loni 2 mesice (pry chyba dovozce), budiz. Nicmene komunikace s nima byla hrozna – zadny informacni emaily, a jen obcas odpovedli na muj.

            Dorazilo me, kdyz jsem byl na podzim primo u nich a chtel jsem si koupit BigJima 2.25 v kevralu. Prodavac se me ptal na cenu (rikal jsem, ze na netu bylo neco okolo 650 Kc). Byl jsem upozornen, ze to je za OEM a ze momentalne maji na sklade pouze plast v krabici za 990 Kc. OEM ze mi objednaji do tri dnu (pry se krome te krabice v nicem nelisi). Prvne jsem zkusil, at mi vyndaji plast z krabice a daji mi jej za tech 650 a za tri dny strci do krabice ten novej, ale to pry nejde. Tak jsem si rekl, ze pockam, a ze se tam stavim za tri dny. Po tydnu mi bylo zdeleno, ze dany plast (OEM i standart) bude az na jare (pritom je to vzorek do sracek…).

            0 0
            • Palec_82  

              Já čekám na představec Woodman 105mm, říkal že těch mají dost že jsou nejprodávanější. Pak už to vůbec nechápu. Jinak stránky fakt pěkný, zboží za slušný ceny a i zajímavé věci, ale tím to asi končí.

              0 0
            • alexej  

              Já bych asi 2 měsíce čekat nevydržel a po tejdnu bych jim volal ,,depa že to je?´´ a řek bych že počkam ještě tejden a pak už to nechci!!

              0 0
              • RomanH  

                Jo, jenze ja jsem chtel ALU hokejku (karbonu neverim) o prumeru 31.8, a v tu dobu krome PELLSE (ktereho jsem nechtel a obcas ma problemy se zamkem) nic nebylo. A toho Woodmana nemeli po cele CR. To bych jim ani tak nezazlival, jako spatnou komunikaci (pak uz jsem s dovozce komunikoval radeji sam).

                Na druhou stranu, tesne pred tim, nez to dodali, jsem objevil dovozce v Nemecku – vyslo by to vcetne postovneho zhruba na stejno. Kdybych vedel, ze to bude trvat tak dlouho, tak bych to objednal tam. Docela me to zklamalo, protoze s ostatnimi e-shopy mam vyborne zkusenosti (Koloshop, BikeStore, Trinity, VIVA, …) Vzdy bezvadna komunikace, rychlost dodani.

                0 0
                • MartinXC  

                  Woodmana umí dobře dodat v Brně Šírer.

                  BTW – pokud se jedná o objednávání na netu nejen v ČR, do každé objednávky píšu můj termín dodání a vážu na něj platnost objednávky. Po termínu už na to neberu ohled a objednávám jinde – v ČR to často ale nemá smysl – prodejci nemají, protože distributor nemá.

                  0 0
          • fousmen  

            ja si treba o prazdninach nechal posilat z jinyho eshopu kliky a triko, ceska posta balik prevzala, poslala, ale nikdy nedorucila.. proste zmizel.. ((-:

            0 0
          • Al_Bunda  

            Hele me posilali z Prahy do Mlade Boleslavi balicek a vedel jsem ze byl podany na poste. Mel jsem dokonce i podaci cislo a po trech dnech jsem to nevydrzel a sel na postu. Tam mi rekli ze to z Prahy k nam trva i tyden je to asi 55 km. Tak u Ces. posty bych se nedivil nicemu. Ale pani u prepazky byla ochotna a podivala se do pocitace a zjistila ze to uz na poste je, ale jak sama rikala je to jeste na aute. Byl jsem tam v patek odpoledne a podle ni by to dorucili tak nejdrive v pondeli, ale spis v utery. Ale dosla mi pro to a byl jsem spokojeny. Potom si nech neco poslat. Tolik moje skusenost s Ceskou postou.

