Suntour XC 75 M Lockout versus něco jiného

9 nepřečtených
  • munro

    Známá si chce koupit Meridu Matts 500, což bych ji celkem schvaloval – je tam ovšem z mýho pohledu jeden problém a to je ta výše zmíněná Suntourka.Co jsem tak vypozoroval od kamaráda, taky je to spíš na těžší váhy. Mám pocit, že pro ženskou by byla lepší třeba Manitou Axel Comp, by? bez zamykání. Cenově to podle mne musí vyjít zhruba nastejno. Jakej je Váš názor? A zároveň se omlouvám za další příspěvek na téma Suntour – už to tady bylo braný zleva zprava.

    0 0
    • ravo  

      Ono taky záleží na tom, jak ta tvoje ženská jezdí, kolik toho najezdí, kolik do ní chceš investovat, ale XCP 75LO pro ní nebude dobrá volba.

      0 0
    • RUMcajs  

      známej tuhle maketu odpružené vidlice má a je z ní VELICE neš?astný. Váží cca 83Kg a když si stoupne do pedálů a zapruží, tak „vidle“ pozvolna zaleze dolů o 4cm a když ji odlehčí tak pomalu vyleze (odhaduju to na 0,5 vteřiny).

      Takže jestli má tvoje přítelkyně nad 100Kg a vozí těžkej ba?oh, je to pro ni dobrá volba.

      Tam kde RST Capa TL chodí cca 1,5–2cm a moje 100mm Marzocchi 3cm se Suntourka hne tak max o 3mm.

      Nechápu proč na tak tvrdou vidli vůbec montujou Lock-out.

      0 0
    • widlicka  

      Axle comp ta asi vyde drahsie ale oplati sa… Nechapem preco zacala montovat tieto vidly na bajky. radsej tam mohla ostat Gila 89mm …

      0 0
    • McBlacky  

      mám ji doma bez locku, a radši vozím pevnou… větší shit než RST

      0 0
      • munro  

        Díky za názory, už je vymalováno. V pátek jsem s ní šel do kšeftu a zjistili jsme, že už ta cena kola se Suntourkou je její překročený limit a nepřipadá v úvahu to měnit za Axela. Hodit tam sixku nebo RST jsem si na triko vzít nechtěl a tak jsem jen doporučil, a? si našetří a vymění to co nejdřív. Tu SR jsem zkoušel v tom kšeftu a měl jsem co dělat, abych ji vůbec zmáčknul..

        0 0
        • lubos  

          No jestli je to skutecne XCP 75LO, tak tu jsem skousel minule taky, a fungovala normalne. V obchode samozrejme.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.