• Fidoo

    Kdo jede? Kdo už jel a poradí nějaký ten tip pro mě i ostatní?

    0 0
    • frof  

      Taky o Decinu uvazuji ty basniku.

      0 0
      • Fidoo  

        no já sem už přihlášenej. Do zejtřka to je za tři kilča, což je hranice která mi příde smysluplná za vyjížďku. 60km bych na sklonku sezóny měl dát:-)

        0 0
        • frof  

          Tak nejak bych to bral i ja na zaver sezony.Uvidime jestli prekecam Kralupaky nebo snad svoji drahou polovicku.Trosku to tam zname kolem Snezniku.Je to tam moc pekny.Smesice sotolinovych cest, pisku a kameni a hezky sjezdy.

          0 0
    • civetta  

      Zvazuju – je to pro me „domaci“ prostredi (kolem chalupy) a jel jsem oba dosavadni rocniky, ale trochu me nastvali tim jak to vyhlasili takhle pozde, zavod ve stredu je „malicko zvlastni“ (tipuju mizivou ucast) + bejva tradicne desny pocasi, takze summa summarum se mi moc nechce – z Prahy na otocku a druhej den do prace strizlivej 8-))) Jo a tip? Precti si tohle – www.mountainbike.cz/clanek.shtml?… lip bych to nenapsal…

      0 0
      • Fidoo  

        No jo – asi tam nebude nějaký extra nával, ale tim líp. Počasí by mohlo vyjít – kosa asi bude ale pršet by nemuselo. „Už to mám zaplacený tak pojedu“ ..... tuhle větu asi pronesu ve středu brzo ráno:-)

        0 0
        • civetta  

          No ja mam tak trochu obavu z toho ze to uplne zrusej…

          0 0
          • Fidoo  

            proč by měli?

            0 0
            • civetta  

              Ja nevim jestli existuje nejaky limit, od kolika ucastniku se to cely rentuje. Ja zatim vidim DVA prihlasene kusy, a to neni mnoho…

              0 0
              • Fidoo  

                to mají tak vždycky – přihlášky mají, ale nacvakaj to tam až nakonec …

                0 0
                • civetta  

                  Doufejme… S potesenim sleduju narust prihlasenych na DEVET 8-))) Ja to zatim vidim tak, ze pockam do uterniho vecera – uvidime na miste.

                  0 0
                  • civetta  

                    32 vcetne starsich zaku – uz se to vyrazne zlepsilo (i kdyz pocasi se naopak kazi) – rozhodnuto: JEDU… 8-))) Krajina krasna, prevyseni (cca 1250) na konec sezony idealni. At ziji Vaclavove! Dorazte!!!

                    0 0
    • civetta  

      Skoro se mi to ani nechce exhumovat, ale prece jenom – jak se vam to libilo? Ja jsem se tam napevno rozhod do budoucna bojkotovat predrazeny maratony. Ta taska, tatranky a podebradka me dostaly.

      0 0
      • Fidoo  

        No jo – musim souhlasit. Přítelkyně se cestou tam neudržela a zaspekulovala „jestlipak bude tričko“ ..... no taky pak koukala na tatranku a na poděbradku jako z jara :-). Šacuju to tak na 40lidí. Tra? je to ale pěkná. Až na to, že v jedné z posledních křizovatek nikdo nestál a ani tam nebylo mlíko, takže sem přijel k cíli z druhé strany – bezva – tak sem to objel a dalo si mě kvůli tomu asi 5 lidí. Klika že se na to seru. Hlavně že sem si zajezdil – vysledek byl stejnak pendrek:-)

        0 0
        • civetta  

          Tos mel pech – ja to tam teda znam jak svy boty, ale podle me jeden z mala plusu byl prave v tom ze vsechny krizovatky byly obsazeny, navic vetsinou hezkejma slecnama. Ja zase kousek po tom prvnim stoupaku pujcoval nejakymu spartanskymu dorostenci imbus (nejtoval retez a nemel moc cim…), takze poradi taky neresim. Trat je pekna, i kdyz jeden ze souperu nadaval na ty kluzky dlazdenky do kopce – mozna tech useku je fakt moc. Pocet startujicich – me to bylo jasny hned… Propagace na nic. Nikdo z mistnich lidi o tom nevedel – letos ani zadny plakaty. Takze ten clanek co jsem na nej daval ten link nahore byl jeste milosrdnej…