            0 0
            • Jogador  

              Tak hlevně že to došlo, jiank já si už taky chodim na poštu sám, nebo jim volám, protože u náís bych se toho nedočkal, a to upozornuji, že jsem s Prahy, a i tady nejezdí:(

              0 0
              • VencaV1  

                To me, i kdyz jsem, doma vzdyckyhodej do schranky listek, ze byl barak uzamcen a ze si mam balik vyzvednout na poste. Akorat mi pokazdy vrta hlavou, jak se ten listek do ty schranky za zamcenejma dverma dostal. :)

                0 0
            • lubos  

              Sranda, me chodi z Cech na Slovensko postou tak do 5 dnu max.

              0 0
              • djano  

                To ano, ale takmer za cenu spiatocneho cestovneho Praha-BA autobusom !

                0 0
                • lubos  

                  250 Cz ? Jenom tolik to stoji ? Hmm. Jinak kdyz koupis za vic, tak obvykle je to zdarma. Treba jsem tam neco kupoval … pres PPL , trvalo to den, doruceni primo ke mne.

                  Jinak zajimava vec … ted jsem kupoval karbonovu sedlovku Trigon (vyborna cena, vypada dobre, plne karbonova, vyborna vaha) v cykloprofi.cz, objednal jsem to v uteri, na poste jsem to mel ve stvrtek . A slo to pres Cesko/Slovenou Postu. Fakt nechapu :D

                  0 0
                  • djano  

                    Myslim spiatocne cestovne poslednych rokov, nie pred '89. Inak postovne celkom je : cca 300 CZK + 150/245 SKK (pri platbe na adresu 150, na ucet 245).

                    0 0
                    • lubos  

                      Ja som platil 250,– Cz. Na dobierku. Nic viac. V jednom pripade som neplatil vobec ziadne postovne.

                      0 0
                      • djano  

                        No ale mne to prislo platit ako poukaz cez EuroGiro… Tych 250 CZK prislo raz aj mne, potom viac.

                        0 0
                        • lubos  

                          Hmm, mozno som si to pomylil s knizkami. Tam mi uctuju 240,– Cz za dobierku na Slovensko. Koloshop to ma 350,– do 5000, do 8000,– je 250,nad je zdarma. Tie dalsie uz neviem kolko uctuju.

                          0 0
          • CZiko  

            no já tam kupoval pumpu… nejdřív nic, tak jsem tam zavolal, řekli mi, že ji neměli na skladě a další den jí pošle – a pak opravdu přišla…

            0 0
        • Twisp  

          objednaval sem bryle, asi pred tydnem. Zatim se nikdo neozval. S takovym to pristupem k zakaznikovi se muzou jit zahrabat. Byla to moje prvni a posledni objednavka na tomhle shopul.

          0 0
    • Orbis  

      nevím jak u jiných, ale Bikestore pošle mejl s kopií on-line objednávky, pak ještě, že to odesílají no a nejlepší je mail s linkem na balík České pošty, kde můžu sledovat kde se nachází. Sice bylo malé zdržení než to odeslali, ale jinak sem to měl druhý den:-)

      0 0
    • pegal  

      .. vono nejlepsi je asi nakupovat v kamenaku .. hned si to odneses a nemas uz s tim zadny starosti a i v tom kamenaku maji vicemene stejnej sortiment jako v e-shopu .. cena ikdyz je trochu vyssi, tak se da domluvit ..

      .. ted ve stredu jsem byl v Praze .. zastavil jsem se u Sterby a koupil si tyhle silnicni tretry www.nassa.cz/…BlueBlue.jpg

      ofiko cena 6.750,– a nechal mi je za 6.500,– .. levnejc je nikde nemaji ..

      0 0
      • Páník  

        u nas jsem v kamenaku usmlouval Splice za 4.300,– + namontovani + serizeni bajku na novou sezonu (perfektne)= 4.800,– = nemam potrebu kupovat na e-shopu

        0 0
        • Jenda  

          jo taky jsem driv nakupoval u znamych v kamenaku – dostal jsem slusnou cenu jenze ne vzdy s dokladem no a kdyz se vec po… tak sice se to vzdycky nejak udelalo jenze jsem si pripadal tak nejak blbe. Radsi nakupuju na netu kde nemam na prodejce zadny osobni vazby. Kazdopadne se ale drzim zasady, ze pokud neco potrebuju zkusit v kamenaku tak to taky v kamenaku koupim

          0 0
      • HoK  

        To teda čumím, protože tam mají s výjimkou kol a časopisů všechno dražší než je doporučená prodejní cena. Možná se jedná o loňskou várku, protože už měsíc čekám na Geniusy č.46 a letos prý ještě zboží od Nassa nebylo.

