• Janes

    Ahoj borci,už delší dobu Vaše fórum sleduju,tak věřím,že se nějaká dobrá duše najde.Včera jsem se při návratu z práce parádně vysypal při odbočování na zkryté ledové plotně.Při pohledu na obutí mého kola mě napadla,jestli neexistuje nějaká obdoba zimních pneu jako pro auta,nebo jestli nemáte tip na nějaké Vaše osvědčené pneu.Jezdím na normálním treku každý den do práce(pár kiláků)a na tomhle je to fakt o hubu(alespoň v našem městě).Dík za každou radu,padat sice po těch letech docela umím,ale… Big Ben

    0 0
    • fousac  

      pouze zima(mraz) – cokoliv snih – vysoky ridky spunty led – neco s oceli (hreby)

      vic nevymyslis..

      0 0
    • enjoy  

      jediny co me znatelne pomohlo v zimnich podminkach,spis na snehu nez na ledu,bylo nahustit tak na cca 25psi. v terenu parada ale na silnici to uplne lepi.myslim ale ze tech par kilaku bys to prezil. na podhustenym racing raplphovi vyjedes mnohem vic nez treba na z-maxovi nebo velociraptorovi na 50psi.

      0 0
    • Santus  

      www.semir.cz/www.php?…
      Zdar, tady v tom ksefte meli plaste s hrebama , rozmer na horace a treky, vzorek byl stejnej, cena velice peknych 190kc, znacka" Nokia"Hakkapeliitta -:), vaha dost, vzorek dost jemnej, vhodnejsi na treka (silnicku?) nez na horala, hrebu mene.Ja sem koupil na horaca, ale jeste sem ho nenahodil. Zitra to kdyz tak blesknu a hodim sem , nebo Ti to poslu mejlem.

      0 0
      • Santus  

        tak tady je to foto

        0 0
        • Vojtas  

          no nic moc, prijde mi to naprd, hrebu poskromnu, tak max 50 , typuju 40, sou spatne umisteny, zabere ti to moc pozde, leda bys to jezdil hodne podhusteny, vzorek se bude v tomhle pocasi hodne zanaset,

          0 0
          • Santus  

            Tezko rict, nemam to vyzkouseny, ale myslim ze i kdyz sou ty hreby az na boku, tak jak tu pneu zatizis(i s vysokym tlakem), tak se ti rozplacne a v pohode budou hreby v kontaktu ze zemi. Ono staci kdyz budou dva hreby na ledu, tak ti to neujede.
            Jinak se to nezda, ale je jich 32 na kazde strane, takze cekem 64ks a jsou cikcak, je to pocet na rozmeru 26 na 28 to muze byt jiny. Myslim ze na silnicu, kdyz je namraza tak ten vzorek je dobrej.

            0 0
            • vlk  

              hřebů je tam, fakt moc málo. Navíc když je jich méně tak se ještě rychleji ojedou na asfalte. Podle mě k nepoužití- k ničemu.

              0 0
    • RomanH  

      Ja jsem ted o vikendu opet musel smeknout pred Maxxis Meduza. Sice u nas prodavana kevralova verze ma tvrdost 70 (prito se vyrabi i v 62, ale nedovazi se do CR), ale tento plast ma suprove vyresene bocni spunty, ktere te podrzi i v naklonu. Jen je problem s ledem, ale tam Ti krome hrebu nepomuze ani sebevice podhusteny plast.

      0 0
      • mastihuba  

        Jsem se teď o víkendu přesvědčil, že je to celkem fuk, poněvač sem si u Mušky lehnul i s drapákama. :)

        0 0
        • RomanH  

          Ja jsem ted o vikendu stihl vzdy slapnout na zem chvili pred padem – sesikmena ledova pesina

          0 0
          • mastihuba  

            Sem to stihnul taky, ale moc mi to nepomohlo, protože mi v zápětí podjela ta opírací noha.

            0 0
    • pavlicek  

      Na lede opravdu funguji jen hroty. Plaste s nima jsou ale dost tezky, takze je to dobry, teda primo skvely, kdyz vis, ze budes jezdit hlavne po lede. Me by se docela libilo, kdyby se delaly nejaky plaste, kde by v behounu byly zality drobny piskovy zrnka nebo neco podobnyho. Zkratka, neco na pomerne normalni jezdeni s tim, ze to trochu podrzi i na tom cistym lede. O nicem takovym ale nevim.

      0 0
      • MartinXC  

        Nebo instalovat nad přední kolo pytlík písek s remote ovládáním na řidítka :-)

        0 0
        • Janes  

          Díky chlapi za rady,fakt je,že mě překvapilo,že výrobci na obyčejný kolaře ,co jezdí každodenně na kole (třeba i jen do práce)vůbec nemyslí.Ty hřeby jsou bohužel nepraktický.Jeden den sucho,druhej náledí,to bych se upřezouval.Jedině dvě kola a to už bych do garáže nenarval(i tak mám silničku u stropu).Zdar,Big Be­n.

          0 0
    • VencaV1  

      Me se ted osvedcili Hutchinson Bulldog 2.3 tubeless ve verzi medium rebound 25% ty drzej snad i na lede. Ale na treka to teda neni. :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.