          0 0
          • Fidoo  

            Jo jo, toho synka ve fialovým dresu sparty si pamatuju. Něco tam kutil, ale vypadal že pomoc nepotřebuje. Nejtovač sem vezl sebou tak to byla smůla. Je fakt, že bylo těch kostek dost. Kdyby bylo sucho tak by to snad šlo. Klidně bych v čase prohodil ten jejich závod co se jede v protivíně s tímhle – kvůli počasí. No my sme se s AGS promotin podíleli sponzorsky na Jizerský 50 a vždycky to bylo dobře organizovaný. Tady mě teda zklamal ten konec..... ale co – učel zajezdit byl splněn.:-)

            0 0
          • Fidoo  

            p.s. … prej že budou na netu výsledky – joo joo zlatý voči

            0 0
            • civetta  

              Prave jsem jim kvuli tomu psal e-mail 8-))) Pritom v cili v jednom tom transitu meli comp, na kterym se poradi prubezne objevovalo – sam jsem se tam videl. Ad Jizerska – na letosni J100 me to taky prislo malinko drahy, ale aspon v ty tasce byl Enervitene gel a ne jen ten trapnej propagacni prasek na 0,25 litru, kterej je predpokladam jako vzorek zdarma + trochu vic se starali po trase a v cili. Zimni pojedu v lednu poprve – vcera jsem se prihlasil 8-))) tak se trochu bojim dopredu… No a co se tyce toho jezdeni – to je prave ono: clovek si pak rika, ze neni potreba platit petikilo.

              0 0
              • Fidoo  

                to je fakt – pak člověk vidí jak je na tom blbě. Jenže když jede 500 lidí tak mu to tak nepříde. Jenže když se tam pak sejde 30 chrtů tak se projeví kdo má najeto. Docela by mě zajímal průměrnej letošní objem najetých km všech účastníků. Určitě by to bylo moc přes mých 2300 :-)) Loni sem jel krkonošský maraton a za nějakých 350 bylo bezva třičko který se nemusíš stydět vzít na sebe a bezva organizace. Je to všude jiný, ale globálně lze říct že to upadá. Bohužel …užívám si ty maratony čím dál míň.

                0 0
                • civetta  

                  Jojo – cim mensi akce, tim ostrejsi kontrast, to mas recht. Chybej turisti, chalupari z okoli a ti co se vsadili v praci s kolegama nebo se sekretarkou 8-))) Ja osobne mam od ledna 3000 (+ 1500 na spinneru, kdyz beru „koeficient“ 20km/h). Mistni chrti, co jsem je videl v cili, urcite nasobne vic a hlavne nasobne vic let historie (ja jezdim teprv ctyri roky). No a co se tyce toho uzivani si – musi si holt clovek vic vybirat, uz se to tusim resilo i tady…

                  0 0
            • civetta  

              Taaakze: uz tam jsou, ale z neznamyho duvodu na www.sportsoft.cz ja bych to tam samozrejme nenasel, navedl me na to sam reditel zavodu po urgenci (viz nize) e-mailem, ktery prave dorazil. Co se tyce my stiznosti na pomer startovne/servis, povazuje ji za naprosto neopravnenou, protoze

              • casopis Euro + pulrocni predplatne = 803,– Kc
              • tatranka, enervit, podebradka, gulas v cili = 56,– Kc
              • a to jeste nepocita startovni cislo (bodejt jo, kdyz bylo univerzalni pro celej serial)…

              Euro je docela prima cteni, ale vzhledem k tomu, ze J100 (stejnej poradatel) jsme jeli se zenou oba dva, budeme mit dva mesice doma tri kusy tohoto periodika (a to jedno cislo co bylo prilozeny tentokrat vlastne dokonce 4× 8-)))))))). A to se vyplati!!! Nekdo proste zrejme nahani pocet udanejch vytisku – kvuli reklame? Tak jen aby priste nebylo startovny treba litr a v tasce sebrane spisy XY v cene 1999,– Ale dost o tech materialnich vecech, nechci abych vypadal ze jezdim zavody kvuli vecem v tasce, koneckoncu tech trik mam doma mraky. Takze jeste jedna perlicka na zaver – pri najezdu do terenu tesne pred cilem bylo docela dost strepu, dost se divim ze tam nikdo nepich a hlavne se divim ze nekoho nenapadlo to vysbirat. I kdyz – vlastne se nedivim…

              0 0
              • Fidoo  

                hehe, … ten nájezd měl ještě jednu chybu – byl kusek za křižovatkou kde nikdo nestál a kde sem odbočil špatně:-)))

                0 0
    •  

      Džez nade vše!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.