        0 0
    • alexej  

      já jsem nakupoval na koloshopu,bag­bike,zemebajku! Nejlepší ceny má asi koloshop ,ale nemá taky vše!! Tak že přehazku,kotou­če,kazetu a ráfky mám od koloshopu s tím,že poprvé mi poslali na místo mavic xc 717 DISC mavic xc 717,ale na v-brzdy,hned sem zavolal a poslal je zpět a do 3dnů to napravili!! Ale s balením těch věcí se moc nepářou.

      • komunikace super,pošlou e-mail a při telefonátu taky super

      Zemebajku-přesmykač,kli­ky,náby vše bez problémů super zabaleno!

      • komunikace pošlou e-mail, ostatní není za potřebí taky super

      Bagbike-pláště

      • komunikace e-mail,talefonát v pohodě volali a musel jsem na místo maxis swampthing vzít medusu proto že v kevlaru už swamp neni a asi nebude!
      • zabaleno super

      TAK ŽE JÁ JSEM ZATÍM SPOKOJEN S E-SHOPY

      0 0
    • panacea1  

      po vlastní zkušenosti mohu doporučit www.trinnity.cz , rychlost, kvalitní zabalení balíku..dobrý ceny a slevy při dalších objednávkách, maj službu, kde vidíte jak se vaše objednávka vyřizuje, nebo už byla odeslána…1A+…

      0 0
      • Jogador  

        Tak tudle cenu má už asi každý e-shop:) Kdy vim jestli už je přijatá, vyřizuje, odeslaná:) Ale ti menchci říct že trinnity neni fajn, je:)

        0 0
    • VencaV1  

      Kdyz jsem si naposled kupoval kliky, tak me az zaskocilo, ze jsem je mel druhej den doma. Jsem si ani nestih vybrat penize.

      0 0
    • OCG  

      No ja ted kupoval vlastovky Amoeba na www.kupkolo.cz, prislo to rychle a na email mi chodily zpravy o stavu objednavky vcetne evidencniho cisla baliku. Zabalene to sice bylo nic moc, nacpanejch par papiru v krabici, ale co uz… Spis me zarazilo, ze jsem si objednaval karbonovy typ X-MHB 196 (tak je to aspon prezentovano na webu), ale pan Milan Kuk mi racil poslat typ HB-M112, coz je kombinace hliniku a karbonu (no ten karbon je tam spis na efekt). Hned ten den, kdy jsem riditka dostal a zjistil rozdil mezi skutecne dodanym zbozim a tim, co jsem si objednal (a ktere bylo i uvedeno na fakture), jsem panu Kukovi psal na mobil, at se ozve. Je to uz 5 dni a pan Kuk se neobtezoval… Tak nevim. Moje prvni zkusenost s e-shopem, a mam uprimne receno pocit, ze si radsi priplatim v kamennem obchode, kde nebudu kupovat zajice v pytli. Kazdopadne kupkolo.cz uz asi ne.

      0 0
      • goofy  

        A co tak zkusit na ten mobil zavolat? Chyba se muze stat, a psanim sms na mobil mi prijde takove hodne alibisticke. To uz bych radeji poslal mail.

        0 0
        • OCG  

          Jezis, normalni zpusob komunikace, ne? Stacilo, aby napsal sms, at mu napisu email… Ale on nic. Puvodne jsem ty riditka mel objednany u Dream Bike tady v Brne a komunikoval jsem s nima jen pres sms, teda pokud sem tam rovnou nezasel. Co je na sms divnyho?

