• rich

    pri kupe FOX TALAS som bojoval ci potrebujem RLC alebo staci R. Zvitazil u mna jednoduchsi model (mozno aj vdaka tomu bez problemov), nakolko lock nepotrebujem a ladenie utlmu kompresie mi prislo zbytocne. Avsak vidlica sa rada pusta do zdvihu pri brzdeni a huzevnatejsom slapani v stoji. Najma pri tom brzdeni to niekedy prekvapi :-) Ciastocne som to odstranil zvysenim tlaku, ale utrpela citlivost. Pomoze tento jav eliminovat utlm kompresie bez straty citlivosti? Len dodam, ze patronu RLC mozem kupit za cca 2.500, podla cyklosvec praca tak za 500Kc. Tak ci tak pojde na sezonu udrzbu. Zase nepotrebujem mat na vidlicke o kolecko viac aby som bol frajer :-D a vyhodit prachy do luftu.

    0 0
    • rich  

      trosku to popostrcim :-) ma niekto skusenost s oboma „systemami R a RLC“ v praxi?

      0 0
    • Peslezedirou  

      Docela ti to pomůže a citlivost se ti určitě zhorší hlavně na malé nerovnosti, střední a větší no problem. To budeš mít hezký, už vzádu máš takovej bazmek, kterej ti už takle dělá z fulla podivný HT 130. Měl sis spíš koupit fulla 100/100 a bylo by po problému. Vyhodil bych tu věc ze zádu a užíval si parádního endura. Prostě bych to tam necpal.

      0 0
      • rich  

        kolkokrat si sa previezol na biku s tym bazmekom – mimo epicu? :-) na HT sa vozim uz celu zimu a 1000× full s bazmekom ako hardtailtras. kazdopadne by som sa tiez priklanal k povodnemu jednoduchemu utlmu. skor ma zaujimalo ci nebude 99 odpovedi jednoznacne pre :-)

        0 0
        • Peslezedirou  

          Je mi to šumák, aď každej jezdí na čem chce :o) Zadní stavba se s tím prostě chová jinak, jel jsem na epicu a na anduru od spešlu, ale právě bez toho bazmektu. Prostě mi přijde, že je třeba swinger mnohem citlivější a přesto kolo solidně uhání. V zádu si to nech, ale do předu bych to nedával. Howg :o)

          BTW už jsi prodal rychloupínáky?

          0 0
          • rich  

            ru mam a inak ta hadicka na novych hope je skutocne uzsia. ale chcem tam dat ine, strieborne. a nie je bazmek ako bazmek – bol odladeny na enduro (iny tlmic aj poloha) a ma aj regulovanie citlivosti. takze by som take jednoznacne zavery nepodaval :-)

            0 0
            • Peslezedirou  

              Ok, chápu. Mě se zase líbí když se to podemnou pěkně houpe tak proto tomu říkám bazmekt :o)) Právě mi přišlo, že na tom enduru kde nebyl žádný int. systém se dalo krásně jed, toť vše :o)

              Když jsem kupoval zadní brzdu tak mi v Probike hadičku zase zdarma vyměnili za tu tlustší, aby to pěkně ladilo :o)

              0 0
              • Pá-dlista1  

                Swinger ma SPV, ne?

                0 0
                • Peslezedirou  

                  Protože nejsi telepat a já to výše zmateně napsal tak znova :o). Na enduru od spešlu jsem jel s Foxem No Propedal triad nebo tak nějak. Myslel jsem to tak, že kdyby se na Richovo enduro dal třeba swinger tak bude podle mě o něco cilivější než ten brain. Ale to je fuk.........

                  0 0
        • vratan  

          off topic osobna otazka: nepracuje nejaky tvoj pribuzny v reprostudiu?

          0 0
          • rich  

            urcit nie – aspon o tom neviem, ak sudis podla priezviska :-)

            0 0
            • vratan  

              hej to som myslel. takze to bude nejaky vzdialeny pribuzny…

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.