• Black raider

    Zdravím hele měl bych dotaz co říkáte na vidli RS Psilo SL z roku 2004 s Lock-Outem? je to dobrá vidle?

    0 0
    • les  

      Mám Psylo xc,vozím ji na 100mm.- je to bezproblémová žehlička. Jaká je na tom sl cena?

      0 0
    • miki  

      Já koupil psylo SL 2004 na E-bay za 110 eur opravdu lehce jetá.

      0 0
    • Meesha  

      mam model tusim 2002. Behalo uplne v poho a bezproblemove, ale na podzim se zacala nejak sr*at. Vydrely se nohy, ale furt chodila luxusne a pak se zacala pridrhavat. Do servisu ji davam kazdej rok na vymenu oleje atd, ale nikdo s tim nic neudelal. vzdy to prestalo a pak znova. sem technikcej antitalent, takze do toho radsi nelezu… U-turn sem pouzival na zacatku, ted uz to mam na cca 90mm a nehejbu s tim. Vaha kolem 2kg, tuhost tuha.

      0 0
      • Martyss  

        Mažeš těsnící kroužky?…Co jí zkusit dát k Milanovi?

        0 0
        • Meesha  

          Nechci, dik. Nejak to neresim. Mazu a oleje tam je dost. Lezou z toho ted takovy divny sedivy sra*ky jak kdyz se zevnitr rozpousti :-) Ted to ma vlastne takovej „terralogic“. Nehoupe se a az kdyz dostane ranu, tak se rozchodi. :-)) Na jare bude snad nova vidle a tahle pude na zimaka.

          0 0
          • Martyss  

            „terralogic“.­....u nás v čechách tomu říkáme necitlivost..:-) To v zahraničí si vymysleli pojmy jako SPV nebo terralogic, aby mohli udělat ještě jednu řadu na funkčními vidlicemi a vyrazit, tak z lidí ještě více peněž:-)

            0 0
            • les  

              Tak jak psal Martyss,záleží jakej styl preferuješ.Na chrtění Sid a na maratonky a pohodové poježdění spíš toho Recona.Já mám na druhém kole starej Sid sl.Jezdit se na tom samozřejmě dá,ale podle toho Psyla je to znouzecnost:-)Být tebou šel bych do toho Recona.

              0 0
    • kesu  

      hele ja mam psylo sl z roku 2002 a az na to ze jsem nechal vymenit pouzdra za delsi kvuli vaklu(cca 1000kc dohromady) tak je ta vidle naprosto bezproblemova,ale rok 2004 uz je ma dlouhy uz od vyroby takze neni problem.Pokud by byla nova za tu cenu bral bych ji hned pokud by byla jeta tak bych zvazil koupit za desitku nekde na netu revelationa,nabidne stejnou ne li lepsi funkci a bude nova.

      0 0
    • jecnak  

      Na FR to, ac tvrdi RS opak, neni. Pri trochu tvrdsim zachazeni se muse urvat tlumici pistek. Zalezi na rocniku, 2004 jsem nezkoumal, ale myslim, ze je shodna vevnitr s Dukem. Minimalne rocnik 2002 bylo totez vcetne pouzder.

      Pri odpovidajici pouziti (XC, maratony a lehky FR) mi prijde jako dobra volba, zvlast pokud ti nevadi vaha a chces vic zdvihu.

      0 0
      • kesu  

        presne neni to vidle na FR ale pokud na ni nebudes skakat myslim tim nad rekneme 60cm na placku tak to vydrzi uplne v pohode.Jo a jeste ty tlumici pistky pokud vim byly problemovy na psylu XC ktery je shodny s dukem ale SL a race ma tlumeni podobny TPC ktery tendle problem snad nema.

        0 0
      • vlk  

        jo jo duky i psyla měly před 2003 takové umělohmotné pístky co se rády při tvrdých dopadech urvávali. Duke 2003 a novější mají pístky už jiné, tam se to neděje. Novější psyla jsem osobně neviděl, předpokládám, že i tam ale došlo k inovaci.

        0 0
    • davidak  

      Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jak je to s pružinama v psylech SL 03, U-Turn, Lock. Mám možnost jednu takovou koupit, ale má pružinu na 63–72kg (já mám 80kg) takže by to asi chtělo výměnu. No a zajímá mě, jaká by to pak byla eště investice.

      0 0
      • kesu  

        v psylu je jen jedna,podle myho je dovozce (cyklozitny)ma.cena byla nekde tusim mezi 6–8stovkama.jinak psylo Sl je super vidle na kterou vzpominam v dobrym.Nicmene si dobre prohlidni v jakym je stavu a hlavne prohlidni futra-ta moje mela porad vakl:(.a kdyby nahodou zitnej nemel zavolej bikelive ty mivali na psyla vsecko

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.