          0 0
          • TinkTink  

            Jak pro koho normalni…mne to rozhodne normalni neprijde…kdyz kontaktuju normalni obchod, tak me ani nenapadne jim poslat SMS, protoze je to dle meho nazoru nejhorsi zpusob – maximalne ze tam zavolam a SMSkou jim poslu adresu (tento zpusob mam nejradej hned po mailu…)

            0 0
            • Extremist  

              Presne tak! Miluju bolavce, kteri mi napisi, at jim zavolam. Ja osobne na podobne sms taky nereaguju. :-(((

              0 0
              • TinkTink  

                Ja pouze pokud je to fakt nutny…ono se to neda…takhle muze poslat SMS 50 lidi denne a clovek by nedelal nic jinyho…

                0 0
      • TinkTink  

        Psat na mobil rozhodne NE – ztrata casu – volat.

        0 0
      • Jogador  

        Já mám s kupkolo zatim kladné zkušenosti. ale uvidim, jak mi teď dojde balík:) ¨Každopídně, já bych to taky sms neřešil…

        0 0
      • Vision  

        Si dovolím reagovat, na SMS nějaká přišla, o půl jedné ráno, nevadí ještě jsem pracoval. Sem si říkal „si dělá srandu“ si budeme smskovat, no co… Přišla z jednoho čísla prezentovat ho tu nebudu ať zavolám na jiné to tam taky bylo. Už nevím jestli ráno či odpoledne jsem na to číslo volal někdo to položil tak jsem si říkal ok se ozve… už nevím zda se to dořešilo přes mail nebo icq ale určitě se to „nehodilo“ za hlavu. A je to domluvené tak, že Vám pošleme ty správné, na tom jsme se domluvili . tak Na faktuře to sedí nejspíše se někdo přehmátl ve skladu, pokud si pamatuji řídítka se dodávají v pytli a ne vždy je čas to vše rozdělat překontrolovat… Cena na skladě je stejná jak u modelu s vložkou Al tak bez, určitě to nebylo, že by se někdo chtěl obohatit prostě chyba která je jednoznačně na naší straně. Zodpovědnost bereme na sebe. Spíš mě teď zaráží, že ten model co jste údajně dostal na skladě vůbec nemají, je možné že mají bordel v značení ale mají tam X-MHB03 , X-MHB196 přičemž oboje stojí stejně a jedny jsou s a druhé bez Al vložky. Každopádně mě to mrzí co nadělám mám kuli tomu seřvat paní na skladě ? nebo za to muže ten co jim dělal popisky ? Sem to teď našel jste to 26.02.2006 09:11:49 napsal na bike-forum.cz jak nekomunikuji a až 26. února 2006 15:45 jste poslal na info@kupkolo.cz mail že jsme to popletli… pro příště mail hned…

        0 0
        • OCG  

          Jo jo, chyba je i na me strane, omlouvam se. Psal jsem tu sms od pritelkyne a uvedl jsem tam moje cislo. Myslel jsem si, ze to bude stacit. Pak jsem sem napsal tenhle odkaz a par lidi me nahlodalo k tomu, ze jsem napsal email. Po emailu uz bylo vsechno v pohode. Jeste jednou se omlouvam, mel jsem volat nebo rovnou psat email. Urcite to ovsem nebylo s cilem poskodit povest www.kupkolo.cz. Takze se, Milane, jeste jednou omlouvam, chyba byla i na me strane :o)

          0 0
        • OCG  

          To oznaceni modelu, co jsem napsal jak sem, tak Vam do emailu je presne okopirovane z toho, co je napsano na tech riditkach. Co se nekomunikace tyce, vsechno jsem uz osvetlil. Chyba byla na obou stranach, bezesporu se to vsechno vyresi k oboustranne spokojenosti :o)

          0 0
        • TinkTink  

          Souhlas…SMSky pro toto rozhodne NE.

          0 0
      • pegal  

        .. a mas to ty OCGoku ..

        0 0
      • Jogador  

        Tak mě dneska došla zásilka s kupkolo, sice o den později, ale zato kupkolo nemohlo, prostě zas pošta, ale došlo vše v poho, dobře zabalený a funční, i s návodem, jen škoda, že né v češtině, ale on snad ani nevyšel v češtině:) Nebo někdo máte návod na RS TORA RECON REVELATION REBA v češtině?

        0 0
        • pos3k  

          ty tomu snad nerozumis? :o)) no mam za to ze ani nevyjde, pokude se nenajde dobra duse na oficialni preklad (tzn. ne hodit text do translatoru a tisknout :-)

          0 0
          • Jogador  

            Z cyklo žitný mi v září lonského roku odpověděli na tento dotaz, že návody v češtině budou, a že budou u nich ke stažení nebo tak něco, no a skutek utek:)

            0 0
            • pavelr  

              Tohle mi říkali už před dvěma rokama, od tý doby se jejich stránky vůbec nezměnily.

              0 0
        • enjoy  

          nesmiruj se s nedodrzovanim zakonu… ikdyz:-),co ti asi tak zbyva?:-))

          0 0
          • Fuki  

            koupil jsem si Toru na Koloshopu a přišel mi origoš záručák, český manuál, samolepa Rock Shox. Asi proto je Koloshop servisní centrum RockShoxu.

            0 0
    • brantec  

      Ja sem si v pondeli objednal par veci z bagbike.cz a v utery dopoledne mi psal borec sms, kde me zastihne, no a protoze sem mel na odpoledne, tak mi balik privezl az pod nos primo do prace:) Nejvyssi spokojenost uplne se vsim, prijde mně ze bagbike ma hodne dobry ceny a navic takovy rychly vyrizeni objednavky vcetne toho dovozu..to sem ani necekal. a jeste jeden postreh: kamos si tam objednaval nejaky turisticky tretry shimano, nasel je v nejakym zapadlym e-shopu asi o 300,– levnejsi, a protoze tam funguje sluzba Domluvte si nejlepší cenu!, tak nevahal, napsal jim odkaz a dostal tretry jeste o 1% levneji nez v tom druhym shopu. Tretry mu prisly o cilo mensi, poslal je zpatky a do tri dnu mel doma novy, ktery mu padnou:)

      0 0
      • TinkTink  

        Tak to je fakt super :o) Cely 1%? :o)

        0 0
      • VencaV1  

        No me volal uz asi pul hodiny po tom co jsem si tam objednal kliky s informacema k jejich montazi. :) A druhej den byli doma. Tim se u me zaradil nekam na uroven bikestore, ktery doposud bylo mezi ishopama ktery jsem zkousel bezkonkurencnni.

        0 0
        • mechanik  

          Máš od něho ty Race Face kliky?

          0 0
          • VencaV1  

            Mam.

            0 0
            • mechanik  

              Já taky:-))a kazetu PG 990, páčky X-9, sedlovku FSA carbon. Ještě uvažuju o přehazce X-0 a pedálech Time Atac XS.

              0 0
              • VencaV1  

                Tak ja mam v merku tu kazetu 990, pedaly asi atac xs carbon – protoze jsou cerny. :) Packy a prehazku mam ted X.7, takze na packy X.9 si asi pockam na rocnik 2007, to ma bejt to samy jako X.0 jenom bez karbonu (anebo to nevydrzim a koupim si ty X.0), prehazka X.0 casem asi taky bude. A na tu sedlovku FSA se jeste musim podivat. :)

                0 0
                • VencaV1  

                  Je hele ta sedlovka by se mi taky hodila, aspon rozmerama. :) Akorat ja bych asi radsi nejakou monocoque, nebo jak se to pise. Ale ceny ma fakt dobry.

                  0 0
      • slavekRM  

        Taky podporuji, já obědnával celkem třikrát a dodací lhůta byla 3dny, týden a dva týdny. Ty delší lhůty byly způsobené tím, že jsem si navymýšlel věci, které neměli v nabídce. Nejvíc mě potěšili, sdělením, že po koupi ráfků a náb je zapletení kol v ceně.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.